E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi geronimo
aslında şehir dışı serbest değilde evine birliği 2 saat uzaklıkta o yüzden gidebilecek eve![]()
bizimde öyle ama yasakmış çıkması mesafesi aynı ama:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında şehir dışı serbest değilde evine birliği 2 saat uzaklıkta o yüzden gidebilecek eve![]()
pınar sen nerdeydin?
bizimde öyle ama yasakmış çıkması mesafesi aynı ama:çok üzgünüm:
ya ama senin kısa dönem kısa olsada
bizde izin kullanmasak ya.
pınarcım ne güzel balıkesirdeyse işte sonra ne kadar görmiceksin.
evet yasak canım ama işte tehlikeye atacak biraz kendini otel adresi verecez orda ama orda kalmayacak
anladım cerenim sende mi gidemiceksin yeminin ne zaman
evet yasak canım ama işte tehlikeye atacak biraz kendini otel adresi verecez orda ama orda kalmayacak
şubatta gitcek canım burdan tayinleri olcakmış( burda olsaydı yine belki düğün müğün yaparmıydık bilmiyom ama o zaman da saçma olcaktı askerlik bitcek başka şehirden iş bakcak off ya tüm planlarımız suya düştü ne güzel kısa dönem istiyodk hayırlısıyla bir bitse
((
aynısını bizde düşündük ama
cezası diskoymuş 2 gün için riske girmek istemedik burnumuzdan gelmesin diye:çok üzgünüm:
ben yalvar yakar etsem gitsem ne güzel olur ama
gidicem bi ton asker :çok üzgünüm:![]()
25 aralıktı canım geçti...yemin ettiler.ne annelerini istedi ne de beni
şubatta gitcek canım burdan tayinleri olcakmış( burda olsaydı yine belki düğün müğün yaparmıydık bilmiyom ama o zaman da saçma olcaktı askerlik bitcek başka şehirden iş bakcak off ya tüm planlarımız suya düştü ne güzel kısa dönem istiyodk hayırlısıyla bir bitse
((
aynen canım diskomuş korktum riske gerek yok.
oteli falan aramıyolarmış değil mi? aşkım dediki gidip imza mı ne atcakmış burdayım der gibi sizde öle bişi yok mu acaba?