• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu an bursadayım okuyorum..3 ay sonra daimi istanbuldayım inşallah mezun oluyorum..seyrantepede'yiz..şişliye bağlı..yemin törenine gıtcem de nası döncem bilmiyorm 6 saat sürüyo bursaya..gece terminalde kalmaktan cok korkuyorum

benim yol 10 saat ya ankaraya...ama ben öğretmen evi yada misafirane tarzı bi yerde kalmayı düşünüyorum...orada arkadaşlar var bi yer bakıcaklar bana kalman sorun olmassa sende kalabirsin sonucta ailesi gelirse 2 gün evci olcak sanırım baya görüşmüş olucaz yani...

işte ilk günden beri günde 2 kez arıyordu o yuzden bugun merak ettim nese arar herhalde bekleyecez artık :)

bi öğlen bide akşam mı arıyoo :D:D
benimkide ilk zamanlar öyle yapıodu
bak gitti aha gelio bir gün aramadığı olmadı
ilk gittiği gün bile komutanından telefon aldı aradı ilk gün ya acayip şaşırmıştım =))
ama işte saatlerce beklio bazen arayablmek için
düşüncesiz çok insan var
geçiolar telefona saatlerce konuşuolar arkada sen bekle dur
belki oda öyle bi drum olmuştur arayamamıştır canım

yemin töreninden sonra 2 gece eve gidebiliyo gerçi yasak ama istanbuldaoturanlar gidio canım ordan bi adres vererek sende gidersin onlarda kalırsın sonra en son gün sabah biner öğlen bursada olursun :))

eve gıderse terhis günü uzuyo sanırım o yüzden eve gıtmıcem dıyo zaten h.sonu burda dururum dıyo..ki gitse de kaynanamda kalamam evli diiliz..sonradan problem cıkabilir evlenınce annemler duyar falan..birde benım p.tesi sınavım hemen dönmem lazım..

benim yol 10 saat ya ankaraya...ama ben öğretmen evi yada misafirane tarzı bi yerde kalmayı düşünüyorum...orada arkadaşlar var bi yer bakıcaklar bana kalman sorun olmassa sende kalabirsin sonucta ailesi gelirse 2 gün evci olcak sanırım baya görüşmüş olucaz yani...

senın kalman şart olmuş dönemezsın ki..tören saatine 11 falan demişler de kesin diilmiş..kesinleşsin geç saat olursa ben de misafırhanede falan kalabilirm saol canım benımm

ilk gittiği gün bile komutanından telefon aldı aradı ilk gün ya acayip şaşırmıştım =))
ama işte saatlerce beklio bazen arayablmek için
düşüncesiz çok insan var
geçiolar telefona saatlerce konuşuolar arkada sen bekle dur
belki oda öyle bi drum olmuştur arayamamıştır canım

evet cnm bi öğlen bi akşam arıyor....tahmin edebiliyorum da işte...az kişiler pek sıra olmas sanırım ama uzun konuşamlar varsa artık.....bekleyecez artık napalım bugun aramassa yarın :) ben merak etcem diye strese girmiştir büyük ihtimal :))

eve gıderse terhis günü uzuyo sanırım o yüzden eve gıtmıcem dıyo zaten h.sonu burda dururum dıyo..ki gitse de kaynanamda kalamam evli diiliz..sonradan problem cıkabilir evlenınce annemler duyar falan..birde benım p.tesi sınavım hemen dönmem lazım..

senın kalman şart olmuş dönemezsın ki..tören saatine 11 falan demişler de kesin diilmiş..kesinleşsin geç saat olursa ben de misafırhanede falan kalabilirm saol canım benımm

bende 11 diye biliyorum...ben bi yer bulursam kalıcak sanada haber veriirm cnm merak etme daha 20 gün var...

evet cnm bi öğlen bi akşam arıyor....tahmin edebiliyorum da işte...az kişiler pek sıra olmas sanırım ama uzun konuşamlar varsa artık.....bekleyecez artık napalım bugun aramassa yarın :) ben merak etcem diye strese girmiştir büyük ihtimal :))

kısa dönemler azolabilir canım ama normal asker çooookkk vede ustalar ya gerizekalılıkları çok oluyooo
arar o sen merak etme hadi iyi akşamlar hepinizee

nası bi cesaret walla tebrik ettım gözü kararmış resmen..ne güzel bi anı olmuş

bende 11 diye biliyorum...ben bi yer bulursam kalıcak sanada haber veriirm cnm merak etme daha 20 gün var...

keşke daha erken olsa erken biterdı..saol canım çok sevinirim..uzun dönemlerın yarısı c.tesi çarşıya çıkıyo yarısı pazar..idenın dediği gibi kalanlar orda kabadaylılık yapıyo olablırler..sıkma canını rahat yerdeler zaten

Son düzenleme:
uf benimde erkek arkadaşım geçen hafta gitti askere, ama sürekli arayamıyor 2-3 günde bir arıyor :( çok özledim onu nasıl geçecek zaman ya :( İskenderuna gitti :(:(:(

turkbayragişafak...atarsa 364turkbayragi​

Şimdi Git Askerim..! Geriye bakMa.. Sewmek uzakTayken biLe sewGiyi taşıyabiLmekMiş.Sen Allah'a,SevDiğin sana emaneT oLsun.:asigim:
unutMa VATAN SAĞOLSUN. ♥:nazar:

sanahasretim1hh.gif

kız iden bizim dönemden benimle Mysoul vardı eski adı geronimo vardı ya onunla benim asker aynı yerdeler :D bu arada günaydın bayanlarr :)

sevgilimin askere gittiğinden beri ilk defa sesini duyamadım dün.
neden arayamadı ne oldu da 5 dk bile zaman bulamadı?
içim sıkılıyor. hiç yapmaz öyle birşey.
annesi babasıyla da görüştük onları da arayamamış. pöf.
askeriyeyi arıyacam nerdeyse ben aramadan o arasa bari içim rahatlasa

sevgilimin askere gittiğinden beri ilk defa sesini duyamadım dün.
neden arayamadı ne oldu da 5 dk bile zaman bulamadı?
içim sıkılıyor. hiç yapmaz öyle birşey.
annesi babasıyla da görüştük onları da arayamamış. pöf.
askeriyeyi arıyacam nerdeyse ben aramadan o arasa bari içim rahatlasa

canım arar yaa öyle 3 gün arayamayanlar oldu dert etme sıra oluyo yada telefonlar bozuk oluyo kart kalmıo kantinde olmuyo fln filan
usta birlğine geçene kadar idare etceksiniz

benimki de iskenderunda... :teselli:

ama seninki hergün arıyormuş, benimki arayamıyor :( bugün konuştuk, haftasonu hastalanmış serum takmışlar 2 gün yatak istirahati almış çok üzüldüm :( denizcimi seninkide?

Back