333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrr moralim çok bozuk kaynanama çok kırıldım offff şu günler bitse

Merhabalar kızlar. Bende bugün mutluyum annemle sorumlarımız vardı onları çözüme ulaştırdık

günaydın kızlar. bir gün daha geçti. şafak oldu 108. ikili hanelere çok az kaldı sositososito

nolur yardım edin kızlar nolur..
bugün ameliyata girecekti sabah sevgilim
ki ailesiyle hep iletişimdeydik ben çalıştığım için gidemedim ama onlar gitti
annesiyle görüştüm sabah bekliyorlardı içeri girebilmek için
az evel babası aradı yoğun bakımda olduğunu 2 saattir yoğun bakımda olduğunu söyledi
şoktayım
gerçekten iyi değilim nefes alamıyorum tıkanıyorum
hemeroid ameliyatının yoğun bakımla ne alakası var ameliyat sabah olacaktı bu saate kadar hala yoğun bakımda neden nolur bana yardımcı olun neden...

bi daha arıyorum emin olmak için kötü birşey mi var diyorum.. kendine gelmesini bekliyoruz diyo allahım.......

nolur yardım edin kızlar nolur..
bugün ameliyata girecekti sabah sevgilim
ki ailesiyle hep iletişimdeydik ben çalıştığım için gidemedim ama onlar gitti
annesiyle görüştüm sabah bekliyorlardı içeri girebilmek için
az evel babası aradı yoğun bakımda olduğunu 2 saattir yoğun bakımda olduğunu söyledi
şoktayım
gerçekten iyi değilim nefes alamıyorum tıkanıyorum
hemeroid ameliyatının yoğun bakımla ne alakası var ameliyat sabah olacaktı bu saate kadar hala yoğun bakımda neden nolur bana yardımcı olun neden...

tatlım sakin ol..ne kadar basıt de olsa ameliyat bu..narkoz verıyolar..insanın kendıne gelmesı çok zor oluyo...amelıyattan sonra tedbir için de yoğun bakıma almış olabilrler..zaten ameliyat sonrası 24 saat takibe alınır hasta..sabretmeye çalış..kötü şeyler düşünme..geçmiş olsun şimdiden..

kızlar çok şükür atlattık sancılı anları şu an çok iyi çok şükür...
askerimin bazı şeylere alerjisi falan vardı peneselin mesela bi defa ölümden döndü bu yüzden babası da yoğun bakım deyince aklım gitti.. ters bişey oldu zandım.. müşade altı falan dese güçlü sakin olabilirdim de sorunmu var dememe rağmen 2 saattir yoğun bakımda falan deyince şoka girdim. şu an dinleniyor cuma günü izine hava değişimine çıkacak bir ay... allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin. dönem öyle kötü ki. çok korkuyorum hepsi için. hepinize bol sabır diliyorum..

Back