333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi bari seninkide iyi yerde...aslında bu ayrımı yapmamak lazım ama işte elinde değil insanın :kedi:,ben çok korkmuştum uzun doğu olacak diye eyvahedigeldismile.az kaldı azıcık daha sabır,sonra evde birleşeceğiz tekrar kaldığımız yerden herşeye devam inşallah :Saruboceq:

hayırlısıyla kavuşmamızı nasip etsin rabbim ama benim uzun dönem :1no2:

geldim kızlar... açıkcası gerçekten hayatımın en zor günüydü o kendince zorluk çekiyor gidecek olarak ben kendimce kalan olarak ağır ağır zorluklar çekiyorum iki tarafında mağduriyeti apayrı olunca durum patlak verdi bir yandan şok, sevinç, üzüntü, heycan bi yandanda ufakta olsa gerilimlerimiz... hiç iyi değildim dün pek yazamadım bakamadım doğrusu... şu anda iyi sayılırım yarın bu saatte pek iyi olmayacağım ama allah yardımcımız olsun ne diyelim sağ salim sağlıklı gelsinler sevdiklerimiz bir an evvel...

geldim kızlar... açıkcası gerçekten hayatımın en zor günüydü o kendince zorluk çekiyor gidecek olarak ben kendimce kalan olarak ağır ağır zorluklar çekiyorum iki tarafında mağduriyeti apayrı olunca durum patlak verdi bir yandan şok, sevinç, üzüntü, heycan bi yandanda ufakta olsa gerilimlerimiz... hiç iyi değildim dün pek yazamadım bakamadım doğrusu... şu anda iyi sayılırım yarın bu saatte pek iyi olmayacağım ama allah yardımcımız olsun ne diyelim sağ salim sağlıklı gelsinler sevdiklerimiz bir an evvel...

hoşgeldin canım yarın gidiyor herhalde allah sağ salim kavusmayı nasip etsin cok zor ama alısıyoruz günden güne zorlasıyor ama bitecek ilk ve son ayrılıklarımız olsun :gitme:

amin inşallah.. kısa dönem birde soran arkadaşlar olmuş onu da yanıtlayım aklıma gelmişken..
bide saçını 3e vurdurmuş dün.. kıyamam ya mafoldumben

slm kızlar..ben de 333. şafagı bekleyenlerdenim..zaten ayrı şehirlerde yaşamıyorduk.. 3 haftada bı görüşebilmek, telefonla konuşmak bile yetmiyordu.. bı de askerlik..şükür ki uzak bi yer çıkmadı.. KIRKLARELİ - LÜLEBURGAZ (kısa dönem)..seneye bu zamanlar evlilik alışverişinde olurum heralde..bu sefer de nikah için gün sayarız...bu günler geçer mi????? yarın gece veda gecesi..onu üzmemek için tutcam kendimi... :çok üzgünüm: sevvgilisi, eşi gidicek olanlar da tutmaya çalışsın kendını.. emın olun bizden daha kötu bi ruh halindeler..Allah kazasın belasız dönmelerini nasip etsin tüm askerlerimizin...:gitme:

Son düzenleme:
slm kızlar..ben de 333. şafagı bekleyenlerdenim..zaten ayrı şehirlerde yaşamıyorduk.. 3 haftada bı görüşebilmek, telefonla konuşmak bile yetmiyordu.. bı de askerlik..şükür ki uzak bi yer çıkmadı.. KIRKLARELİ - LÜLEBURGAZ (kısa dönem)..seneye bu zamanlar evlilik alışverişinde olurum heralde..bu sefer de nikah için gün sayarız...bu günler geçer mi????? yarın gece veda gecesi..onu üzmemek için tutcam kendimi... :çok üzgünüm: sevvgilisi, eşi gidicek olanlar da tutmaya çalışsın kendını.. emın olun bizden daha kötu bi ruh halindeler..Allah kazasın belasız dönmelerini nasip etsin tüm askerlerimizin...:gitme:

selam canım allah kavustursun yakın yer çıkması çok iyi kırklareli hemde rahatta olur allah sağlıkla kavustursun hepimizi

selam canım allah kavustursun yakın yer çıkması çok iyi kırklareli hemde rahatta olur allah sağlıkla kavustursun hepimizi

saol canım benim amiiiiiinn cümlemizin.. kırklareline de sürgün yeri diyolar ama bakalım her şeyin hayırlısı..en azından kafam rahat:gitme: siz de eşinizi beklıyisunuz sanırım şafak kaç

saol canım benim amiiiiiinn cümlemizin.. kırklareline de sürgün yeri diyolar ama bakalım her şeyin hayırlısı..en azından kafam rahat:gitme: siz de eşinizi beklıyisunuz sanırım şafak kaç

canım hiç öle sürgün yeri bilmem ne tarzı şeyleri düşünme.eşim edirne-keşanda ve orası içinde aynı şeyi söylüyorlardı.başlarda zorlandı ama şimdi ortam,komutanlar iyi olduğu için daha rahat.bizler için de onlar içinde zor tabi ama bak göreceksin onlar bi şekilde ordadaki hayata alışıyorlar ve herşey daha kolay geçiyor.sen moralini yüksek tut.ilk zamanlar zor geçiyor bol bol destek ol hem ona hem kendine moral verr

canım hiç öle sürgün yeri bilmem ne tarzı şeyleri düşünme.eşim edirne-keşanda ve orası içinde aynı şeyi söylüyorlardı.başlarda zorlandı ama şimdi ortam,komutanlar iyi olduğu için daha rahat.bizler için de onlar içinde zor tabi ama bak göreceksin onlar bi şekilde ordadaki hayata alışıyorlar ve herşey daha kolay geçiyor.sen moralini yüksek tut.ilk zamanlar zor geçiyor bol bol destek ol hem ona hem kendine moral verr

inşallah öle olur canım çok sevindim rahat olduğu için..belli etmemeye çalışıyorum, bu gece tutarsam kendimi çok iyi olcak..şimdı aradım sesi kötüydü biraz :( veda etmeye gelmiş millet daha iyi anladığını gitceğini..

şu an şaşkın,ne olduğunu anlayamaz bir halde oluyorlar.eşimin otobüsteki o şaşkın bakışları hala aklımda.zaman hiç geçmicek gibi geliyor ama inan bana geçiyor.kendini tutmaya çalışma,içinden nasıl geliyorsa öle davran.

kara gündür gelir geçer gam yeme gönül gam yeme
diye bi türkü ilk zamanlar çok sölerdim
şimdi gönderdim yarimi gitti yine geldim eve meraktan çatladım açtım okudum yine kimsecikler yok
ama kırklareline düşen arkadaş gidersin her hafta biletler 12 tl :D
üzme kendini yakın yer şanslısın
hataya çıkan arkadaş sende üzülme ordan batıya geliyolar ayaz ın nişanlısıda bahriyeliydi şimdi batıda diye hatırlıyorum sana bilgi verir istersen
hepinize hayırlı tezkereler

evet canım bende eşimi gönderdim 331. dönemim şafak 210 canım eşim asteğmen uzun dönem çıktı senağlama

ayy ben kötü oldumm valla okurken sanki o günlere döndüm bi anda senağlama nası geldide geçti işte cnm inş güzlce bitrir döner sende bizim gibi bu günleri görürsün cnm.. ne desem boş senin hislerin için çok iyi anlıyorumm güçlü ol.. :teselli:

Back