tşk ederim sizin askerleriniz nerde kızlar off tlf bakıp duruyorum aşkım arıcakmı diye:çok üzgünüm:
nasılsınız kızlar..
ben çok özlüyorum sevgilimi normale olsa 3 gün görüşmesek sinir küpü olur ortalığı kaldırır kavga çıkartırdım eften püften sebeplerle ama şimdi gayet sabırlıyım güçlü hissediyorum. hatta özlemek bile tatlı geliyo...
333 dönem bi tek benim galiba :a015: şafak kaç sizin kıslarboshayallersmile
ilk günler zor olur canım zamanla hafifler son günlere doğru yine fazlalşır sanırımselam kızlar..dün akşam aradı erkek arkadaşım..ama tutamadım, ağladım gene..
ben de 333. canım kırklareli-lüleburgaz ( kısa dönm)
3.gün bugün..rüyamda görüyorum her gece
hepsenağlama unutmak için uyusam bi türlü, uyumasam bi türlü..offff:gitme:
hayırlı tezkereler olsun kızlar sağlıcakla kavuşursunuz inşallah sevdiğinize
ben de kardeşimi yolladım bu pazartesi zonguldak devrek kısa dönem
Rabbim acılarını göstermesin resmen burnumun direği sızlıyor desem yeridir heralde
gelinimize destek vermek istiyorum ama ben ondan o benden fena üzgün kardeşim de nişanlı
umarım su gibi akıp geçer zaman hepimiz sağlıcakla kavuşuruz sevdiklerimize
hayırlı tezkereler olsun kızlar sağlıcakla kavuşursunuz inşallah sevdiğinize
ben de kardeşimi yolladım bu pazartesi zonguldak devrek kısa dönem
Rabbim acılarını göstermesin resmen burnumun direği sızlıyor desem yeridir heralde
gelinimize destek vermek istiyorum ama ben ondan o benden fena üzgün kardeşim de nişanlı
umarım su gibi akıp geçer zaman hepimiz sağlıcakla kavuşuruz sevdiklerimize
inşallah gülüm amin ecmainilk günler zor olur canım zamanla hafifler son günlere doğru yine fazlalşır sanırım
inşallah canım hepimizin sağ salim kavusmak nasip olsun :1hug:
bizim dönemdede bi ablamız vardı sahrud abla sende 333.lerin ablası olursun artık
Bende özledim bende resmi var şuan elimde ona koşmak isterim patron var içeride =)))
ulan iden ne manyak bişisin sen yaaaa kaydirigubbakcemile kız az önce bana attığın bi msj okudum ne komikti ya paçalı don muhabbeti hatırladın mı :roflol::roflol::roflol:
hatırlamammı kııı her geldiğinde aynı donu giyiyorum yeşil çiçekli paçalı don
herifdeki fentezi bu
kıı sizin evde hep boş oluyo galiba :roflol:
paçalı kaynanamdan bide anlayışlı kadın arada gidio işte=))
sabahlarıda aşkım erken uyandığı için gelio
ama herifim manyak kesin geçen gelmesinde ayağımı gıdıklayarak uyandırdı bu seferde atladı üstüme sıçrayarak uyandım =))
ama damla görceksin adam atladı korktum gözümü açtım baktım geri uyumuşum =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?