331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydıııııın kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemus nasılsınızzzz????nerelerdesinizzz??bilmiyorumkismile

idare ediyok canısım sen nasılsın bakem, kimse gelmiyo artıkın

iyiyim canım nolsun ya kopuk kopuk giriyorum çok yoğunum bu aralar ya off ankarada çook basık ve sıcak bir hava var delikafadulden canım annen nasıl oldu nasıl gidiyor tedavisi ??

kızlar gelın garı . oyamadınızmı kocalara
gams senıde goremıyom kuzum sen olsun burlardaydın neredesın gelırsen haber ucur bana

bebişimmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

opuyorumnanaktan ayyy naber canım nasılsınnnn ??? nasıl gidiyorr ayy bayıldım nişan fotolarınaa yaaa hele nişanlının gravatını çekiyorsun ya süper bişey yaaaaaa çook orjinal yeniden nişanlanasım geldi

benimde evlenesim geliyo valla :roflol: çok sağol canım ya herkes o fotoya hasta zaten :lepi: valla napim iş-ev arası mekik dokuyorum en napıon yawru

benimde evlenesim geliyo valla :roflol: çok sağol canım ya herkes o fotoya hasta zaten :lepi: valla napim iş-ev arası mekik dokuyorum en napıon yawru

boşver tatalım nasılsa evlenirsin tadını çıkar nişanlılığınnn kaydirigubbakcemile ya bizde harıl harıl ev arıyoruzzz şuan ki oturduğum evden çıkacağızzzz doğrudürüst ev bulamadık yaa bakalım bu haftasonu ankara kazan biz kepçe gezeceğizzz boshayallersmile annen nasıl tatlım tadevisi nasıl gidiyorr??

tedavi şuanda iyi bişeyi yok maşallah canım

tatlım öpüyorum seni opuyorumnanaktan görüşmek üzere ben kaçayımmm kendine çooooooook iyi bakkkkkkkk olumunekankayizsmile

merhaba kızlaaarrr
nasılsınız
okulu kapattım karneleri dağıttım bundan sonra burda olurum..
kimse takılmıyo artık ...gamiş sen nerdesin canım...inston nasıl gidiyo hayatım.. damla düğün noldu....
bizde herşey yolunda şükür askerden geleli pek bi yardımcı daha sevgi ve aşk dolu sanki...mutluyum şükür...
öpüyorum hepinizi..kimse olmasada arada girip yazın böyle...

kızlarrr kusura bakmayınn çok sık giremedim(crencim yazını şimdi gördüm inş en kısa zamanda denk geliriz.sarıpapatyam mutluluğun daim olsunnn.sanırım evliliğimizde şöle bi dönüm noktası ver aö ve as olarak.kıvırcık havalardan şikayet etme noluuurrr bi ara acaip yağmur,şimşek dolu içim karardı resmen sıcaktan şikayet etmiyorum yani:))
bende dedikodumu paylaşayım sizle.dün doğum günümde canım kocacım çok hoş sürprizler hazırlamıştı sağ olsunnn.yani bizde de herşey yolunda maşallahh.umarım hep böle devam ederrr.hepinizi çokk öpüyorummm

[
doğum günün kutlu olsun canım...inşallah hep böyle devam eder kocişler...[/QUOTE]

sağol canımmmm.amin inşallahhhh.mutluluklarımız daim olsunnn

kızlar günaydın...kimseler yok yine.

cerencim yine denk gelemedik (((

bu arada kızlarrr sizinle bişey paylaşmak istiyorumm.2 gündür gebelik testi yapıyorum ve ikinci çizgi varrr.silik gibi gerçi ama yine de bakınca çok net anlaşılıyor.bugün sabah yine yaptım yine aynı sonuççç.eczaneye gittim ve eczacı da hayırlı olsun dileklerini iletti.ordan direk hastaneye gittim.kan testi yaptırdım yarın sonucu alacağım bakalım artık.doktor büyük ihtimalle hamile olduğumu söledi ama kesin sonucu yarın alıcam bakalım artık hayırlısı.amaaaa sigara işini napıcam bilmiyorum.en iyisi yarın kesin sonucu alana kadar bugün 1-2 tane daha içeyimmm

ayy canım gözün aydın diyeyimm yaa çok sevindim inanki sırnaşık şey bizde düşünüyoruz inşallah ama çalışmalara temmuz 1 den itibaren başlayacağız hihoyyyt...ayy burdan yaz test sonuçlarını bu arada ankarada hangi semttesin canımm hangi doktora gitttinn ankarada..bilmiyorumkismile benden haberler vereyim kızlarr... ev arıyorduk nihayet bulduk dün perdeleri verdim bugün bütün süs eşyalarımı paketledimmm halılarımı şöyle bir silip tozunu alıp kaldırdım ıyy ev darmaduman
-tatlicadiarzu- c.tesi günü talınacağız inşallah.bu arada instoncum ankarada bildiğin iyi bir nakliyatçı var mı boshayallersmile ayy annemler ve kardeşim gelelim dediler bende istemedim yaaa yazık dedim niye yorulsunlar ben yavaş yavaş yaparım inşallah eyvahedigeldismile

Allah herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallaahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…