• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

red_wine haha enişte çok alem ya hadi yat canım o zaman çıldırmasın orda adamcağız ....

gevezecim bizim birliğin adı felaket ordusu tabur komutanlığı olurdu hahahahha

kuşum yaratıcılığına hayranım hahah manikür kontrolü heee

gevezem 6 ay yapsınlar boşver yeterki uzamasınnn

Ben uzayacağını zannetmiyorum canım bu kadar açıklamadan sonra hükümet kendisiyle ters düşer heee ama derler 4 aya kısaltıyoruz bence no problem kısaltın da bayramı beraber geçirelim derim şahsenkaydirigubbakcemile3

benimki internetten nefret ediyor msn bile kullanmaz arada iş yerinde açar bazen evde aşkım msn ye gel diye arardım msn yi açmamak için sabaha kadar cepten konuşurduk öyle kandırırdı beni facebook bile zorla ben açtırdım

ay bugün de çok güldüm gülmeme babam uyandı diyor ki pc ile karşılıklı neye gülüyorsun anlamıyorum dedim baba yat sen rüyadasn ben uyuyorum aslında dedim sabaha görüşürüz nasılsa dedi :1:

red_wine haha enişte çok alem ya hadi yat canım o zaman çıldırmasın orda adamcağız ....

gevezecim bizim birliğin adı felaket ordusu tabur komutanlığı olurdu hahahahha

kuşum yaratıcılığına hayranım hahah manikür kontrolü heee

gevezem 6 ay yapsınlar boşver yeterki uzamasınnn

enişten bi anlamda beni deniyor tatlım bakalım atlayıp "aaa tamam yazarım" diyecek miyim diye .. sonra bu saatte nette dolaş sen diye demediğini bırakmasın.
ama haklı onların yerinde olsak bizde paranoyak olurduk. bu saatte nette ne yapaıyor diye oysaki kızkıza muhabbetten başka bişi değil.
kız kıza askre bile gidicez nerdeyse haberleri yok kaydirigubbakcemile3

bugün benim aşkım yanındakı uzun dönem askerlerle konu açılmış tek tiple alakalı demişki biri 12 ay olsa ne olur 15 ay olsa ne olur sonuçta aynı bo.hu yiyoruz demiş hahahahahhah çok güldümyaaaaa haklıllar mantık yok walla askerlıkte

bugün benim aşkım yanındakı uzun dönem askerlerle konu açılmış tek tiple alakalı demişki biri 12 ay olsa ne olur 15 ay olsa ne olur sonuçta aynı bo.hu yiyoruz demiş hahahahahhah çok güldümyaaaaa haklıllar mantık yok walla askerlıkte

Evt ya bende en çok askeriyedeki mantık olmama durumuna sinir oluyorum bak bide biz asker olsak herşeyi sorgulardık bu niye böyle ama neden bunu yapıyoruz diye komutanlar delirirdi valla:1:

enişten bi anlamda beni deniyor tatlım bakalım atlayıp "aaa tamam yazarım" diyecek miyim diye .. sonra bu saatte nette dolaş sen diye demediğini bırakmasın.
ama haklı onların yerinde olsak bizde paranoyak olurduk. bu saatte nette ne yapaıyor diye oysaki kızkıza muhabbetten başka bişi değil.
kız kıza askre bile gidicez nerdeyse haberleri yok kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden

hakket benimkide ne zaman arasa msn açıkmı nette çok takılma der aramızda güven çok ama sevmiyor neti haklılar paranoyak olmakla biz bu gazla askere bile gideriz keşke askere bizide yanlarında götürseler yemeklerini yapsak çamaşırlarını yıkasak ah ahhhhhboshayallersmile

ay bu dönemlerin hepsi aynı model galiba kızlarrrr... hem bakımlı,hem kokoş hemde uykucu askerlerimizzz bizimmmm bayanssulusmile:smiley-cool:

kesinlikle canım :lepi:

