331. dönemlerin bekleyişleri bitti bile ne güzel bir duygudur insanın içi kıpır kıpır olur.benim bekleyecek çok günüm var daha 125 gün:1no2: bir de ayrı şehirlerde oturuyoruz off off ben ağlamıyım da kimler ağlasınmafoldumben
darısı bizlerinde başına opuyorumnanaktan
bende 331. dönemdenim ama uzun dönem çıktı malesef :gitme: sizide göndercez daha bizim bitmicek boshayallersmile
canım ya çok zor biliyorum..Allah hepimize sabır versin inşallah su gibi akıp geçsin zaman herkes sevdiklerine kavussun en kısa zaman da:Saruboceq:
331. dönemlerin bekleyişleri bitti bile ne güzel bir duygudur insanın içi kıpır kıpır olur.benim bekleyecek çok günüm var daha 125 gün:1no2: bir de ayrı şehirlerde oturuyoruz off off ben ağlamıyım da kimler ağlasınmafoldumben
124 kaldı artıkkendimizi böyle avutcaz napalım benim de durumum aynı.askerlik bitse de hasretlik bitmicek sanırım ((
darısı bizlerinde başına opuyorumnanaktan
bende 331. dönemdenim ama uzun dönem çıktı malesef :gitme: sizide göndercez daha bizim bitmicek boshayallersmile
biten 156
şafak 173((
bende yarın kavuşuyorum sonunda ya hayırlısıyla İNŞALLAH
nerdeyse kısa dönem cıkmış kadar kalmış kaydirigubbakcemile3 nolacak halimiz bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
ben 335leri de göndercem kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar nasılsınız??
he canım sen ben lingoş deli gibi beklicez sanırım eşim çok bunalmış yaaa 1 saate bile dayanamıyorum diyor üstelik gelip gittği halde nolcak böyle bilmiyorum bi 1 haftalık izne ayrılsaydık süper olcaktı sen naptın canım gittin gördün eşini hiç konuşamadık
evet giitm canım polisevinde kaldık çok güzel oldu bizim için. bu hafta sonu gitcem inşallah haber vercek önceden. dersler başladığı için nispeten daha rahat. bu haftasonuda gezidler mesela arkadaşlarıyla.
yerlerde belli oldu kıbrıs, izmir ankara istanbul(3 tane) çorlu malatya ve erzincan var. en rahat etcegi yerler malatya ve erzincan diyolarmış.
hayırlısı olsun alışıo mecburr
inşallah istanbul olur canım dualarım sizin için gerçekten benim yaşadıklarımı yaşama o kadar zor ki düşün daha yarıdayım ve haftasonları nöbet koyup gelmesinide engelliyorlar napcam bilmiyorum sabrımın tükendiği noktadayım
inşallah istanbul olur canım dualarım sizin için gerçekten benim yaşadıklarımı yaşama o kadar zor ki düşün daha yarıdayım ve haftasonları nöbet koyup gelmesinide engelliyorlar napcam bilmiyorum sabrımın tükendiği noktadayım
evet canım çalışmam büyük avantajŞeniztek çözüm zamanı sabırla beklemek..evli olunca daha bi zordur tahmin edebiliyorum..Allah tan çalışıyosun başka türlü hiç geçmezdi heralde gamişcim..
demişler zaten umarım ankara ve kıbrıs olmaz diye.
en zoru orlar sürekli rütbeliler var.ve dediğin gibi nöbetde çok.
birde söylemiştimya daha önce orduya iş yapan firmdaydı diye
onu da öğrenmişler çağırmış konuşmuş komtan felan. bilmiyorum nolcak hayırlısı.
ama bitmiyo cok salakça bişee çok anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?