Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gemilerde talim var bahriyeli yârim var...
1\'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAY
gemilerde talim var bahriyeli yârim var...
1\'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAY
selam göksenin sen de 333.dönem bekleyenlerden misin
evet canım. nihayt öğrendik ve korktuğumzda başımıza geldi.
eşim elektronik mühendisi yüksek lisansıda var ve haliyle uzun dönem muhabere yedek subay ankara mamak mebs çıktı.
sonrasında ne olacak hiç bi fikrim yok.
tek tesellim istanbula nispeten yakın olması ve duyumlara göre oldukça rahat edeceği bi yer olması
nolcak şimdi?
evet canım. nihayt öğrendik ve korktuğumzda başımıza geldi.
eşim elektronik mühendisi yüksek lisansıda var ve haliyle uzun dönem muhabere yedek subay ankara mamak mebs çıktı.
sonrasında ne olacak hiç bi fikrim yok.
tek tesellim istanbula nispeten yakın olması ve duyumlara göre oldukça rahat edeceği bi yer olması
nolcak şimdi?
ben çatlayacağım ayol şimdi kim nereye gitmiş kaydirigubbakcemile3 .ama şimdi onlar hüzün,stres,nasıl geçecek,veda falan derken buraya gelemiyorlardır...anca 3-4 gün sonra gelirler galiba aklinialirimsmile
sanırım biz biraz erken davranmıştıkkaydirigubbakcemile3 ben eşimin gitmesine 1 hafta kala başlamıstım gerçi eşim 1 ay öncesinde memleketine ailesinin yanına gitmişti :a015:
galiba yaa kaydirigubbakcemile3.eşim tecilini bozdurdu ben o zaman başladım ağlamalar vs..mafoldumben sorma bizde 1 hafta kala eşimin ailesinin yanına gittikklava: bakalım gelincede eşim ailesinin yanına gidecek antalyaya tabiki bende sonra artık ordada 1 ay mı kalırız bilmem ki kafamçokkarıştı .olur mu olur bence akannehir .
canım yaa cok zor gerçekten benim eşimde biter bitmez askerliği ailesinin yanına gitcek ben çalıştıgım için hemn gidemiyceğim ancak 10 gün sonra falan 1 ay sizin için çok uzun süre değil mi başbaşa kalmak istersiniz sonuçta senin eşin nerde yapıyo canım
zaten ben eşimin askerliğinin bittiğini ankaraya evimize geldiğinde anlayacağım,aylardır evde onsuzum .mafoldumben
ankara balgatta yapıyo canım istanbulda yaşıyoruz