Evt ya bende en çok askeriyedeki mantık olmama durumuna sinir oluyorum bak bide biz asker olsak herşeyi sorgulardık bu niye böyle ama neden bunu yapıyoruz diye komutanlar delirirdi valla:1:

ben mesela o niye böyle bu niye böye biz niye böyeyiz onlar niye böye diy soru sorar hakkımı arardımm hahaha komutanlar emekliye ayrılırdı hemen hahahahaaklinialirimsmile

delikafaduldendelikafadulden

hakket benimkide ne zaman arasa msn açıkmı nette çok takılma der aramızda güven çok ama sevmiyor neti haklılar paranoyak olmakla biz bu gazla askere bile gideriz keşke askere bizide yanlarında götürseler yemeklerini yapsak çamaşırlarını yıkasak ah ahhhhhboshayallersmile

Aşkımla beraber askere gidecem onun yanından ayrılıp çamaşır falan yıkıcam töbee ayrılmazdım 1 dakika yanından:1:

Son düzenleme:
ben bazen diyordum "tamam tamam sen kal ben giderim senin yerine" diye sen otur yerinde ben yaparım , başımı belaya mı sokacaksın sen derdi. şimdi desek biz askere gidiyoruz diye bak gör hepsi firar edip bizi evden çıkarmazlar kaydirigubbakcemile3:1:

evet soorgulardık
meeelaaa
yemekkhane de sırada öğğ onu yemem ben pırasa sevmiyorum derdik
regl günlerimizde aşçıya yok mu tatlı bişeyler hasta olcem derdik:roflol:
evet her şeyi sorgulardık vee durmadan birbirimizle küsüşüp koğuş değiştirrdik:roflol:
çarşaf sorumlusuna renkli çarşaf yok mu reglim,rahat edemem derdik:roflol:
birbirimizin kamuflaşlarını eleştirrdik üstüne iyi oturmamış die:roflol:
bot yerine en şıkırından topuklu ayakkabı giyerdik:roflol:
çevre temizliğini kaytarıp bi köşede örgü örebilirdik:roflol:
bu liste uzar gider:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benimki bugün arkadaşlarıyla oturuyormuş bi taraftada 3 hafta sonra tezkere alacak olan askerler ağrı dağı eteğinde adlı şarkıyı söylüyorlarmış benimki yanındaki askerlere demişki burdan tezkere alanlar bu şarkıyımı söylüyor (ağrıdalar ya ) askerlerde demişki ben şarkı yerine küfür edecem demiş hahahahahah

evet soorgulardık
meeelaaa
yemekkhane de sırada öğğ onu yemem ben pırasa sevmiyorum derdik
regl günlerimizde aşçıya yok mu tatlı bişeyler hasta olcem derdik:roflol:
evet her şeyi sorgulardık vee durmadan birbirimizle küsüşüp koğuş değiştirrdik:roflol:
çarşaf sorumlusuna renkli çarşaf yok mu reglim,rahat edemem derdik:roflol:
birbirimizin kamuflaşlarını eleştirrdik üstüne iyi oturmamış die:roflol:
bot yerine en şıkırından topuklu ayakkabı giyerdik:roflol:
çevre temizliğini kaytarıp bi köşede örgü örebilirdik:roflol:
bu liste uzar gider:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birde benim kamuflajım pembe olmalı muhakkak künye yerine hello kitty kolye takardım palaska yerine pembe kemer muhauhauhauhauahaua

Son düzenleme:
benimki bugün arkadaşlarıyla oturuyormuş bi taraftada 3 hafta sonra tezkere alacak olan askerler ağrı dağı eteğinde adlı şarkıyı söylüyorlarmış benimki yanındaki askerlere demişki burdan tezkere alanlar bu şarkıyımı söylüyor (ağrıdalar ya ) askerlerde demişki ben şarkı yerine küfür edecem demiş hahahahahah

tezkereden sonra haritada Ağrının yerini bile hatırlamak istemeyeceklerdir .

Back