331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaa aslında bizim biraz plansız oldu tabi daha hala kesin sonuç yok doktorun ağzından duymadan inanmam.canım biz şuan elvankentte kayınpederin evinde oturuyoruz biz de çıkmayı düşünüyoruz en kısa zamanda.benim anne tarafı oran da oturuyorlar.o taraflar eşimin işine baya bi uzak oluyor.bilmiyorum artık nasıl olck.ama benim eryaman tarafı da acaip hoşuma gitti.yarınki sonuca göre bizde en kısa zamnda çıkıcaz burdan.canım ben ankarayı pek bilmiyorum.o yüzden önerebileceğim bi firma yok.ama bence internetten falan araştır iyice.allahın izni ile bizim iş kesinleşsin biz de düşcez o telaşlara.
yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun.en güzel,en mutlu günlerinizin şahidi olsunnn.
doktor işine gelince bi arkadaşımm lokman hekim hastanesinden bahsetti elvankente de baya bi yakın.güzel bi hastanaye benziyor.ama ben hamilelik kesinleşince kardeşimle irtibata geçip onun önereceği bi doktora gitmek istiyorum.sana da haber veririm.ama lokman hekim hastanesi de özel olmasına rağmen fiyatları uygun.temiz bi hastane canım.aklında bulunsun.gelişmeleri haber veririm heyecandan ölüyorum ama belli etmiyorummm.eşime sürpriz yapacaktım.yarın izin almış ben de gelicem dedi((halbuki ben ona baş ağrısı için gidicem demiştim:)neyseee artıkk.bu arada sen nereye taşınıyorsunn sormayı unuttum.ben eryaman tarafında şöle temiz,güzel,güvenlikli bi site istiyorum bakalım artık inşallah uygun bişey buluruzzz.neyse çok uzun yazdımm yarın görüşürüz inşallah.

inşallah herşey gönlünce olur canım yaa yerimseniben. eşin gelmeseydi sonuçta pozitif olursa eşine büyük bir süpriz olurdu aklinialirimsmile ya benide hamile kalmadan şimdiden telaş sardı yaaa doktor ,hastane,annelik şimdiden böyle bir duyguysa yani şimdiden onun için en iyi şeyi istiyorsan acaba hamile kalınca, doğduktan sonra nasıl olur düşünemiyorum bile.güzel dileklerin için çook teşekkür ederim canımmm Şeniz eryaman güzel bir semt sakin..bende batıkentte oturuyorum canım yine batıkentte tuttuk evi batıkenti de tavsiye ederim,ulaşım rahat canım burdada evler site şeklinde eryamandan biraz daha merkezi.. ev kiraları uçmuş gitmiş yaaa akannehir 1 haftadır ev arıyoruz nihayet bulduk -tatlicadiarzu- darısı da başınıza inşallah vereliniortak..öpüyorum opuyorumnanaktan haberlerini bekliyorummmm canım görüşürüzzz eyvahedigeldismile

iyiyim canım valla ne olsun, senden nbr

iyiyim canım yaa nolsun ya ev toparlama telaşındayım ev darmaduğan -tatlicadiarzu- dün kırılacakları eşimle götürüdük bakalım c.tesiye kadar ıvır,zıvır götürelim gerisinide nakliyeciler halleder inşallah :bbo: dün eşime aman dikkatli ol kırma,düşme derken ben düştüm ya merdivenlerden basamak basamak kaydım kafamçokkarıştı popomun üzerinde sürtüne sürtüne ilk basamaktan orta basamağa kadar gittim ayy şükür kırık çıkık olmadı popom alabula mosmor olmuş -tatlicadiarzu- offf bi bitseydi yaaaaaa :çok üzgünüm:

damlam olumunekankayizsmile ben kaçtım şimdilik öpüyorum seni görüşürüüzzzzz opuyorumnanaktan

Bugun burda beklıcem bakalım kımler gelecek

oyy yawrum ya kimse gelmez oldu vallaha yaa sempatiksalakcinni

herkes hasret gıderıyo tabe. olsun o kadar 6 ayın acısını cıkartıyorlar.
e bıtsın artık ama 1 ay olcak nerdeyse .

sen nasısın neler yaptın

herkes hasret gıderıyo tabe. olsun o kadar 6 ayın acısını cıkartıyorlar.
e bıtsın artık ama 1 ay olcak nerdeyse .

sen nasısın neler yaptın

valla bişey yapmadım gülüm ya, bizim düğün eylüle ertelendi ya, koşturma biraz duruldu, temmuz ortasında tekrar başlarız artık

kızlar sizin şafaklar bitti di misempatiksalakcinni

ommmmmmmmmmmmmmmmm
gamişşşşşşşşş, my soul,,,,,,,ceren,,,, begg,,,,,,inston,,,,,,,,,ommmmmmmmmmmmmmmm nerdesiniz ommmmmm kıvırcık ommmmmmmmmmm, ilarzuommmmmmmmmmmm

ooo daha çok var benim ya daha 8 ay var akannehir
darısı başıma inşallah..
gözünüz aydın bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…