• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak:188turkbayragi​

valla öle oldu baksanaaa burayıda biz dolduruyoruz:)))

geliyo kızlar yeni arkadaslarımızda geliyo tugbada asker 333. dönem

iyiyi ben de canım..teslim oluyo bugün askerim yola çıktı..askerliğin başlamasını beklıyorum turkbayragi

canımm zor,heyecanlı,stresli,meraklı,hüzünlü,sevinçli,özlem dolu günlerr sizi bekliyorrr

ee tugbacım neler yaparsın okuyomusun calışıyomusun

Merhaba kızlar,
Ben de dün eşimi uğurladım,Mersin'e.
Eşim elektrik-elektronik müh,yüksek lisansı da var,herkes uzun dönem çıkacağını söylüyodu çok şükür kısa dönem çıktı.Mersin jandarma,burası hakkında bilgisi olan var mı ???Rahat bir yerdir ins.
Ben 331.dönemden beri asker yolu gözlüyorum aslında:(( Aralıkta kardeşimi yolladık Balıkesire,oradan da Kıbrısa uzun dönem olarak.Aralık ayına kadar her koşulda asker yolu gözlüyor olacağım.
Allah hepimize sevdiklerini sağ salim kavuştursun...

Bu arada kendim Kırklareliliyim,kardeşimin arkadaşı Kırklarelide askerlik yapıyo,çok da rahat.
Lüleburgaz için de torpillilerin yeri deniyo,çok çok rahatmış...

defne_ank.hayırlı tezkereler diliyorummmm.Allah sağ salim dönmelerini nasip etsinn inşalllaaah kaydirigubbakcemile4 :Saruboceq: . zaman gelip geçiyor.ilk hafta çok ama çok zor oluyor biliyorum,ama sonra yavaş yavaş kabullenip bekliyorsun,sonra geldikten sonraki günlerin hayalini kura kura sona yaklaşıyorsun...

bu arada keni sayfamıza değilde buraya yazmmaış çok ilginç yaa ohaoldumsmile,ama psikolojik galiba kaydirigubbakcemile3 . delikafadulden

defne_ank.hayırlı tezkereler diliyorummmm.Allah sağ salim dönmelerini nasip etsinn inşalllaaah kaydirigubbakcemile4 :Saruboceq: . zaman gelip geçiyor.ilk hafta çok ama çok zor oluyor biliyorum,ama sonra yavaş yavaş kabullenip bekliyorsun,sonra geldikten sonraki günlerin hayalini kura kura sona yaklaşıyorsun...

Teşekkür ederim,ayrılık anı çok zordu ama alışıcam insallah,yemin törenine kadar zor geçecek ama sonra her izne çıktığında gidicem görmeye.Bi de insallah o rahat olur da tek sorunumuz özlem olur...

Merhaba kızlar,
Ben de dün eşimi uğurladım,Mersin'e.
Eşim elektrik-elektronik müh,yüksek lisansı da var,herkes uzun dönem çıkacağını söylüyodu çok şükür kısa dönem çıktı.Mersin jandarma,burası hakkında bilgisi olan var mı ???Rahat bir yerdir ins.
Ben 331.dönemden beri asker yolu gözlüyorum aslında:(( Aralıkta kardeşimi yolladık Balıkesire,oradan da Kıbrısa uzun dönem olarak.Aralık ayına kadar her koşulda asker yolu gözlüyor olacağım.
Allah hepimize sevdiklerini sağ salim kavuştursun...

hoşgeldin canım allah sağ salim kavusmayı nasip etsin mersin iyidir inşallah eşimin memleketi benim eşimde elektrik müh. ama malesef uzun dönem :çok üzgünüm:

yeni gelen arkadaşlarım İNŞALLAH safağınız çabuk geçer biz hep yanınızda olucaz :1hug:

Back