• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım cerenim sende mi gidemiceksin yeminin ne zaman

ya ama senin kısa dönem kısa olsada

bizde izin kullanmasak ya.

pınarcım ne güzel balıkesirdeyse işte sonra ne kadar görmiceksin.

ya ama senin kısa dönem kısa olsada

bizde izin kullanmasak ya.

pınarcım ne güzel balıkesirdeyse işte sonra ne kadar görmiceksin.

şubatta gitcek canım burdan tayinleri olcakmış:(( burda olsaydı yine belki düğün müğün yaparmıydık bilmiyom ama o zaman da saçma olcaktı askerlik bitcek başka şehirden iş bakcak off ya tüm planlarımız suya düştü ne güzel kısa dönem istiyodk hayırlısıyla bir bitse:(((

evet yasak canım ama işte tehlikeye atacak biraz kendini otel adresi verecez orda ama orda kalmayacak

aynısını bizde düşündük ama

cezası diskoymuş 2 gün için riske girmek istemedik burnumuzdan gelmesin diye:çok üzgünüm:

ben yalvar yakar etsem gitsem ne güzel olur ama

gidicem bi ton asker :çok üzgünüm::utangac:

şubatta gitcek canım burdan tayinleri olcakmış:(( burda olsaydı yine belki düğün müğün yaparmıydık bilmiyom ama o zaman da saçma olcaktı askerlik bitcek başka şehirden iş bakcak off ya tüm planlarımız suya düştü ne güzel kısa dönem istiyodk hayırlısıyla bir bitse:(((

seninde 15 mi şimdi:a015:

herkes çağırıyo düğününe sende çağırcanmı:)

oteli falan aramıyolarmış değil mi? aşkım dediki gidip imza mı ne atcakmış burdayım der gibi sizde öle bişi yok mu acaba?

bilgisayarım kapandı:S yok canım çünkü baya bi kişi çıkacağı için hepsini takip edemiyolar sanırım biide ben şey duymıştum inzibatlar dolaşıyomuş adreslere baskın falan yapıyolarmış vs ama çok nadir olan şeyler diye duydum ama onun dışında bişey demedi

Back
X