G
geronimo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi geronimo
-
- #1.181
3 aralıkta gitti
acemilik bitiyor işte, çarşamba günü yemin töreni var ona gidicem
seninki edremit te miii? ne güzel ya şuncacık yer...
linguistinkide balıkesirde...ayazın izmirde..bizmkiler doğuda:S
ilk günler hep derdimiz günlerdi farkında mısınız..hergün biri ağlıyodu...çok kötüydük....sonra sonra gündelik dertlerimizle ilgilenmeye başladık..
seninki edremit te miii? ne güzel ya şuncacık yer...
uzun dönem mi canım?
samsunda şu an
evet canım hiç aklımıza gelmezdi valla inşallah dağıtımda kalır aynı birlikt egerçi gitmeyeekmiş kimse öyle demişler ama genede korkuyorummafoldumben
uzun ya uzun.. bize kısa dönem şansı yok ne yazık ki.. hep uzun heppp
korkma canım yaaa ......kalır orda o..şanslı enişte :kedi:
linguistinde uzun dönem...kimler gidiyo uzun dönemde?mesela bnm erkek arkadaşım iletişim mezunu kısa dönem yapıyo işte batmanda ama aynı sınıfta olduğu 2 arkadaşı uzun yapıyo ve bunlar sınavda da arka arkaya oturdular.neye göre alıolar hiç blmiyorum ben[/Q
askeriyenin ihtiyacına göre güyaa....
ya sedatımın gelmesine 3 gün kaldı ..3 3 3 3 inanamıyorum yaaa.kokusunu ciğerlerime çekebilcem sonunda...
linguistinde uzun dönem...kimler gidiyo uzun dönemde?mesela bnm erkek arkadaşım iletişim mezunu kısa dönem yapıyo işte batmanda ama aynı sınıfta olduğu 2 arkadaşı uzun yapıyo ve bunlar sınavda da arka arkaya oturdular.neye göre alıolar hiç blmiyorum ben[/Q
askeriyenin ihtiyacına göre güyaa....
anlamadım valla ben...
ceren uçuk bayagı iyi he..allah senden razı olsun yaaa.o gelene kadar tamamen geçer....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?