• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok zordu uğurlamak.. hala çok zorlanıyorum.. yazmak için bile.....

Allah kavuştursunnn :(((sözler yetersiz kalıyorr ama alışıyor insannn.ama şöyle düşün bu küçük ayrılık aşkınızı daha da alevlendirecek büyütecekkk.sabretmeyi,iliklerinize kadar özlemeyi öğretecekkk.şimdi zaman hiç geçmez gibi ama emin ol geçiyorrr.allah seni,diğer 333.leri ve bizlerii ve tüm hasret çekenleri sağ salim kavuştursunnnn

kızlar günaydınnn 333lerde tık yok valla sadece 2 kişi gelmiş :S kızlar bu zamanlarda geçicek ilk 1 hafta geçmek bilmiyor ama sonrası çabuk geçiyo anlamıyosunuz bile , ama şu son günler yokmu hiç geçmiyo malesef :( ilk zamanlar geçiyo merak etmeyin kendinizide çok üzmeyin lütfen :(

kızlar günaydınnn 333lerde tık yok valla sadece 2 kişi gelmiş :S kızlar bu zamanlarda geçicek ilk 1 hafta geçmek bilmiyor ama sonrası çabuk geçiyo anlamıyosunuz bile , ama şu son günler yokmu hiç geçmiyo malesef :( ilk zamanlar geçiyo merak etmeyin kendinizide çok üzmeyin lütfen :(

evet canım çok kişi yok

merhaba kızlar...izmire selam olsun şafak 35 zemuszemus .tuQQba hayırlı tezkereler diliyorum inşallah sağ salim askerin döner gelir ve günlerin çabucacık geçiverir..başta ve sonda zaman birtürlü geçmek bilmiyor ama ortalarda da bir şekilde idare ediyorsun aklinialirimsmile .

teşekkür ederim inşallah hepimiz için öle olur..gözümüzü kapatıp açsak gelmiş olsalar..:gitme: sizin de çok az kalmış maşallah ya- tabi size sormak lazım nası geçti- darısı başımıza artık..askerim şimdı çıktı yola:gitme:mafoldumben:Saruboceq:

Son düzenleme:
Allah kavuştursunnn :(((sözler yetersiz kalıyorr ama alışıyor insannn.ama şöyle düşün bu küçük ayrılık aşkınızı daha da alevlendirecek büyütecekkk.sabretmeyi,iliklerinize kadar özlemeyi öğretecekkk.şimdi zaman hiç geçmez gibi ama emin ol geçiyorrr.allah seni,diğer 333.leri ve bizlerii ve tüm hasret çekenleri sağ salim kavuştursunnnn

aynen öle oluyo katılıyorum sana.kavga ettiğimiz zamanları düşünüyorum da..ne kadar boş şeylermiş..:gitme:

geçicek elbet sayılı günn bizimde öyleydi ama bitti bakım size örnek olalımm 1 haftayı atlatn snra daha çok alışıcaksınız.. allah hepimiz kavuştursunn..

333.lerrden kimse gelmiyor begy 333 lerinde sayfalarını 331.ler dolduracak sanırım:))

333.lerrden kimse gelmiyor begy 333 lerinde sayfalarını 331.ler dolduracak sanırım:))

kesinlikle öyle canım siz gittiğinizde de sanırım bi ben kalırım gelin arada kız börek çörek kurabiye getirmeyide unutmayın caylar kahveler bende tabi sempatiksalakcinni

kesinlikle öyle canım siz gittiğinizde de sanırım bi ben kalırım gelin arada kız börek çörek kurabiye getirmeyide unutmayın caylar kahveler bende tabi sempatiksalakcinni

ayyy gamişcimm böle söyleme ama gerçekten üzülüyorum biliyor musun .şafak şu kadar kaldı derken bilee gamiş bu yazıyı okurda üzülürse diyorum.inşallah yalnız bırakmayız seni arkadaşımmm

ayyy gamişcimm böle söyleme ama gerçekten üzülüyorum biliyor musun .şafak şu kadar kaldı derken bilee gamiş bu yazıyı okurda üzülürse diyorum.inşallah yalnız bırakmayız seni arkadaşımmm

yok tatlım benim niye üzüleyim napalım bizim kıısmetimizde uzun dönem yapmak varmıs vatan için beklemeye değer olumunekankayizsmile

Back