- Konu Sahibi geronimo
- #22.641
ne güzel ya,allah analı babalı büyütsün... Benimde şafakım bitip böle diyebilcek miyim acaba![]()
teşekkür ederiz...inşallah zaman su gibi aksın senin için :81:...birde bakmışsın o gün gelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel ya,allah analı babalı büyütsün... Benimde şafakım bitip böle diyebilcek miyim acaba![]()
evet canım ya bende öyle sanıyordum,meğersem öyle değilmişhep hevesmi içimde tutmuştum,heleki birinde kese göründe ve yanında kocaman kistler vardı çok üzülmüştüm meğersem o kistler gebeliğin ilk aylarında oluşup sonra kayboluyormuş evet gerçektende öyle oldu,o kistler bebeği besliyormuş,sende de öle olursa üzülme sakın...seninde orda inşallah bir bebiş vardır canım
...ben günde 2 defa alıyordum folik asiti benim folik asitte vitamin falanda vardı canım...ilk 3 ay sadece adet günlerimde adet sancısı gibi sancım olmuştu o da normalmiş içeride embiryo oluştuğu içinmiş,progestan almadım canım o genelde düşük tehlikesi,kanaması olanlara veriliyormuş,aman canım dikkat et bu ilk 3 ayda bebek anne karnına tutunmaya çalışıyormuş,düşük tehlikesi bu ilk 3 ayda çok fazla olurmuş,ayaklarını falan üşütme...inşallah içinde bir bebiş vardır canım iyi haberlerini bekliyoruz
....
bu arada herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrr![]()
nasılsınızzz güzellerrrr??ankarada buzzz gibi kar yağışlı hava içim karardı resmen...neler yapıyorsunuz?nerelrdesinizzz?sarıpapatya bebekle ilgili gelişmeleri yazmamışsın.İnşallahhh herşey yolundadır.kıvırcıkk sen nasılsınn?kadrolu annemiz sensinnn ..zaman azalıyor heyecan artıyort oğulcuğuna kavuşmak içinnn.güz bence de bi gün belirleyelim ..olmuyo böle kopuk kooukkk
merhaba canım şükür şimdilik bir sıkıntı yok canım ama bugün hasta olmuşum Anakaranın soğuğunu birden kaldırmadı galiba yüreğimmm :2: evet canım ya heyecan yavaş yavaş başlıyor,nasıl olacak bebişim sağlıklı olacakmı,normal doğummu olacağım sezeryan mı ?nasıl geçecek doğumum birsürü soru işaretiyle birlikte heyecan var canımmm :18:daha bebişime hiç alışveriş yapmadım 7.ayımda bitsin öyle yapacağıım artıksen naıslsın canım nasıl gidiyor ?neler yapıyorsun?yeni evinden memnunmusun?
iyi iyi maşallahhh çok sevindimmm canım yaaa.ben kaçtım ankaranın soğuğundan :)))yine antalyadayım ama bu sefer eşimde geldi.kursu vardı burda o bahaneyle geldim bende kardeşimin yanındayım yine anlayacağın:))haftaya dönecez umarım o zamamana kadar ısınır hava:=)sende dikkat et ama canımm ya Allah korusun ayyy bişey olmasınn da sana iyi oll.biz hasta oluruz yerine:)
alıştımm canım yaa.maşallah çok memnunumm uzaklığı biel gelmiyo gözüme.araba olmadığı zaman batıkent metro yetişiyor imdada:)kafam rahat ya gerisi önemli değil...
sarıpapatyacım gözün aydın hadi hamileliğin kesinleşti sanırım inşlahh sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin,sağlık sıhhatli bir şekildede kucağımıza alırız inşallah...
sorma güzcüm kendime çok iyi bakıyorum kiiiii doğuma yuvarlanarak gideceğim o kadar yaniiiiayy evet ya birgün buluşalım burda güzel olur...kızlar dua edin fırttttt diye doğumum olsun :87:
huhuuh kızlarr nabersiniz nerelerdesinz???:26: ayyy geçen sene bu zamanlar eşimin yemin töreni vardı vayy be ne çabuk geçiyor yıllaaarr şimdi ise bebişimin yolunu gözlüyorum ve bugün benim doğum günüm ve bugün yılbaşı...herkesin yılbaşını kutluyorumm nice sağlıklı mutlu hayırlı senelere inşallah kızlarrr öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz![]()
MUTLU YILLAR .
FIRT DIYE DOGUR INSALAH . AMA GENEDE DIKAKT ET COK KILO ALMAMAYA BAK
GEC OLDU AMA IIKI DOGDUN KIVIRCIK.
evet ya ge n sene bu zamanalrda napcaz ooogggg dıye aglak ağlak gezıyoduk. valla benımkı benı kızdırdıkca ne uzulmusum o kadar be dıyım kızıyorum kendı kendıme. hatta tearar gondersemmı acaba dıye dusunmuyo degılım
sarıpapatyacım gözün aydın hadi hamileliğin kesinleşti sanırım inşlahh sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirirsin,sağlık sıhhatli bir şekildede kucağımıza alırız inşallah...
sorma güzcüm kendime çok iyi bakıyorum kiiiii doğuma yuvarlanarak gideceğim o kadar yaniiiiayy evet ya birgün buluşalım burda güzel olur...kızlar dua edin fırttttt diye doğumum olsun :87:
nasılsınızzz güzellerrrr??ankarada buzzz gibi kar yağışlı hava içim karardı resmen...neler yapıyorsunuz?nerelrdesinizzz?sarıpapatya bebekle ilgili gelişmeleri yazmamışsın.İnşallahhh herşey yolundadır.kıvırcıkk sen nasılsınn?kadrolu annemiz sensinnn ..zaman azalıyor heyecan artıyort oğulcuğuna kavuşmak içinnn.güz bence de bi gün belirleyelim ..olmuyo böle kopuk kooukkk
canım teşekkür ederim önce ..evet kesinleşti nerdeyse 4 aylık olcak artık...15 haftalık olmak üzereyiz..bugün ikili test sonucunu öğrenicem heyecanlıyım ...2-3 hafta sonrada cinsiyeti belli olacak teyzesi...
senide Allah bi solukta doğurtsun..normal doğum yapıcan sanırım yoksa doğdumu??BENİM DOĞUM TEMMUZ 13 gözüküyor Allah nasip eder bi aksilik olmazsa...
kib öpüyrum
kıvırcıkcım Allah kolaylık versin canım..inşallah herşey yolunda gider sağ salim alırız kucağımıza..
hiç bulantım olmadı biliyomusunbi kere ööğğ bile demedim...
Rabbim büyük yoksa okula gidemezdim dersin ortasında kendimi öyle düşünemiyordum hiç...ilk zamanlar ağrım oldu onun dışında bi şikayetim yok şükür üzmüyor annesini..yanlız kasıklarımda kırmızı bişeyler çıktı çok kötü görünüyor cildiyeye gidicem inşallah bi hastalık falan geçirmiyorumdur..
canım illa normal doğum olcak diye şartlandırma onunda riskleri var sezeryanında, hayırlısı..
son haftalarda aşağı iner birazdaha rahat nefes alırmışsın sabret..
öpüyorum kendinize iyi bakın..![]()
Kızlar bu topic hala aktif mi ? Az zaman gecirmemistim ben burada :) Ne gunlerdi öpüyorum hepiniziBende Kars yolu beklemistim,