• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ayneen cnm yaa bende onaa kızıyorum rolleri değiştirdik sankii ben erkek oldum o kızz naz yapıyoo :))
hayret bişey yaaa deli ediyo beni bu aralar ama hadi bakalım hayırlısıı
delikafadulden

hayırlısı canım boşver şimdilik tadını çıkar bekarlığın kaydirigubbakcemile3 nasılsa Allah izin verirse ömür boyu evli olacağızz :roflol: ben kaçayım canım şöyle bir ortalığı süpüreyim kaydirigubbakcemile4 görüşmek üzere kendine iyi baaakkk tatlım yine gelin yaa buraya özlemişim baya olumunekankayizsmile

tmm canım benim sende geell arayı fazla açmayalım
çok öpüyorum seni kolay gelsin

günaydınnn kızlar nasılsınız bakalım?yavaş yavaş hepimiz alıştık sanırım kavuşmanın huzuruna,darısı diğer hasret çekenlere.

damlacım geri sayımına çoook az kalmışşş heyecan doruktadır şimdi sendeee.kolay gelsinnn.bütün işleriniz su gibi aksın istediğiniz gibi olsun.bu arada annen için çok geçmiş olsun canım.yanlış hatırlamıyorsam ozon tedavisi görecekti öle değil mi?çok etkin bi yöntemmiş.inşallah şifa bulurrr

kız annem dün hastaneye yattı, atom tedavisi görüyo, düğünümüzüde erteledik instonum sormuş sağol ama eylülde olucak düğünüm canım, annem hasta diye eylüle erteledik, bizim hayatımız şuanda kötü gidiyo :( ıNŞALLAH HERLEY YOLUNA GıRER YAA ÇOK MUTSUZUMMMMMM :(

Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
nikahlı ama düğünü olmamış genç kız olarak son iş günüm :D:D
28 Hazirana kadar yokum buralarda =)))
gerçi kimse kalmamış kiiiii
ama olursa biri girip görürse hepinizi öpüyorum
bana şans dileyin herşey güzel olsun

günaydınn tatlımmm opuyorumnanaktan . inşallah herşey gönlünüzce olurrrrrrrrrrr vereliniortak ..bollll şanslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr diliyorummmmmmmmmmmmmmmm yerimseniben bende öptümmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

kız annem dün hastaneye yattı, atom tedavisi görüyo, düğünümüzüde erteledik instonum sormuş sağol ama eylülde olucak düğünüm canım, annem hasta diye eylüle erteledik, bizim hayatımız şuanda kötü gidiyo :( İNŞALLAH HERLEY YOLUNA GİRER YAA ÇOK MUTSUZUMMMMMM :(

canımmm biliyorum şu an herşey olumsuz ve üzücü gibi geliyor ama inan bana geçicek bu günler.allahın izni ile annen sağlığına kavuşacak sonrasında sen de sevdiceğine kavuşacaksın.herşeyde bi hayır vardır bunu unutma.güzel düşün herşey güzel olacakkk.

şimdiden aramıza hoşgeldinnnn:)))evliler kervanına biri daha katılmış oldu:))))şimiden mutluluklarrrr bir ömürrrrr.hergününüz evliliğinzin ilk günü gibi heyecanlı ve mutlu geçmesi dileğiyle...

ayyy ne güzel bugün idenim düğünü varr yaaa ıNŞALLAH dilediğin gibi güzel geçer tatlım aramıza çabuk dön meraklandırma bizi :D

kızlar bu hafta ızınlıydım. yarın ıs bası yapıyorum sızlkerı ozledım. gelın garı

Back
X