- Konu Sahibi geronimo
ceren pc kitledi kendini sonrada sayfa kapandı :) geri geldim ama:))
ikinizide göremeynce çıktınız sandım bnde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceren pc kitledi kendini sonrada sayfa kapandı :) geri geldim ama:))
mesela ben bekarım kardeşim askerde ben çıkaramıom.kardeşin veya ablanın abinin işte neyse çıkarcak kişinin evli olması gerkiomuş
o ne biçim iş bea öle.. evli olsam zaten soyadım tutmaz:)
kızlar sizle bişi konuşmam lazım...fikirlerinize ihtiyacım var
bitermi bu günler yaanladım cnm seninki gelicek benim daha 3 ay olucak askerlik düşerse ne ala.
haydi sor sorr:)kızlar sizle bişi konuşmam lazım...fikirlerinize ihtiyacım var
düğün değilde canım nişan belli temmuzun ilk haftası olacak inşallah izmir/dikilide oalack gelin beklrim hepinizii
kızla mı birbirinize girdiniz onurlamı anlaamdım ben yaf![]()
çok önmli bi knu aslında.askere gtmesine 2 gün kala falan oldu fazla deşemedim.şimdi onurun facebooku vr bnm yok hiç almadım ben...okuldan bi arkdaşım var ertuğrul onun en yakın arkdaşlarnda bride esra.esra onurun arkadaş listesinde var o yzden bütün bilgilerini görüo ama vakti zmnında onurdan hoşlanmış o yzden bana uyuz...ben ertuğrula dedimki esraya deki bi arkadaşım var onurdan hoşlanıo birlikteliği var yazıomu yazmıomu sadece bunu öğren dedim.ama dedim sakın isim verme.bi arkadaşım hoşlanıo de o kdr...esra napmış etmiş ertuğrula söletmiş adımı.o cadıdan beklerdm ztn.onurunda bi ilişkisi var yazmıomuş.ama kendmde ertuğrula sorarak bi halt yediğim için şimdi napıcaımı bilmiorm...
[B]anlamadığım bi yer var neden ertuğrul direk
onurun listesine bakmadı kafamçokkarıştı
neyse sen biraz şüpehli davrandığın için hatalı olabilirsin
ama belkide kız kıskançlığından yok yazıyor dedi tahmin ettiği içinkötükedihüso
eğer doğruysa onuraklava:
klava:
klava:
klava:[/B]