331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk günler hep derdimiz günlerdi farkında mısınız..hergün biri ağlıyodu...çok kötüydük....sonra sonra gündelik dertlerimizle ilgilenmeye başladık..

seninki edremit te miii? ne güzel ya şuncacık yer...

evet canım hiç aklımıza gelmezdi inşallah dağıtımda kalır aynı birlikt egerçi gitmeyeekmiş kimse öyle demişler ama genede korkuyorummafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım hiç aklımıza gelmezdi valla inşallah dağıtımda kalır aynı birlikt egerçi gitmeyeekmiş kimse öyle demişler ama genede korkuyorummafoldumben

korkma canım yaaa ......kalır orda o..şanslı enişte :kedi:

Son düzenleme:
uzun ya uzun.. bize kısa dönem şansı yok ne yazık ki.. hep uzun heppp

linguistinde uzun dönem...kimler gidiyo uzun dönemde?mesela bnm erkek arkadaşım iletişim mezunu kısa dönem yapıyo işte batmanda ama aynı sınıfta olduğu 2 arkadaşı uzun yapıyo ve bunlar sınavda da arka arkaya oturdular.neye göre alıolar hiç blmiyorum ben

ya sedatımın gelmesine 3 gün kaldı ..3 3 3 3 inanamıyorum yaaa.kokusunu ciğerlerime çekebilcem sonunda...

ceren uçuk bayagı iyi he..allah senden razı olsun yaaa.o gelene kadar tamamen geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…