• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evtya çabuk geçsin gerçekten son 1 ay a geldik yani 4 hafta dayanamıorm artkk ben mafoldumben

sizde bugnleri gördüğünzde anlıcaksınız çok fazla duygu değişmeleri olucak sizdede sevdiğinizdede ordayken ters davranırsa size unutmayınki onlar askerler ve psiklojileri çok farklı bunu unutmayın kızlarr...
yerimseniben

nasılsınız kızlar..
ben çok özlüyorum sevgilimi normale olsa 3 gün görüşmesek sinir küpü olur ortalığı kaldırır kavga çıkartırdım eften püften sebeplerle ama şimdi gayet sabırlıyım güçlü hissediyorum. hatta özlemek bile tatlı geliyo...

:asigim::asigim:

selam kızlar..dün akşam aradı erkek arkadaşım..ama tutamadım, ağladım gene..

333 dönem bi tek benim galiba :a015: şafak kaç sizin kıslarboshayallersmile

ben de 333. canım kırklareli-lüleburgaz ( kısa dönm)

3.gün bugün..rüyamda görüyorum her gece
hepsenağlama unutmak için uyusam bi türlü, uyumasam bi türlü..offff
:gitme:

hayırlı tezkereler olsun kızlar sağlıcakla kavuşursunuz inşallah sevdiğinize
ben de kardeşimi yolladım bu pazartesi zonguldak devrek kısa dönem
Rabbim acılarını göstermesin resmen burnumun direği sızlıyor desem yeridir heralde
gelinimize destek vermek istiyorum ama ben ondan o benden fena üzgün kardeşim de nişanlı
umarım su gibi akıp geçer zaman hepimiz sağlıcakla kavuşuruz sevdiklerimize

selam kızlar..dün akşam aradı erkek arkadaşım..ama tutamadım, ağladım gene..

ben de 333. canım kırklareli-lüleburgaz ( kısa dönm)

3.gün bugün..rüyamda görüyorum her gece
hepsenağlama unutmak için uyusam bi türlü, uyumasam bi türlü..offff
:gitme:
ilk günler zor olur canım zamanla hafifler son günlere doğru yine fazlalşır sanırım
Rabbim acılarını göstermesin resmen burnumun direği sızlıyor desem yeridir heralde
gelinimize destek vermek istiyorum ama ben ondan o benden fena üzgün kardeşim de nişanlı

inşallah canım hepimizin sağ salim kavusmak nasip olsun :1hug:

bizim dönemdede bi ablamız vardı sahrud abla sende 333.lerin ablası olursun artık

ilk günler zor olur canım zamanla hafifler son günlere doğru yine fazlalşır sanırım

inşallah canım hepimizin sağ salim kavusmak nasip olsun :1hug:
inşallah gülüm amin ecmain

bizim dönemdede bi ablamız vardı sahrud abla sende 333.lerin ablası olursun artık

:1hug: az önce aradı kardeşim dün arayacaktım çavuşumuz geldi arayamadım içime dert oldu dedi
yavrum benim yemeğini yer yemez beni aramış ablasının gülü
selvi boylum senağlama
olurum gülüm ne demek abla da olurum dert ortağıda olurum yeter ki üzmeyin kendinizi inşallah sağ salim dönecekler kazasız belasız
bağrımıza basıcaz onları:Saruboceq:

off ağlıcam valla şimdi okudukça sizleride iice duysusallaştım zatenn mafoldumben özledmm yaa senağlama

Bende özledim bende resmi var şuan elimde ona koşmak isterim patron var içeride =)))

Bende özledim bende resmi var şuan elimde ona koşmak isterim patron var içeride =)))

ulan iden ne manyak bişisin sen yaaaa kaydirigubbakcemile kız az önce bana attığın bi msj okudum ne komikti ya paçalı don muhabbeti hatırladın mı :roflol::roflol::roflol:

ulan iden ne manyak bişisin sen yaaaa kaydirigubbakcemile kız az önce bana attığın bi msj okudum ne komikti ya paçalı don muhabbeti hatırladın mı :roflol::roflol::roflol:

hatırlamammı kııı her geldiğinde aynı donu giyiyorum yeşil çiçekli paçalı don
herifdeki fentezi bu :D:D

333.dönem arkadaşlarrr bugün 3.gününüz hala herşey bir rüya gibi aama emin olun alışılıyorrr.haber alabildiniz mi askerlerinizden?inşallah su gibi geçer günler ve hepimiz kavuşuruzzz

inston yaa geçmiyo sanki heee :((((
niye bana öyle geliyoooo

kıı sizin evde hep boş oluyo galiba :roflol:

paçalı kaynanamdan bide anlayışlı kadın arada gidio işte=))
sabahlarıda aşkım erken uyandığı için gelio
ama herifim manyak kesin geçen gelmesinde ayağımı gıdıklayarak uyandırdı bu seferde atladı üstüme sıçrayarak uyandım =))
ama damla görceksin adam atladı korktum gözümü açtım baktım geri uyumuşum =))))

paçalı kaynanamdan bide anlayışlı kadın arada gidio işte=))
sabahlarıda aşkım erken uyandığı için gelio
ama herifim manyak kesin geçen gelmesinde ayağımı gıdıklayarak uyandırdı bu seferde atladı üstüme sıçrayarak uyandım =))
ama damla görceksin adam atladı korktum gözümü açtım baktım geri uyumuşum =))))

kız ben gene anlamadım kim kimin evine gidiyo beee :D kız msn adresini yollasana özele :roflol:

:D kızım ingilizceden türkçeye yorumlamaktan türkçeden ingilizceye yorumlamaktanmıdır bilmem
yoksa sürekli telefonda konuşmaktanmıdır
anlaşılmıo benim cümleler
hayır sonra geri dönüp okıyınca bende anlamıom :D

ben anladım sanırım o sizin evde sana sürpriz yapıp uyandırıyo:)))geçiyo zaman be idencim hıı bak işte 1 ay kaldı.allahım bi yanım üzülüyor bi yanım seviniyorrr ne zaman duygularımı dengeli yaşayacağım ben yaaa

ooooooooooooo herkes burdaymış yahu bende sizi arıyorum 331 de...
şafak eçmiyor kızlar ne kadar yavaş geçiyor ya....

Back