• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar
Size tavsiyem yemin törenini bekleyin şimdilik
tlf konusuna gelince gece aramıycağını bildiğim halde hala yastığımın kenarında durur telefon =)))
odere psikopata bağladım :D
bugünlerde biticek unutmayın

günaydın kızlar ben yeni katıldım aranızaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım nişanlınmı sevgilin mi yoksa eşin mi askerde opuyorumnanaktan
ben 331,kısa dönemimm canım bizimki bitmek üzere :kedi:
seninki nerde canım :1hug:

hoşgeldin canım nişanlınmı sevgilin mi yoksa eşin mi askerde opuyorumnanaktan
ben 331,kısa dönemimm canım bizimki bitmek üzere :kedi:
seninki nerde canım :1hug:

damla kız dün nöbetciydim acilkde keşke gelseydin birlikte nöbet tutardıkdelikafadulden

kısa dönem çıktı kızlar ben şimdi kaç gün sayıcam bilmiyorum 17 eylül son günturkbayragi

Son düzenleme:
tşk ederim sizin askerleriniz nerde kızlar off tlf bakıp duruyorum aşkım arıcakmı diye:çok üzgünüm:

tşk ederim sizin askerleriniz nerde kızlar off tlf bakıp duruyorum aşkım arıcakmı diye:çok üzgünüm:

Canım merhaba hoşgeldin hayırlı tezkereler olsun şimdiden
benim askerim çerkezköyde
ilk zamanlar aramakta zorlanabilir ama zamanla bi düzene oturacaktır merak etme canını sıkma herşey geçio

en uzak benmki galiba burda mafoldumben artvin benmde biz geçirdik ya sende geçiriceksn bu günleri elbet tek dezavantaj yaz dönemi olması günler uzun havalar sıcakk ama sabır başka çare yok cnm hepimiz için olumunekankayizsmile

en uzak benmki galiba burda mafoldumben artvin benmde biz geçirdik ya sende geçiriceksn bu günleri elbet tek dezavantaj yaz dönemi olması günler uzun havalar sıcakk ama sabır başka çare yok cnm hepimiz için olumunekankayizsmile

333 dönem bi tek benim galiba :a015: şafak kaç sizin kıslarboshayallersmile

şükürler olsunki şafak 31 opuyorumnanaktan çookkk özledikk ama yaa darısı sizin başınıza canm :teselli: bi kaç tane daha 333 varı ama nerdelerkii ..

nasılsınız kızlar..
ben çok özlüyorum sevgilimi normale olsa 3 gün görüşmesek sinir küpü olur ortalığı kaldırır kavga çıkartırdım eften püften sebeplerle ama şimdi gayet sabırlıyım güçlü hissediyorum. hatta özlemek bile tatlı geliyo...

canımm yanlız değilsin hem iz varım, hemde senin dönemden arkadaşlarda var geçmiş sayfaları okuyabilirsin :) onlarda daha alışamadıkları için giremiyolardır ama zaman geçince biraz , girerler merak etme tatlım

aynen öyle huttercup özlemenin ne güzel bi duygu olduğunu anlıycaksınız zamanla aşkı daha derinden hissetceksiniz emin olun çok güzel bi sınav aslında bunlar aşkımıza her ne kadar zorlansakta güzel şeyler

nasılsınız kızlar..
ben çok özlüyorum sevgilimi normale olsa 3 gün görüşmesek sinir küpü olur ortalığı kaldırır kavga çıkartırdım eften püften sebeplerle ama şimdi gayet sabırlıyım güçlü hissediyorum. hatta özlemek bile tatlı geliyo...

evet canım öle oluyo insan, bakın sakın hüzünlü şarkılar asker şarkıları dinlemeyin çok kötü olursunuz, inan ki zaman geçiyo, ben çabuk geçti diyorum ve kendimi iyi hissediyorum, çünkü bizimki kısa dönem, ya uzun dönem çıksaydı veya 15 ay yapsalardı nolucaklardı hıı :olmaz:
onları düşünün ve rahatlayın, ben her özlediğimde mutsuz olduğumda öle yaptıım güzellerim hayırlı teskereler hepimize zaman çabuk geçsinnn hihoyyyt

Back