• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım cnm seninki gelicek benim daha 3 ay olucak askerlik düşerse ne ala.

askerde mantık olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarr askerlikte mantık aranmaz ne yazıkkiii:D

evet malesef aranmıyor herşeye tamam :)

tamam beklioz:).

çok önmli bi knu aslında.askere gtmesine 2 gün kala falan oldu fazla deşemedim.şimdi onurun facebooku vr bnm yok hiç almadım ben...okuldan bi arkdaşım var ertuğrul onun en yakın arkdaşlarnda bride esra.esra onurun arkadaş listesinde var o yzden bütün bilgilerini görüo ama vakti zmnında onurdan hoşlanmış o yzden bana uyuz...ben ertuğrula dedimki esraya deki bi arkadaşım var onurdan hoşlanıo birlikteliği var yazıomu yazmıomu sadece bunu öğren dedim.ama dedim sakın isim verme.bi arkadaşım hoşlanıo de o kdr...esra napmış etmiş ertuğrula söletmiş adımı.o cadıdan beklerdm ztn.onurunda bi ilişkisi var yazmıomuş.ama kendmde ertuğrula sorarak bi halt yediğim için şimdi napıcaımı bilmiorm...

çok kızdı çooookkk...bende ilişkisi var yazmamasına kızdm ama yediğim halt büyük olduğu için bişi diyemedim.ertuğrulla arkadşlığmda btti...çnkü ben ona sakın isim verme dedm biri sana bişi söleme dedyse sölenmez!ben esranın ne olduğunu bliyorum çnkü!!!

çok önmli bi knu aslında.askere gtmesine 2 gün kala falan oldu fazla deşemedim.şimdi onurun facebooku vr bnm yok hiç almadım ben...okuldan bi arkdaşım var ertuğrul onun en yakın arkdaşlarnda bride esra.esra onurun arkadaş listesinde var o yzden bütün bilgilerini görüo ama vakti zmnında onurdan hoşlanmış o yzden bana uyuz...ben ertuğrula dedimki esraya deki bi arkadaşım var onurdan hoşlanıo birlikteliği var yazıomu yazmıomu sadece bunu öğren dedim.ama dedim sakın isim verme.bi arkadaşım hoşlanıo de o kdr...esra napmış etmiş ertuğrula söletmiş adımı.o cadıdan beklerdm ztn.onurunda bi ilişkisi var yazmıomuş.ama kendmde ertuğrula sorarak bi halt yediğim için şimdi napıcaımı bilmiorm...

YORUMUMU DEĞıŞTıRıYORUM..

son mesejlarını okumamışım.

haklı onur neden ona sormadın ki araya aracı koydun haksız yeri neden ilişkisi yok yazıyor ayrıca neden

ertuğrul direk onurun profile bakmıyor::::://:

Son düzenleyen: Moderatör:
[B]anlamadığım bi yer var neden ertuğrul direk

onurun listesine bakmadı kafamçokkarıştı

neyse sen biraz şüpehli davrandığın için hatalı olabilirsin

ama belkide kız kıskançlığından yok yazıyor dedi tahmin ettiği içinkötükedihüso

eğer doğruysa onura:oklava::oklava::oklava::oklava:[/B]

yazmıomuş ilişkisi yok diye,onur kendide söyledi...hatta şu ana kdr hiç bi zmn yazmadım ben ilişkisi var diye dedi...evet ertuğrula sormakla büyük hata yaptm biliyorum ama onura soramadım...sorabilcek olsam sormazmydım..

Back
X