ben geliyopm yaaa
331 kısalar herkesisnki geldimi güzcüğümünki gelmedi daha başka yok dimi şekelerrr
yok canım bi güz kaldı
vahh vahh canım ya az kaldı onunda neysekii :)
evet begy im yaa az kaldı onunda
güzeller nasılsınız?ilarzucum senin de gözün aydın arkadaşımmmm.dün çok yorucu bir gün yaşadımmm.saat 1 de kayınvalide ve kayın peder geldi,2 ye doğru eşimin halası,babaannesi ve çocuklarr.neyse kayınvalidenin yardımıyla yemek falan derken 6 oldu,sonra 3 amcası,eşleri ve çocuklarrrr ev o kadar kalabalıktı ki anlatamam.ama sağolsun eşim çok desteek oldu.önceden olsa acaip sorun çıkarırdım ama artık huzurluyum ve etrafımdakilere de huzur veriyorum.neyse gece 12 gibi kalktılarrr.ve kayınpeder herkes gittikten sonra bana kızım seninle gurur duyuyorum çok teşekkürler dedi.bi baktım gözleri dolmuş.neyse öpüştük ve vedalaştık.eşim aşağıya inmişti geçirmek için.ve o da yanıma gelip teşekkürlerini iletti,sonra bütün evi topladı,süpürdü,bulaşıkları makineye dizdi.ve kahve yaptı karşılıklı içip geceyi sonlandırdık.sizlerle paylaşmak istedimmm.şimdilik bende haberler bu kadar.bu arada begycim tebrik ederim allah tamamına erdirsin arkadaşımmmm
[
canım sorunlarını halletmene sevındım . bı denk gelemedık senle .
güzeller nasılsınız?ilarzucum senin de gözün aydın arkadaşımmmm.dün çok yorucu bir gün yaşadımmm.saat 1 de kayınvalide ve kayın peder geldi,2 ye doğru eşimin halası,babaannesi ve çocuklarr.neyse kayınvalidenin yardımıyla yemek falan derken 6 oldu,sonra 3 amcası,eşleri ve çocuklarrrr ev o kadar kalabalıktı ki anlatamam.ama sağolsun eşim çok desteek oldu.önceden olsa acaip sorun çıkarırdım ama artık huzurluyum ve etrafımdakilere de huzur veriyorum.neyse gece 12 gibi kalktılarrr.ve kayınpeder herkes gittikten sonra bana kızım seninle gurur duyuyorum çok teşekkürler dedi.bi baktım gözleri dolmuş.neyse öpüştük ve vedalaştık.eşim aşağıya inmişti geçirmek için.ve o da yanıma gelip teşekkürlerini iletti,sonra bütün evi topladı,süpürdü,bulaşıkları makineye dizdi.ve kahve yaptı karşılıklı içip geceyi sonlandırdık.sizlerle paylaşmak istedimmm.şimdilik bende haberler bu kadar.bu arada begycim tebrik ederim allah tamamına erdirsin arkadaşımmmm
[
canım sorunlarını halletmene sevındım . bı denk gelemedık senle .
Günaydın kızlar
nabersiniz son gelişmeler ney okuyamadım pek düğün alışverişinden anam ağlıooo
eşek gibi yiyorum bir gr almıorum sürekli koşturmadan bide arabayla dolanıoz demekki araba olmasa çöp kalıcaktım ben =))
günaydın kızlar,idenim aynen bizde dün mobilya falan baktık ama, ben ilk önce evi ayarlayalım dedim, sonra çıktık ev baktıkbi kaç telefon aldık bakalım bugün bakıcaz :)
aynen dediğin doğru arzum, ama bişeyler bakarkene yiyrmiyomhele tatlı hiç yiyemem kan şekeri fırlama yapar valla genel tuzlu yirim ben
ayy aynen valla idenim, çarmaşıırlık,ütü masası falan, kına elbisemi onları aldım benim hep büyük alınacaklar kaldı yaa, onlarada bakıyoruz işte bakalım nasıl alıcam çoh merak ediyom
kızlar ben geldiiiimmm :))
herkeste bi düğün telaşı başlamışş
yawrularr gelinliklerinizi seçtinizmiiii bakiimm
seçtim yavrum allı pullu taşlı bişistraplez çoookk değişik bişey deil
işte gelinlik beyaz bişe sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?