- Konu Sahibi geronimo
-
- #22.281
yok kııı ne ezmesi
ayağımın haşatını çıkardıı
topuğuma bastı yahuuu =))
melita pabucu yarım çık ortaya oynayalım huhu melitaaa sen nereye gittin ayolll :hulya:
canım annem iyi şuan bişeyi yok ama p.tesi günü atom ilacı verilercek 2 gün hastanede kalıcakmış, sonra evi gelicekmiş ama 20 gün kimseyle görüşmicekmiş :sinifsinif: o yüzden bizde düğünü erteleyebiliriz
geldim cnm geldiimm işim wardı da az ondaann
burdayım bugün gitmeem biyere :))
tamam canımm hoşgeldin tekrardan yerimseniben azıcık çoğalacak gibiyiz sankiiiii olumunekankayizsmile ee nasılsın tatlım neler yapıyorsunn?nasıl gidiyor hayat??
iyi cnm yaa ayneen dewam pekte bi değişiklik yok aslındaa iş güç uğraşıp duruyoruzz
senin nasıl gidio tatlım boshayallersmile
ayyy Allah acil şifalar versin evet canım atom tedavisinde öyle oluyormuş atom verdikten sonra kimseyle görüştürmüyorlarmıışş canımmm...inşallah biran önce iyileşir canım yaa :Saruboceq: olsun düğünde geç olsun güç olmasın canımmm nasılsa olur a.s
nolsun ya bende azıcık değişiklik var ya önceden öğlene doğru kalkardım okula gitmediğim günle rşimdi 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlamak için kaydirigubbakcemile3 ve ütü artttı ve çamaşır arttı ve yemek derdi başladııııı kaydirigubbakcemile3 neyse bunada şükür yaaa...niyeyse eşimle hergün kavga ediyoruzzz :ecrin_bebek:
evet canım, zaten nişanlımın ailesinin kendi işyerleri var, onlarda baya sıkıntıya düştüler son 2 aydır, düğün temmuzda olusa kredi çekip yapıcaktık, eylülde olursa işler düzeliyomuş o zamana kadar, nişanlım o zaman rahat oluruz hemde dedi, zaten pek bi fark yok 2 ay daha uzucak, nişanlım çok sıkıntı yaptı ailesine çok bozuldu, hep ben yanıma geliyo tek destekcim sensin falan diyo çok bağlandı bana, bende dedim askım o kadar sıkıntı yapma abini sizin odadan atalım biz sizin odaya yerleşelim dedim kaydirigubbakcemile3 valla bak ciddiyim dedim , 3 ay dururuz, sonra kendi evimize çıkarız hemde rahat rahat eşyalarımızı alırız dedim, sarıldı ağlamaya başladı mafoldumben çok üzülüyorum yaa, annesine demişki, kendimi boşverdim damlaya üzülüyorum istediklerini yapamıyorum, nasıl bu duruma geldik falan demiş, bi 6 ay yok oldum işler mafolmuş diyo mafoldumben
boşver 2 ay dediğin neki bak kaç ay bekledik askerleri sizin içinde daha iyi olacakmış canımm...bu olaylarda sana bağlanması bunun farkında olması çokk güzel,hem de çoook güzeeel yaaaaa,benim eşim olsa bunun farkına bile varmazdı yaaaa ooofff benim eşim beni takdir etme özürlü yaaaklava:her şerde bir hayır vardır canım beniiimmm :1hug:
oyyyoooo bırlerı gelmıs buraya . nerdesınız yahu.
vereliniortak evet ama herkes gitti galiba tekrar eyvahedigeldismile
sen gıtmısın asıl bak sapsarısın
mirmirmirmir
ama kimsecikler yoktu ki ohaoldumsmile
bebek çalışmaları demek :))
iyimiş kıwırcığım yaa ne güzeell ewinize neşe gelirr
sevindiimm bi sorun olmamasınaa
ooyy ooyy darısıı başımızaaa yaaww
tabi önce ewlenmek lazım
inşallah inşallah evlenirsiniz biran önce sizde,düğün hazırlığı var mı sizdecanım ??sonra gelsin çoluk çocuk hayat koşturması kaydirigubbakcemile3 önce sağlıklı olsun ama sonrada ikiz olsun yaaa çok istiyorum ikiz olmasını kaydirigubbakcemile3
yok tatlım bizde daha bi cacık yookkk
ben şuan benimkini ewlilik fikrine alıştırmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3
benim paşa tırsıyodaa biraz sanki ewlenincee hapis hayatı yaşatıcaamm ona :umursamaz:
delikafadulden
aman asıl biz bayanların korkması lazım erkeklere de noluyorsaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?