333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm iyiym işte yağmurlu bugn hava burda ma çok güzel bi koku varr sen napıosn:)

burdada hava kapalı canım ve soğuk bizdede misafir vardı herzamanki gibi :roflol: onlarla uğraşıp durduk onun haricinde sigara içmek için arada kactım odaya buraya yazdım öyle böyle sıkıcı bir gün işte offf yarında iş var hiç gidesimde yok mirmirmirmir

yerinizde olmayı o kadar çok isterdim ki..eminim çok zor günlerdi yaşadıklarınız..inşallah biz de atlatcaz bu günleri..zaten bu geceyi de atlatsam daha iyi olabilcem..çok teşekkür ederımopuyorumnanaktan

gamiş mesajını aldım çok teşekür ediyorum ama şuan özelden yazamıyormuşum yeni üye olduğumdan..bakmıcam oraya zaten gözde forumum burası kaydirigubbakcemile2

gamiş mesajını aldım çok teşekür ediyorum ama şuan özelden yazamıyormuşum yeni üye olduğumdan..bakmıcam oraya zaten gözde forumum burası kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin tatlım nasılsın Şeniz

merhaba kızlar...izmire selam olsun şafak 35 zemuszemus .tuQQba hayırlı tezkereler diliyorum inşallah sağ salim askerin döner gelir ve günlerin çabucacık geçiverir..başta ve sonda zaman birtürlü geçmek bilmiyor ama ortalarda da bir şekilde idare ediyorsun aklinialirimsmile .

gamişciğim seninde uzun dönemmiş seninde az kaldı sayılır ya yarısı gitmiş,yeride iyi geriye sadece özlem kalıyor dimi mafoldumben .

kızlar iyi geceler diliyorum herkese takrar görüşmek üzere ben kaçayım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

üzülüormda 333 ler için beklemek kadr sıkıcı ve zor bişi yok.. buluşucağım zmn bile 2 dk bekleyemezken hmn sıkılırmm burda 5 6 ay bekliosnn allah hepimize güç versin..bitsin bu günlerdee sarılalımm nolurr aartkkkk iice fenalaştmm mafoldumben

çok zordu uğurlamak.. hala çok zorlanıyorum.. yazmak için bile.....

çok zordu uğurlamak.. hala çok zorlanıyorum.. yazmak için bile.....

gönderdnmi cnmm (( :a015: off güçlü ol sadece1 hafta en kötü olucağn zmn sonra kendine geliceksn birz daha :teselli: ben şöyle düşündmm kendimi hep öyle sakinleştrdm çok kötü olduğumda bu günler geçici bugnlerden kaçamıcaktıkkk ve yaşanmak zorundaydıı yaşıyoruzzda iyikide yaşıyoruzz acı ama bundan sonrası daha güzel olucak dedm hep kendi kendime sende öyle de canm böyle diyerek günleri bitirdm bakk sende hepinizde bitiriceksiniz sizi bizden başka kise anlayamazz yani yaşamayan bilemezzzz :1no2:

gamişcm sen yalnız mı yaşıosn evinizde ? ailenlemi canm

ailemle canım evimizi boşallttık boşyere kira vermemek için ama hiç doğru bir karar değilmiş canım eşim geldiğinde ev çok kalabalık oluyor hiç başbaşa sohbet edemiyoruz dışarı çıkıyoruz hoop telefon eşimin ailesinden sırayla onlarla konusuyor biz yine yalnız kalamıyoruz

off zor olmuşş iyice sen tabi sıkılmakta çok haklısın kendi evindeyken bi anda böyle zor tabi.. daha çok başbaşa kalıcağınız günler olucak inş canm.. sıkma canını sen diyorm ama gelde bunu sana anlat dimii

evet canım bugün çok bunaldım mesela ev çok kalabalıktı hafta içi çalışıyorum haftasonu dinlnmeye ihtiyacım oluyor canım annem o da çalışıyor ama misafirn önünde 4 dönüyoruz bitcek canım yaa yılllık iznimin 1 haftasınıda eşimin gelceği tarihe kullancam o zaman çok güzel olcak boshayallersmile

inş cnm istediğin gibi olurda rahat rahat görüşürsünüz ailelerde bi yernde durmuyo bi yalnız bırakmıoo hmn kendilerini öne atıyolarr yanii.. sana daha fazla değer vermesinide kıskanıodurr belkide yerimseniben artk askerden gelince yeni gelin gibi olucaksınn cnm yeni ev ve sizz :)) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…