333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gemilerde talim var bahriyeli yârim var...

1\'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAY

canım Allah sağsalim kavuştursun inşallah hepimizi :Saruboceq: canını sıkma nolur çünkü zaman geçiyo ama arkadaşların dediği gibi 50lerde kalıveriyo lanet şey :delphin:

selam göksenin sen de 333.dönem bekleyenlerden misin

evet canım. nihayt öğrendik ve korktuğumzda başımıza geldi.
eşim elektronik mühendisi yüksek lisansıda var ve haliyle uzun dönem muhabere yedek subay ankara mamak mebs çıktı.

sonrasında ne olacak hiç bi fikrim yok.
tek tesellim istanbula nispeten yakın olması ve duyumlara göre oldukça rahat edeceği bi yer olması
nolcak şimdi?

öncelikle hayırlı olsun diyim.dün yazını okuyunca tahmin ettim uzun dönem çıkacağını:(3 acemilikten sonra kesin yeri belli olacak.tabi uzun dönem olması çok zordur.sen istanbulda mı kalacaksın ya da ailenin yanına mı gideceksin?acemiliği bittikten sonra görüşme şansınız olur en azından sen gidersin o gelir.ilk zamanlar çok zor olacak,bi de kendi evinizde kalırsan çok daha zor heryerde onu görürsün tabi.ben direk ailemin yanına geldim 1 saat zor durdum evde

eşim elektronik mühendisi yüksek lisansıda var ve haliyle uzun dönem muhabere yedek subay ankara mamak mebs çıktı.

tek tesellim istanbula nispeten yakın olması ve duyumlara göre oldukça rahat edeceği bi yer olması
nolcak şimdi?

hayırlı olsun arkadaşım.inşallah bundan sonra herşey istediğiniz gibi olur.hayırlı tezkereler diliyorum turkbayragi

nolcak şimdi?

canım nediyosun benim eşimde acemiliğini orda yaptı daha sonrada ankara balgata geçti hadi hayırlısı canım a.s.

ben çatlayacağım ayol şimdi kim nereye gitmiş kaydirigubbakcemile3 .ama şimdi onlar hüzün,stres,nasıl geçecek,veda falan derken buraya gelemiyorlardır...anca 3-4 gün sonra gelirler galiba aklinialirimsmile

ben çatlayacağım ayol şimdi kim nereye gitmiş kaydirigubbakcemile3 .ama şimdi onlar hüzün,stres,nasıl geçecek,veda falan derken buraya gelemiyorlardır...anca 3-4 gün sonra gelirler galiba aklinialirimsmile

sanırım biz biraz erken davranmıştıkkaydirigubbakcemile3 ben eşimin gitmesine 1 hafta kala başlamıstım gerçi eşim 1 ay öncesinde memleketine ailesinin yanına gitmişti :a015:

sanırım biz biraz erken davranmıştıkkaydirigubbakcemile3 ben eşimin gitmesine 1 hafta kala başlamıstım gerçi eşim 1 ay öncesinde memleketine ailesinin yanına gitmişti :a015:

galiba yaa kaydirigubbakcemile3.eşim tecilini bozdurdu ben o zaman başladım ağlamalar vs..mafoldumben sorma bizde 1 hafta kala eşimin ailesinin yanına gittik :oklava: bakalım gelincede eşim ailesinin yanına gidecek antalyaya tabiki bende sonra artık ordada 1 ay mı kalırız bilmem ki kafamçokkarıştı .olur mu olur bence akannehir .

galiba yaa kaydirigubbakcemile3.eşim tecilini bozdurdu ben o zaman başladım ağlamalar vs..mafoldumben sorma bizde 1 hafta kala eşimin ailesinin yanına gittik :oklava: bakalım gelincede eşim ailesinin yanına gidecek antalyaya tabiki bende sonra artık ordada 1 ay mı kalırız bilmem ki kafamçokkarıştı .olur mu olur bence akannehir .

canım yaa cok zor gerçekten benim eşimde biter bitmez askerliği ailesinin yanına gitcek ben çalıştıgım için hemn gidemiyceğim ancak 10 gün sonra falan 1 ay sizin için çok uzun süre değil mi başbaşa kalmak istersiniz sonuçta senin eşin nerde yapıyo canım

canım yaa cok zor gerçekten benim eşimde biter bitmez askerliği ailesinin yanına gitcek ben çalıştıgım için hemn gidemiyceğim ancak 10 gün sonra falan 1 ay sizin için çok uzun süre değil mi başbaşa kalmak istersiniz sonuçta senin eşin nerde yapıyo canım

evet ya senin de kötü düşünsene o anda o sevinci yaşayamamak ama olsun hayırlısıyla çıksın yeter inşallah buyrunnnnnnnnn yok yok kalırmıyım, bir ay çok ya,zaten haziran başında iş başı olacak.benim eşim muğlada canım seninki nerde yapıyor...

zaten ben eşimin askerliğinin bittiğini ankaraya evimize geldiğinde anlayacağım,aylardır evde onsuzum .mafoldumben

ankara balgatta yapıyo canım istanbulda yaşıyoruz

iyi bari seninkide iyi yerde...aslında bu ayrımı yapmamak lazım ama işte elinde değil insanın :kedi:,ben çok korkmuştum uzun doğu olacak diye eyvahedigeldismile.az kaldı azıcık daha sabır,sonra evde birleşeceğiz tekrar kaldığımız yerden herşeye devam inşallah :Saruboceq:

Back