• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar yemin töreni tarihleriniz belli oldu mu?
Bizim törenimiz 22 Nisandaymış,normalde cuma günü oluyomuş ama 23 nisan cumaya geldiği için perşembeye alınmış.Törenden sonra da pazar akşamına kadar evci çıkabilirmiş:))
Bu kadar erken beklemiyodum,nasıl sevindim anlatamam.Darısı diğer güzellerin başına:))

Bizim törenimiz 22 Nisandaymış,normalde cuma günü oluyomuş ama 23 nisan cumaya geldiği için perşembeye alınmış.Törenden sonra da pazar akşamına kadar evci çıkabilirmiş:))
Bu kadar erken beklemiyodum,nasıl sevindim anlatamam.Darısı diğer güzellerin başına:))

perşembe gününe alınması iyi olmus 1 günü kardan say yerimseniben

cidden ne güzel denk gelmiş öle kaydirigubbakcemile5

Uzun zamandır uzak kaldım kk den 333 dönemlerde geldi ha:D biz bitirdik sayılır darısı başınıza kızlar Allah sabır versinnn

Wayyy kıskandım yemin töreni tarihini bizdede yılbaşına denk getiren birlikler vardı ama bize vurmamıştı oo

günaydın canım arkadaşlarımmmmmmmmmmm

günaydınn.
benden ve gamişten başka yedek subay yolu bekleyen yok mu? :)
bizim yemin töreni daha belli olmadı.
sabah konuştum ama ilan etmediler daha dedi
inşallah 22si olur cok güzel olabilir ozaman.
gamiişş ses ver eşim burdan sonra nereye gider acaba ya yüksek lisansı varmıydı seninkinin

Uzun dönemlerin yemin töreni 3 ay sonra oluyo canım ondan sonrada komutan gibi neyim oluyolar rahat oluyolar yani üzülme hayırlısı olsun

Uzun dönemlerin yemin töreni 3 ay sonra oluyo canım ondan sonrada komutan gibi neyim oluyolar rahat oluyolar yani üzülme hayırlısı olsun

yok 3 ay sonra olan mezuniyet yani dağıtım olacak ozaman.
1 ay sonra yemin töreni dedi gamiş.
aynı yerde yapıo eşim onunkiyle Şeniz

günaydınn.
benden ve gamişten başka yedek subay yolu bekleyen yok mu? :)
bizim yemin töreni daha belli olmadı.
sabah konuştum ama ilan etmediler daha dedi
inşallah 22si olur cok güzel olabilir ozaman.
gamiişş ses ver eşim burdan sonra nereye gider acaba ya yüksek lisansı varmıydı seninkinin

burdayım canım msn e ne zaman girsem olmuyon kııı benden başka bide linguist var onun nişanlısı uzun dönem canım eşimnin yemin tömreni yüksel ihtimal 1 ay sonra olcak bizimki öyle olmustu eşimin yükselk lisansı yok ama kura çekiyolar tamamen şans işi yani istanbulda çıkabilir eğitimleri agır geçiyodu sizin kide öyle mi

burdayım canım msn e ne zaman girsem olmuyon kııı benden başka bide linguist var onun nişanlısı uzun dönem canım eşimnin yemin tömreni yüksel ihtimal 1 ay sonra olcak bizimki öyle olmustu eşimin yükselk lisansı yok ama kura çekiyolar tamamen şans işi yani istanbulda çıkabilir eğitimleri agır geçiyodu sizin kide öyle mi

evet canım ağırmış baya
ama diğer yerlere göre fiziki şartları daha iyi sanırım 6 kişilk odalar falan.
ama yinede askerlik işte :sinifsinif: ben burda yalnızım birde. öyle zor oldu ki ilk iki gün dyanamıcam sandım. ama Allah herşeyin sabrını nası verio ya.
doğuya felan giden olmuşmuydu gamiş eşinin döneminden.
sen msne gecemi giriosun

Arkadaşlar öncellikle hayırlı tezkereler..
Yemin törenine gidebilmek için soy isminin tutması gerekiyor mu?

evet canım ağırmış baya
ama diğer yerlere göre fiziki şartları daha iyi sanırım 6 kişilk odalar falan.
ama yinede askerlik işte :sinifsinif: ben burda yalnızım birde. öyle zor oldu ki ilk iki gün dyanamıcam sandım. ama Allah herşeyin sabrını nası verio ya.
doğuya felan giden olmuşmuydu gamiş eşinin döneminden.
sen msne gecemi giriosun

canım msn imi akşam 8 den sonra falan acıyorum çok zor canım anlıyorum allah sabır versin evet eşin rahat eder odalar falan olsun rahatmış doğuya şöyle erzincan erzurum elazıg falan var biliyorum kurada olan bunlar kıbrıs balıkesir canakkale istanbul ankara en çok ankara var 8 kilşi kontenjan

canım msn imi akşam 8 den sonra falan acıyorum çok zor canım anlıyorum allah sabır versin evet eşin rahat eder odalar falan olsun rahatmış doğuya şöyle erzincan erzurum elazıg falan var biliyorum kurada olan bunlar kıbrıs balıkesir canakkale istanbul ankara en çok ankara var 8 kilşi kontenjan

ayy hayırlısı olsun yaa ne zor bekleyişş off geçicekk cnm yıkılma sakınn guclubacismile

Back