333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazı şeyler kısmet işi canım ya,kardesim 331.dönemde gitti uzun dönem çıktı,eşim 333.dönemde gitti kısa dönem çıktı.Eşim eylülde gelecek Allah kısmet ederse,kardeşimin hala devam ediyo olacak askerlik...

haklısın canım ya kısmet elimizden bişe gelmiyo malesef boshayallersmile hepimize sabır wersin opuyorumnanaktan

nerdeyse kısa dönem cıkmış kadar kalmış kaydirigubbakcemile3 nolacak halimiz bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
ben 335leri de göndercem kaydirigubbakcemile3

bizde ucundan görcez 335leri akannehir

iden kocasını buldu bizi unuttu galiba lülülülülülü şimdi ne mutludur kimbilir..askerine kavuşan herkesin gözü aydın..

sempatiksalakcinni inş. bizde görces o günleri :ecrin_bebek:

he canım sen ben lingoş deli gibi beklicez sanırım eşim çok bunalmış yaaa 1 saate bile dayanamıyorum diyor üstelik gelip gittği halde nolcak böyle bilmiyorum bi 1 haftalık izne ayrılsaydık süper olcaktı sen naptın canım gittin gördün eşini hiç konuşamadık

inşallah istanbul olur canım dualarım sizin için gerçekten benim yaşadıklarımı yaşama o kadar zor ki düşün daha yarıdayım ve haftasonları nöbet koyup gelmesinide engelliyorlar napcam bilmiyorum sabrımın tükendiği noktadayım
canım sabretmekten başka çaremiz yok malesef :bbo: sakin ol yarısı bitti sayalım Şeniz

demişler zaten umarım ankara ve kıbrıs olmaz diye.
en zoru orlar sürekli rütbeliler var.ve dediğin gibi nöbetde çok.
birde söylemiştimya daha önce orduya iş yapan firmdaydı diye
onu da öğrenmişler çağırmış konuşmuş komtan felan. bilmiyorum nolcak hayırlısı.
ama bitmiyo cok salakça bişee çok anlamsız

benim nişanlım kıbrısta ve paso nöbeti war ..hafta sonları gelmeye kalksa izinden sayılıyomuş yurt dışı olduğundan :gitme: bizde bi an ewwel bitsin istiyoruz bazı şeyler ertelenmek zorunda kaldık zaten uzun çıkınca.... ne kadar sürcek böle bilmiyom çok özlüyom ya mafoldumben
inş. kıbrıs falan çıkmas canım :Saruboceq:

haklısın canım ya kısmet elimizden bişe gelmiyo malesef boshayallersmile hepimize sabır wersin opuyorumnanaktan
benim nişanlım kıbrısta ve paso nöbeti war ..hafta sonları gelmeye kalksa izinden sayılıyomuş yurt dışı olduğundan :gitme: bizde bi an ewwel bitsin istiyoruz bazı şeyler ertelenmek zorunda kaldık zaten uzun çıkınca.... ne kadar sürcek böle bilmiyom çok özlüyom ya mafoldumben
inş. kıbrıs falan çıkmas canım :Saruboceq:

cok yakın bi arkadası var kıbrısta evi felan var onun bitek o kısmı iyi. onun dışında hiç istemiyorum:umursamaz:dağıtıma son 42opuyorumnanaktan

evet giitm canım polisevinde kaldık çok güzel oldu bizim için. bu hafta sonu gitcem inşallah haber vercek önceden. dersler başladığı için nispeten daha rahat. bu haftasonuda gezidler mesela arkadaşlarıyla.
yerlerde belli oldu kıbrıs, izmir ankara istanbul(3 tane:D) çorlu malatya ve erzincan var. en rahat etcegi yerler malatya ve erzincan diyolarmış.
hayırlısı olsun alışıo mecburr

İnsallah Kıbrıs olmaz,kardesim orada, resmen süründürüyolar.Sürekli nöbet,bi de mahrumiyet bölgesi:(

Kızlar merhaba nasılsınız?
Bugün benimki aradı ama mutfakta yemek yağıyordum yetişemedim uf ya :sinifsinif:

yarıladık nerdeyse gamişcim turkbayragi
evet canım ama ilk zamanlar daha kolaydı şimdi iyice bunaldım
Kızlar merhaba nasılsınız?
Bugün benimki aradı ama mutfakta yemek yağıyordum yetişemedim uf ya :sinifsinif:

merhaba cnm off kötü olmuş yaa bi daha arar ama merak etme yerimseniben iyiyiz cnm sen nasılsın

merhaba cnm off kötü olmuş yaa bi daha arar ama merak etme yerimseniben iyiyiz cnm sen nasılsın

bende iyiyim canım saol. Şimdi aradı konuştuk aramız tekrar düzelmeye başladı umarım eskisi gibi olur. o yüzden moralimde artık daha iyi :) zemuszemus

ühühühühühühü bende bekliyorum ama saymıyorum. Kaç gün kaldı?:)

eveet kızlar,dün itibariyle 3 yıllık erkek arkadaşım tarafından terk edilmiş bulunmaktayım.şafak kaç bilmiorm bile.hepinize bol şans,sevgililerinize,eşlerinize de hayırlı teskereler...

benim böyle daha mutlu olcağımı düşünüyormuş,beni bekletmeye hakkı yokmuş.Bundan sonra benm hayatıma hiç kimse girmicek,hep senin yanında olcam,sadece sevgilin olarak değil dedi.cuma günü vedalaştık,helalleştik.sonra 3 kere daha aradı.ben seni terketmiyorum,hep yanında olcm,oraya gitcez,buraya gitcez die zırvalayıp duruo.ben de dedim arama beni bi daha,bi karar verdm umarım pişman olmam dedi.ben de umarım dedim.öyle BİTTİ işte...3 sene,koca 3 sene...

benim böyle daha mutlu olcağımı düşünüyormuş,beni bekletmeye hakkı yokmuş.Bundan sonra benm hayatıma hiç kimse girmicek,hep senin yanında olcam,sadece sevgilin olarak değil dedi.cuma günü vedalaştık,helalleştik.sonra 3 kere daha aradı.ben seni terketmiyorum,hep yanında olcm,oraya gitcez,buraya gitcez die zırvalayıp duruo.ben de dedim arama beni bi daha,bi karar verdm umarım pişman olmam dedi.ben de umarım dedim.öyle BİTTİ işte...3 sene,koca 3 sene...

hep bunlar askerlik psikolojisinden kaynaklanıyo 2 gün sonra hiçbirşey olmamış gibi ararsa şaşırmabilmiyorumkismile üzüldüm ama canım yaa umarım değişir bişeyler

Back