- 4 Nisan 2010
- 238
- 141
- 103
Kızlar moralim çok bozuk, erkek arkadaşım dağıtıma geldiğinde çok soğuk davrandı ve bugün arayıp beni düşünme artık ben yapamıyacağım dedi ve kapattı hala kendime gelemedim mafoldumbenmafoldumben
pel_ , begy84 , tuQQba
çok teşekkür ederim kızlar. Biz üniversitede arkadaştık yani 7 yıllık bir arkadaşlığımızın ardından ilişkimiz başladı ve herşey çok güzeldi askere gidene kadar, hala aramıyor ama ben bekliyorum çünkü sizin dediğiniz gibi bir açıklama yapmalı ya da hatasını anlayıp özür dilemeli. Bende arayamıyorum çünkü cep telefonunu götürmedi ama bir şekilde ulaşıp konuşacağım...
Tekrar teşekkür ederim...
tatlım orda ilk zamanların vermiş oldugu baskıyla öyle davranıyordur emin ol arayacaktır ama tabiki kırıldın sen haklısın canım
Tatlım hala aramadı :sinifsinif: Hep kulağım gözüm telefonda bakalım zaman ne gösterecek...
331 ler kavusuo sevdiklerine,bizler de görürüz inş o günleri,nasıl özeniyorum valla onlara şimdi...
arkadaşlar benimki bugün aradı sanki bişey olmamış gibi davrandı ama yinede biraz soğuktu, off offf
yawaş yawaş düzelir cnm merak etme onlar orda çok başka bi psikolojideler oyüzden her söylediklerini kafaya takmamak lazım orda mantıklı düşünemiyolar :)
kısmet bakalım canım, zaten artık çok üstüne gitmeyeceğim, kendimi üzüyorum yoksa. Teşekkürler yardımlarınız için
5 yıl harika giden bi ilişki ya da ben harika gittiğini sanıomuşum...askere çok zor gönderdim yemekten içmekten kesildim hepsini yazdım burda daha önce aşkım büyük...fakat dün evlerine gittim bilgisayarını kurcaladım biraz inanın sadece resimlerimize bakmak için sonra bi kaç video buldum arkadaşlarıyla çekmişler sora muhabbetleri dinledim izledim...yıllardır saf yerine konuomuşum...aldatıldığımı öğrendim ona bişe söleyip sölememek de kararsızım hala kendini savunamayacağı bi yerde die belki...belki de ben yanılıorumdur die bilemiorum ama çok kötüyüm...her akşam arar bu akşam da arıcak ne dicem ki nası konuşabilirim ki....çok üzgünüm çok((((
arkadaşlar benimki bugün aradı sanki bişey olmamış gibi davrandı ama yinede biraz soğuktu, off offf
ewt cnm bencede üstüne gitme şuan onu kendi haline bırakman en iyisi geldiğinde icabına bakarsın :)) kötükedihüso
evet banada öyle geldi, hiç bir pişmanlığını dile getirmez hatta kıskandığını bile inkar eder o yüzden yakın bir zamanda adam akıllı bir konuşma yapacağım biraz kendisine gelmesini bekliyorum. Tabiki herşeyi alttan alamayız ben şua ondan daha zor günler geçiriyorum işimle ilgili ama dile getirmiyorum..çok sevindim canım..hakkınızda hayırlısı olsun..o da söledıklerıne pişman olmuş da pişmanlığını dile getirmek istemıyo sanırım..gururu elvermıyodur belkı. soğuk konuşmasının çeşitli sebepleri olablir..yerınden, arkadaşlarından memnun olmayabilir yada askerlik şartları çok zorluyodur, alışamamış olabilir..uygun bi zaman sorabilrisin "ee ne zaman açıklıcaksın o konuşmanın sebebini "..askerde olabilrler..bu herşeyı de alttan alıcaz, her söledılerını hoş görcez anlamına gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?