Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
begycim öpüyorum tatlım seni iyigeceler yarın görüşürüz inşallah
çok zordu uğurlamak.. hala çok zorlanıyorum.. yazmak için bile.....
kızlar günaydınnn 333lerde tık yok valla sadece 2 kişi gelmiş :S kızlar bu zamanlarda geçicek ilk 1 hafta geçmek bilmiyor ama sonrası çabuk geçiyo anlamıyosunuz bile , ama şu son günler yokmu hiç geçmiyo malesefilk zamanlar geçiyo merak etmeyin kendinizide çok üzmeyin lütfen
![]()
merhaba kızlar...izmire selam olsun şafak 35 zemuszemus .tuQQba hayırlı tezkereler diliyorum inşallah sağ salim askerin döner gelir ve günlerin çabucacık geçiverir..başta ve sonda zaman birtürlü geçmek bilmiyor ama ortalarda da bir şekilde idare ediyorsun aklinialirimsmile .
Allah kavuştursunnn((sözler yetersiz kalıyorr ama alışıyor insannn.ama şöyle düşün bu küçük ayrılık aşkınızı daha da alevlendirecek büyütecekkk.sabretmeyi,iliklerinize kadar özlemeyi öğretecekkk.şimdi zaman hiç geçmez gibi ama emin ol geçiyorrr.allah seni,diğer 333.leri ve bizlerii ve tüm hasret çekenleri sağ salim kavuştursunnnn
herkese günaydınnn
333.lerrden kimse gelmiyor begy 333 lerinde sayfalarını 331.ler dolduracak sanırım:))
kesinlikle öyle canım siz gittiğinizde de sanırım bi ben kalırım gelin arada kız börek çörek kurabiye getirmeyide unutmayın caylar kahveler bende tabi sempatiksalakcinni
ayyy gamişcimm böle söyleme ama gerçekten üzülüyorum biliyor musun .şafak şu kadar kaldı derken bilee gamiş bu yazıyı okurda üzülürse diyorum.inşallah yalnız bırakmayız seni arkadaşımmm