• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar arkadaşlar
eşim dün teslim oldu. bakaya kalmıştı..
ardahan merkezde jandarma.
var mı ardahanda askeri olan?

slm canım allah kavuştursun neden geç gitti

saol canım hepimizi..olumunekankayizsmile
geç haberimiz oldu daha önceden tecilliydi askerliği
ama martta bitmişti. biz askeriye belge gönderir diye bekliyoduk meğerse göndermiyomuş 1 kere erteletince bizim takip etmemiz gerekiymuş.
15 gün (emin değilim) geç gitti.
ama çok uzak gitti yamafoldumben

saol canım hepimizi..olumunekankayizsmile
geç haberimiz oldu daha önceden tecilliydi askerliği
ama martta bitmişti. biz askeriye belge gönderir diye bekliyoduk meğerse göndermiyomuş 1 kere erteletince bizim takip etmemiz gerekiymuş.
15 gün (emin değilim) geç gitti.
ama çok uzak gitti yamafoldumben[/QUO
12 gün geç gitmiş 12 gün geç teskere alır herşeyin hayırlısı 5 ay katlanacağız

selamlar arkadaşlar
eşim dün teslim oldu. bakaya kalmıştı..
ardahan merkezde jandarma.
var mı ardahanda askeri olan?

ayy tatlımm ben 331. dönemdenm bende ardahana gönderdim çok uzak evt bizde şok olduk ama ne terör var orda ne bişi ama jandarma değildi piyade olarak cnm daha donra bi kaç gün sonra dağıtım oldu bizim ardahana düştü yemin töreninden sonradan ustabirliği.. jandarmalar daha rahat deniyo ama için ferah tut.. bak bizlern nası geçti sizinde böyle geçicekk merak etmee kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
benim eşim kars merkez yakınlar

karsada bnmkinin kuzeni gitti.. 331lerden rahattır orasıda merak etme cnm tek sorun ankesörlü tlfları dışardan arayamıyosun o çok kötü o ararsa ancak seni konuşabilirsin cep varsa bilemem ama oda tehlikeli çünkü hep arama oluyo heryeri arıyolar..

karsada bnmkinin kuzeni gitti.. 331lerden rahattır orasıda merak etme cnm tek sorun ankesörlü tlfları dışardan arayamıyosun o çok kötü o ararsa ancak seni konuşabilirsin cep varsa bilemem ama oda tehlikeli çünkü hep arama oluyo heryeri arıyolar..[/QUO
canım dışardan arayabiliyorum yanlız o beni arıyor bu numarayı ara diyor öyle arıyorum cep yok ne yapalım

karsada bnmkinin kuzeni gitti.. 331lerden rahattır orasıda merak etme cnm tek sorun ankesörlü tlfları dışardan arayamıyosun o çok kötü o ararsa ancak seni konuşabilirsin cep varsa bilemem ama oda tehlikeli çünkü hep arama oluyo heryeri arıyolar..[/QUO
canım dışardan arayabiliyorum yanlız o beni arıyor bu numarayı ara diyor öyle arıyorum cep yok ne yapalım

belki onun birliği farklıdır ozmn cnm bizim kuzen kars merkezde zaten birlikte merkeze çok yakınmışş tlfnuda bulmuştur belki biyer yada dediğim gibi farklı bi birlikte olabilir cnm hayırlı teskereler olsun hepimize bizim bitti sayılır darısı sizin başınıza inşş boshayallersmile özledimm artkk çokk :gitme:

canım benim aşkım jandarma olarak yapıyor belkide farklıdır şafak kaç bende çok özledim günler bir asır gibi geçiyor saçımda bir tel beyazım yoktu o gittiğinden beri 3 tel beyaz oldu saçım

6 maysta kısmetse kars sarıkamışa gidiorm kızlarrr aşkımı çoooook özledimmm:sinifsinif:

ayy tatlımm ben 331. dönemdenm bende ardahana gönderdim çok uzak evt bizde şok olduk ama ne terör var orda ne bişi ama jandarma değildi piyade olarak cnm daha donra bi kaç gün sonra dağıtım oldu bizim ardahan göleye düştü yemin töreninden sonrada ustabirliği artvin meydancık oldu.. jandarmalar daha rahat deniyo ama için ferah tut.. bak bizlern nası geçti sizinde böyle geçicekk merak etmee kaydirigubbakcemile4

inşallah çabuk geçer,

çok özledim çooookkmafoldumben

6 maysta kısmetse kars sarıkamışa gidiorm kızlarrr aşkımı çoooook özledimmm:sinifsinif:

canım uçakla mı gideceksin

çok uzak da olduğun yerden.

bende ardahana gitmek istiyorum ya

uçak pahalı direk otobüs yok

nasıl gidicem yamafoldumben

canım benim aşkım jandarma olarak yapıyor belkide farklıdır şafak kaç bende çok özledim günler bir asır gibi geçiyor saçımda bir tel beyazım yoktu o gittiğinden beri 3 tel beyaz oldu saçım

öyle cnm bende çok zor zamnlar geçirdim kaç gün kaç gece ağlamaktan üzülmekten mahvoldum bide üstüne okdar uzak yere gittiki isteyncede gidemiyorum yani şafak 20 cnm ya sonunda bu günleri gördükk ama okdr çoközledmki yapayalnız kaldm bi anda kendimi çalışmaya verdim öyle geçirdm zamanıı .. sende kendine bi uğraş bul yoksa zor geçer.. gelsinn ama artk yaa yanımda görmeyi okdr özledmkiii Şeniz

begy,
şafak kaç canım?

pardon şimdi gördüm

20 imiş :)

Back