Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hain dr dişimi çektiiiiiiiiiii vicdansız kıydı inci gibi dişimeee![]()
alaydın elinden madem kolye yapardın ehehe delikafadulden sırnaşık şey
yaw şöle bi baktımda burası 331. dönem kaynıyo :roflol:
yavyummm yakında bu topic bizimdir hele bi bizim danalara depüğü gönderek delikafadulden
kızlar hain dr dişimi çektiiiiiiiiiii vicdansız kıydı inci gibi dişimeee![]()
heee dişimi alaydım dimi ulennn dişimle vedalaşmama bile izin vermedi halbuki 28 yıl özenle besledim büyüttüm bi izin ver vedalaşayım göremedim bile benden kopusunudelikafadulden
yokkk kızz dr bi sinirliydi elimi kaldırdım refleks olarak elimi tutup bi indirdi dedim noluyooo korkudan ağzım acık apışıp kaldım dimekki oklavam size işliyoogamişcm bize gösterion yaklava: oktaroda gösterseydin yaa
klava: ozmnn delikafadulden
mannak Şeniz hangi dişini çekti kız :ecrin_bebek:
yokkk kızz dr bi sinirliydi elimi kaldırdım refleks olarak elimi tutup bi indirdi dedim noluyooo korkudan ağzım acık apışıp kaldım dimekki oklavam size işliyooklava:delikafadulden
arkalarda bi diş sağ alt son 2. olması gerek :roflol:
kız allahtan ön dişler değildi dişsiz nasıl dolanırdım :))))))))))))
he gulum aynı buna benzerdim sempatiksalakcinnigüldüğünde pek bi datlu olurdun kıs niye öle diyon yerimseniben sempatiksalakcinni
kıs gamiş danasıı ben çok yidim yaw sen ewde oynuyodun dimi arada :roflol:
kak hadi iki dönelimm :sm_cool: :dance: :teytey:
he gulum aynı buna benzerdim sempatiksalakcinni
dönek valla benimde açlıktan karnım guruldıyyy aklinialirimsmile
:roflol: :roflol:
canım bişi yiyemedin mi daha yoksam uyuşuk mu hala ağrın falan warmı :1hug:
indi ton balıklı salata yedim agrım var yaa ceren danasınada msj yolladım bakem cvp gelcekmi :icecream:
kız lingoş sizin oralarda da şimdi ye indi diyolarmı
afiyet olsun benim danama sempatiksalakcinni Şeniz
ağrı kesivi al bidene yawrum yaw opuyorumnanaktan
diyolar sanırım bizim ordamı başka bi yerdemi diyolar tam çıkaramadım emme yabancu bi kelime diil bene hihoyyyt
hee kuzum bi ağrı kesici içeyim bide aha bundan![]()