• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yardımcı olun 333 dönem askerler tezkere ne zaman alacak benim hesabıma göre şafak 146 olması lazım bazı arkadaşlar 149 diyor ne olur beni aydınlatın askerlikte geçen süre 156 gün olması gerekiyor inteneten okuduğum kadarıyla 10 gündür asker o zaman 146 kalması gerekiyor inşallah hesapladığım zaman doğrudur yoksa çok üzülürüm 3 gün eklenirse

yardımcı olun 333 dönem askerler tezkere ne zaman alacak benim hesabıma göre şafak 146 olması lazım bazı arkadaşlar 149 diyor ne olur beni aydınlatın askerlikte geçen süre 156 gün olması gerekiyor inteneten okuduğum kadarıyla 10 gündür asker o zaman 146 kalması gerekiyor inşallah hesapladığım zaman doğrudur yoksa çok üzülürüm 3 gün eklenirse

malesef uzun çıktığı için bu konuda bilgim yok :sinifsinif:

saol canım hepimizi allah kavuştursun opuyorumnanaktan ben 331. dönemdenim bu arada :)))

kasımda biticek şafak saymadım ben

Günaydın kıslar nasıl gidiyo bakın 14 gün bitmek üzere ne çabuk değilmiii

canım senin bugün Ş:145 demen lazım

kıslar 145 batıyo şafağınız 144 olacak siz 4 kişi bile toplanamadınız ya nerdesiniz anlamadıkkiiii

walla ne bilem hiç bizim gibi deilsiniz yahuu =)))

bu linkten baın 333 ler şafağınıza daha öncede yazmıştımm hesaplayın buna göre ben 331 olanı ana sayfam yapmıştım ::))[/QUOTE]

canım ya şafak 144 olması gerekiyor askerlikte geçen zaman 156 gün olması gerekiyor linkte 147 yazıyor aydınlatırsan sevinirim

ey site ahalisi duyduk duymadık demeyin ben kocamı çok seviyorum onu çok özledim:)

bu linkten baın 333 ler şafağınıza daha öncede yazmıştımm hesaplayın buna göre ben 331 olanı ana sayfam yapmıştım ::))

canım ya şafak 144 olması gerekiyor askerlikte geçen zaman 156 gün olması gerekiyor linkte 147 yazıyor aydınlatırsan sevinirim[/QUOTE]

canım evt burasıda 156 dan başladı ve şimdi bu güne geldi altındada yazıo zaten 1 nisandan 17 eylüle kadar.. hergün şafak düşüo o şeklde cnm..

Back