- Emoji Skoru
- 248
- Puanlar
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
333.lerrden kimse gelmiyor begy 333 lerinde sayfalarını 331.ler dolduracak sanırım:))
günaydiın gamişciimm nasılsın
iyiyim tatlım sen nasılsın
iyiyi ben de canım..teslim oluyo bugün askerim yola çıktı..askerliğin başlamasını beklıyorum turkbayragi
iyiyi ben de canım..teslim oluyo bugün askerim yola çıktı..askerliğin başlamasını beklıyorum turkbayragi
akşam 5 e kadar teslim olması gerekiyor dimi
defne_ank.hayırlı tezkereler diliyorummmm.Allah sağ salim dönmelerini nasip etsinn inşalllaaah:Saruboceq: . zaman gelip geçiyor.ilk hafta çok ama çok zor oluyor biliyorum,ama sonra yavaş yavaş kabullenip bekliyorsun,sonra geldikten sonraki günlerin hayalini kura kura sona yaklaşıyorsun...
Merhaba kızlar,
Ben de dün eşimi uğurladım,Mersin'e.
Eşim elektrik-elektronik müh,yüksek lisansı da var,herkes uzun dönem çıkacağını söylüyodu çok şükür kısa dönem çıktı.Mersin jandarma,burası hakkında bilgisi olan var mı ???Rahat bir yerdir ins.
Ben 331.dönemden beri asker yolu gözlüyorum aslında( Aralıkta kardeşimi yolladık Balıkesire,oradan da Kıbrısa uzun dönem olarak.Aralık ayına kadar her koşulda asker yolu gözlüyor olacağım.
Allah hepimize sevdiklerini sağ salim kavuştursun...
bu arada keni sayfamıza değilde buraya yazmmaış çok ilginç yaa ohaoldumsmile,ama psikolojik galiba kaydirigubbakcemile3 . delikafadulden