• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle cnm bende çok zor zamnlar geçirdim kaç gün kaç gece ağlamaktan üzülmekten mahvoldum bide üstüne okdar uzak yere gittiki isteyncede gidemiyorum yani şafak 20 cnm ya sonunda bu günleri gördükk ama okdr çoközledmki yapayalnız kaldm bi anda kendimi çalışmaya verdim öyle geçirdm zamanıı .. sende kendine bi uğraş bul yoksa zor geçer.. gelsinn ama artk yaa yanımda görmeyi okdr özledmkiii Şeniz[/QUOdarısı başıma inşallah az kalmış hayırlı teskereler sağ salim kavuşurun inşllah allah tüm askerleri korusun sevdiklerine bağışlasın

öyle cnm bende çok zor zamnlar geçirdim kaç gün kaç gece ağlamaktan üzülmekten mahvoldum bide üstüne okdar uzak yere gittiki isteyncede gidemiyorum yani şafak 20 cnm ya sonunda bu günleri gördükk ama okdr çoközledmki yapayalnız kaldm bi anda kendimi çalışmaya verdim öyle geçirdm zamanıı .. sende kendine bi uğraş bul yoksa zor geçer.. gelsinn ama artk yaa yanımda görmeyi okdr özledmkiii Şeniz[/QUOdarısı başıma inşallah az kalmış hayırlı teskereler sağ salim kavuşurun inşllah allah tüm askerleri korusun sevdiklerine bağışlasın

inş canım bi kavuşayım başka bişi istemiorm şuann :( allah herkese sabır versinn yaşamayan bilemezz.. :gitme:

canım uçakla mı gideceksin

çok uzak da olduğun yerden.

Bende ardahana gitmek istiyorum ya

uçak pahalı direk otobüs yok

nasıl gidicem yamafoldumben

denizlidesin sanırım canım bende bilmiorumki inşallah gidersin bi şekilde
bizimde belli değil kayınvalide ve kayınbabayla gitcez babam arabayla dio ben uçak annem ikimizin arasında kalıo hala belli değil kalcağımız yer falan off..
Muğladan yokmudur ardahana ters mi olur ben orda okudum bu arada

Kızlar bana bi yardım edin iice aptal oldummmmcadıarzucadıarzu
şafak hesaplayamıorum tam olarak.

Benim nişanlım kısa dönem olarak gitti.1 nisanda sınava girdi zorunlu 12 gün izin ve 12 nisanda teslim oldu bidaha izin kullanmıcak ama yemin töreninde 3 gün bırakıolarmış hergün yoklama olcakmış ama.nasıl hesaplıcam ben??

Benim nişanlım kısa dönem olarak gitti.1 nisanda sınava girdi zorunlu 12 gün izin ve 12 nisanda teslim oldu bidaha izin kullanmıcak ama yemin töreninde 3 gün bırakıolarmış hergün yoklama olcakmış ama.nasıl hesaplıcam ben??

canım benim nişanlımda 12sinde teslim oldu.sanırım toplamda 157 gün askerlik yapacak o 12 günlük iziniyle birlikte sanırım.Ama ayrıca izin alırsa aldığı gün kadar askerlik süresine eklenecek diye biliyorum.Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler.

Allah kavuştursun hepimizi arkadaşlar..turkbayragi

denizlidesin sanırım canım bende bilmiorumki inşallah gidersin bi şekilde
bizimde belli değil kayınvalide ve kayınbabayla gitcez babam arabayla dio ben uçak annem ikimizin arasında kalıo hala belli değil kalcağımız yer falan off..
Muğladan yokmudur ardahana ters mi olur ben orda okudum bu arada

canım denizlidenim ben.

kayınbabam arabayla gidelim diyo da istemiorum kaç kere kaza yaptı,uzun yol,güvenemiyorum.

ankara'dan aktarmalı giderim büyük ihtimal. burdan çıkarsam erzuruma iniyorum çünkü..

şafak 143 demen lazım bu gün olumunekankayizsmile

kızlar nasılsınız? benimki aramıyor ya kaç gündür :(

bende iyi olmaya çalışıyorum tatlım. umarım önemli bişeyi yoktur :(

2 hafta dolmadan 48 den 46 kiloya düşmüşüm ben..
ah şu askerlik ! gidene mi zor kalana mı birde anlasalar şunu erkekler... (:

2 hafta dolmadan 48 den 46 kiloya düşmüşüm ben..
ah şu askerlik ! gidene mi zor kalana mı birde anlasalar şunu erkekler... (:

katılıyorum canım :( zaten özlem, arayamamaları stres sıkıntı birde iş yoğunluğu mahvetti bizi. ama neyse artık düğün için hazırlık işte kilolardan kurtuluyoruz :)

kızlar yapmayın ama böle.sizleri çok iyi anlıyorum ilk haftalar hatta yemin törenine kadar çok zor hatta hiç geçmicek gibi ama geçiyor işte.50 den sonrası çok daha zor sanki zaman hiç geçmiyor gibi.bi de şimdi bizimkileri tatbikat için çadırlarda yaşatacaklar ayyy baya da pinpiriklidir benim kocişim nasıl yapacak bilmiyorum.son 20 lerde iş bu yaptıkları bilmiyorummm.hayırlısı olsun allah sağlık versin hepsine

kızlar yapmayın ama böle.sizleri çok iyi anlıyorum ilk haftalar hatta yemin törenine kadar çok zor hatta hiç geçmicek gibi ama geçiyor işte.50 den sonrası çok daha zor sanki zaman hiç geçmiyor gibi.bi de şimdi bizimkileri tatbikat için çadırlarda yaşatacaklar ayyy baya da pinpiriklidir benim kocişim nasıl yapacak bilmiyorum.son 20 lerde iş bu yaptıkları bilmiyorummm.hayırlısı olsun allah sağlık versin hepsine

amin canım, ama cidden çok zor daha yeni ama insan kötü oluyor. gece arasa ben duymazsam diye uyuyamıyorum dahi. bazen işte toplantıya bile girmek istemiyorum umarım bizde son 20 günlere geliriz. Allah hepimize sabır versin senağlama

aşkımla şimdi görüştüm sesini duymak çok iyi geldi bana onu çok seviyorummmmmmmm herkes duysun

aşkımla şimdi görüştüm sesini duymak çok iyi geldi bana onu çok seviyorummmmmmmm herkes duysun

gözün aydın canım. Keşke benimki de arayabilse ama ben inanıyorum yarın arayacak :)

iyi akşamlar kızlar.
benim eşim şükür her gün arayabilyor.
yemin törenimiz bizimde 7si sanırım.
nasıl alışcam ben böle bilemiyorum.
"Allah kavuştursun " diyenlere bile kızmaya başladım:) hapse düşmedi benm aşkım diyorum.
hiç kolay değil. çekmeyen anlamaz

iyi akşamlar kızlar.
benim eşim şükür her gün arayabilyor.
yemin törenimiz bizimde 7si sanırım.
nasıl alışcam ben böle bilemiyorum.
"Allah kavuştursun " diyenlere bile kızmaya başladım:) hapse düşmedi benm aşkım diyorum.
hiç kolay değil. çekmeyen anlamaz

vallah benim eşimde günde bir kaç kere arıyor allah bozmasın her yerde aynı gün yapılmıyor yemin törenleri sanki hiç günler geçmiyor dediğin gibi hiç kolay değil hele evli ve çocuğu olanlar için çok daha zor

Back