bende varım kızlaar şafak 144.. Kars- sarıkamış
benim eşim kars merkez yakınlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende varım kızlaar şafak 144.. Kars- sarıkamış
evet yakınlarmış canım.. yemin törenine gitcekmisin tatlım..
saol canım hepimizi..olumunekankayizsmile
geç haberimiz oldu daha önceden tecilliydi askerliği
ama martta bitmişti. biz askeriye belge gönderir diye bekliyoduk meğerse göndermiyomuş 1 kere erteletince bizim takip etmemiz gerekiymuş.
15 gün (emin değilim) geç gitti.
ama çok uzak gitti yamafoldumben[/QUO
12 gün geç gitmiş 12 gün geç teskere alır herşeyin hayırlısı 5 ay katlanacağız
selamlar arkadaşlar
eşim dün teslim oldu. bakaya kalmıştı..
ardahan merkezde jandarma.
var mı ardahanda askeri olan?
benim eşim kars merkez yakınlar
karsada bnmkinin kuzeni gitti.. 331lerden rahattır orasıda merak etme cnm tek sorun ankesörlü tlfları dışardan arayamıyosun o çok kötü o ararsa ancak seni konuşabilirsin cep varsa bilemem ama oda tehlikeli çünkü hep arama oluyo heryeri arıyolar..[/QUO
canım dışardan arayabiliyorum yanlız o beni arıyor bu numarayı ara diyor öyle arıyorum cep yok ne yapalım
karsada bnmkinin kuzeni gitti.. 331lerden rahattır orasıda merak etme cnm tek sorun ankesörlü tlfları dışardan arayamıyosun o çok kötü o ararsa ancak seni konuşabilirsin cep varsa bilemem ama oda tehlikeli çünkü hep arama oluyo heryeri arıyolar..[/QUO
canım dışardan arayabiliyorum yanlız o beni arıyor bu numarayı ara diyor öyle arıyorum cep yok ne yapalım
belki onun birliği farklıdır ozmn cnm bizim kuzen kars merkezde zaten birlikte merkeze çok yakınmışş tlfnuda bulmuştur belki biyer yada dediğim gibi farklı bi birlikte olabilir cnm hayırlı teskereler olsun hepimize bizim bitti sayılır darısı sizin başınıza inşş boshayallersmile özledimm artkk çokk :gitme:
ayy tatlımm ben 331. dönemdenm bende ardahana gönderdim çok uzak evt bizde şok olduk ama ne terör var orda ne bişi ama jandarma değildi piyade olarak cnm daha donra bi kaç gün sonra dağıtım oldu bizim ardahan göleye düştü yemin töreninden sonrada ustabirliği artvin meydancık oldu.. jandarmalar daha rahat deniyo ama için ferah tut.. bak bizlern nası geçti sizinde böyle geçicekk merak etmee![]()
6 maysta kısmetse kars sarıkamışa gidiorm kızlarrr aşkımı çoooook özledimmm:sinifsinif:
6 maysta kısmetse kars sarıkamışa gidiorm kızlarrr aşkımı çoooook özledimmm:sinifsinif:
canım benim aşkım jandarma olarak yapıyor belkide farklıdır şafak kaç bende çok özledim günler bir asır gibi geçiyor saçımda bir tel beyazım yoktu o gittiğinden beri 3 tel beyaz oldu saçım
begy,
şafak kaç canım?