333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim böyle daha mutlu olcağımı düşünüyormuş,beni bekletmeye hakkı yokmuş.Bundan sonra benm hayatıma hiç kimse girmicek,hep senin yanında olcam,sadece sevgilin olarak değil dedi.cuma günü vedalaştık,helalleştik.sonra 3 kere daha aradı.ben seni terketmiyorum,hep yanında olcm,oraya gitcez,buraya gitcez die zırvalayıp duruo.ben de dedim arama beni bi daha,bi karar verdm umarım pişman olmam dedi.ben de umarım dedim.öyle BİTTİ işte...3 sene,koca 3 sene...

Canım Gamişin dediği gibi 2 gün sonra arar bencede çünkü benimki de bitti dedi sonra aradı artık günde 2 kez arıyor hatta dün benimle konuşmadan nasıl uyursun diye fırça bile attı. Sen hiç üzülme...

ona askerde olduğu için söylemedim göğüsle ilgili sorunlar vardı kanser belirtileri vs bugün doktora gittim. şu anda sorun yok risk altında bulunsamda.
sevinçle geldim hastaneden şakk! annesi aradı. revire kaldırılmış salı günü ameliyat.
pff!
..

ona askerde olduğu için söylemedim göğüsle ilgili sorunlar vardı kanser belirtileri vs bugün doktora gittim. şu anda sorun yok risk altında bulunsamda.
sevinçle geldim hastaneden şakk! annesi aradı. revire kaldırılmış salı günü ameliyat.
pff!
..

geçmiş olsun canım sanada askerinede neyi var

geçmiş olsun umarım bir an önce sağsalim sağlığına kavuşur askerinde ve sende

ben artık şafak falan saymıyorum bu zamana kadar da boşuna saymışım boşuna gitmişim kilometrelerce mesafeleri ne hali varsa görsün ama rabbim sizleri kavuşturur inş benimki gibi şerefsizleri beklemeye gerek yok. hepinize kolay gelsin allah sabır versin.

333 bizim dönemden daha mı çabuk geçiyor ne?? off off aklıma geldi o günler kabus gibiydi ama geçti bitti kızlar hepinize sabır diliyorum..

Back