333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

darısı bizlerinde başına opuyorumnanaktan
bende 331. dönemdenim ama uzun dönem çıktı malesef :gitme: sizide göndercez daha bizim bitmicek boshayallersmile

bende 331. dönemdenim ama uzun dönem çıktı malesef :gitme: sizide göndercez daha bizim bitmicek boshayallersmile

canım ya çok zor biliyorum..Allah hepimize sabır versin inşallah su gibi akıp geçsin zaman herkes sevdiklerine kavussun en kısa zaman da:Saruboceq:

Allah herkese sabır versin yaaaa :Saruboceq: sağ salim askerlerinize kavuşursunuz inşallah kızlar :Saruboceq:

124 kaldı artık kendimizi böyle avutcaz napalımbenim de durumum aynı.askerlik bitse de hasretlik bitmicek sanırım((

Bazı şeyler kısmet işi canım ya,kardesim 331.dönemde gitti uzun dönem çıktı,eşim 333.dönemde gitti kısa dönem çıktı.Eşim eylülde gelecek Allah kısmet ederse,kardeşimin hala devam ediyo olacak askerlik...

iden kocasını buldu bizi unuttu galiba lülülülülülü şimdi ne mutludur kimbilir..askerine kavuşan herkesin gözü aydın..

Son düzenleme:
nerdeyse kısa dönem cıkmış kadar kalmış kaydirigubbakcemile3 nolacak halimiz bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
ben 335leri de göndercem kaydirigubbakcemile3

he canım sen ben lingoş deli gibi beklicez sanırım eşim çok bunalmış yaaa 1 saate bile dayanamıyorum diyor üstelik gelip gittği halde nolcak böyle bilmiyorum bi 1 haftalık izne ayrılsaydık süper olcaktı sen naptın canım gittin gördün eşini hiç konuşamadık

evet giitm canım polisevinde kaldık çok güzel oldu bizim için. bu hafta sonu gitcem inşallah haber vercek önceden. dersler başladığı için nispeten daha rahat. bu haftasonuda gezidler mesela arkadaşlarıyla.
yerlerde belli oldu kıbrıs, izmir ankara istanbul(3 tane) çorlu malatya ve erzincan var. en rahat etcegi yerler malatya ve erzincan diyolarmış.
hayırlısı olsun alışıo mecburr

inşallah istanbul olur canım dualarım sizin için gerçekten benim yaşadıklarımı yaşama o kadar zor ki düşün daha yarıdayım ve haftasonları nöbet koyup gelmesinide engelliyorlar napcam bilmiyorum sabrımın tükendiği noktadayım

tek çözüm zamanı sabırla beklemek..evli olunca daha bi zordur tahmin edebiliyorum..Allah tan çalışıyosun başka türlü hiç geçmezdi heralde gamişcim..

demişler zaten umarım ankara ve kıbrıs olmaz diye.
en zoru orlar sürekli rütbeliler var.ve dediğin gibi nöbetde çok.
birde söylemiştimya daha önce orduya iş yapan firmdaydı diye
onu da öğrenmişler çağırmış konuşmuş komtan felan. bilmiyorum nolcak hayırlısı.
ama bitmiyo cok salakça bişee çok anlamsız

tek çözüm zamanı sabırla beklemek..evli olunca daha bi zordur tahmin edebiliyorum..Allah tan çalışıyosun başka türlü hiç geçmezdi heralde gamişcim..
evet canım çalışmam büyük avantajŞeniz

hayırlısı olsun canım :Saruboceq: bitcek öylede böylede bitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…