ayy canım gözün aydın diyeyimm yaa çok sevindim inanki sırnaşık şey bizde düşünüyoruz inşallah ama çalışmalara temmuz 1 den itibaren başlayacağız hihoyyyt...ayy burdan yaz test sonuçlarını bu arada ankarada hangi semttesin canımm hangi doktora gitttinn ankarada..bilmiyorumkismile benden haberler vereyim kızlarr... ev arıyorduk nihayet bulduk dün perdeleri verdim bugün bütün süs eşyalarımı paketledimmm halılarımı şöyle bir silip tozunu alıp kaldırdım ıyy ev darmaduman
-tatlicadiarzu- c.tesi günü talınacağız inşallah.bu arada instoncum ankarada bildiğin iyi bir nakliyatçı var mı boshayallersmile ayy annemler ve kardeşim gelelim dediler bende istemedim yaaa yazık dedim niye yorulsunlar ben yavaş yavaş yaparım inşallah eyvahedigeldismile
yaaa aslında bizim biraz plansız oldu tabi daha hala kesin sonuç yok doktorun ağzından duymadan inanmam.canım biz şuan elvankentte kayınpederin evinde oturuyoruz biz de çıkmayı düşünüyoruz en kısa zamanda.benim anne tarafı oran da oturuyorlar.o taraflar eşimin işine baya bi uzak oluyor.bilmiyorum artık nasıl olck.ama benim eryaman tarafı da acaip hoşuma gitti.yarınki sonuca göre bizde en kısa zamnda çıkıcaz burdan.canım ben ankarayı pek bilmiyorum.o yüzden önerebileceğim bi firma yok.ama bence internetten falan araştır iyice.allahın izni ile bizim iş kesinleşsin biz de düşcez o telaşlara.
yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun.en güzel,en mutlu günlerinizin şahidi olsunnn.
doktor işine gelince bi arkadaşımm lokman hekim hastanesinden bahsetti elvankente de baya bi yakın.güzel bi hastanaye benziyor.ama ben hamilelik kesinleşince kardeşimle irtibata geçip onun önereceği bi doktora gitmek istiyorum.sana da haber veririm.ama lokman hekim hastanesi de özel olmasına rağmen fiyatları uygun.temiz bi hastane canım.aklında bulunsun.gelişmeleri haber veririm heyecandan ölüyorum ama belli etmiyorummm.eşime sürpriz yapacaktım.yarın izin almış ben de gelicem dedi((halbuki ben ona baş ağrısı için gidicem demiştim:)neyseee artıkk.bu arada sen nereye taşınıyorsunn sormayı unuttum.ben eryaman tarafında şöle temiz,güzel,güvenlikli bi site istiyorum bakalım artık inşallah uygun bişey buluruzzz.neyse çok uzun yazdımm yarın görüşürüz inşallah.
kıvırcığım günaydınnnnnnn
günaaaayyyydıııın damlacıııııııııııııııııığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan nabeeeerr????nasılsınnn???
iyiyim canım valla ne olsun, senden nbr
men geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
hosgeldın kız
dur senı bağlayım koseye de kacma . yenı kurbanlar bekleyım kaydirigubbakcemile3
oyy yawrum ya kimse gelmez oldu vallaha yaa sempatiksalakcinni
herkes hasret gıderıyo tabe. olsun o kadar 6 ayın acısını cıkartıyorlar.
e bıtsın artık ama 1 ay olcak nerdeyse .
sen nasısın neler yaptın
kızlar sizin şafaklar bitti di misempatiksalakcinni
ooo daha çok var benim ya daha 8 ay var akannehir
darısı başıma inşallah..
gözünüz aydın bu arada...
napıon kız transamı geçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?