331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nişanlım zayıflaış ama
hiç değişmemiş huyu suyu aynı yani melekem

dedim diğer kızların nişanlıları bi donukmuş durgunmuş sen maaşallah aynısın dedim:))

aşkım dedi

onlar beni gibi içinde ne var ne yok nişanlısına boşaltmamıştır askerdeyken de ondan öyle kal gelmiştir onlara dedi:)))))

güzeller nasılsınız?ilarzucum senin de gözün aydın arkadaşımmmm.dün çok yorucu bir gün yaşadımmm.saat 1 de kayınvalide ve kayın peder geldi,2 ye doğru eşimin halası,babaannesi ve çocuklarr.neyse kayınvalidenin yardımıyla yemek falan derken 6 oldu,sonra 3 amcası,eşleri ve çocuklarrrr ev o kadar kalabalıktı ki anlatamam.ama sağolsun eşim çok desteek oldu.önceden olsa acaip sorun çıkarırdım ama artık huzurluyum ve etrafımdakilere de huzur veriyorum.neyse gece 12 gibi kalktılarrr.ve kayınpeder herkes gittikten sonra bana kızım seninle gurur duyuyorum çok teşekkürler dedi.bi baktım gözleri dolmuş.neyse öpüştük ve vedalaştık.eşim aşağıya inmişti geçirmek için.ve o da yanıma gelip teşekkürlerini iletti,sonra bütün evi topladı,süpürdü,bulaşıkları makineye dizdi.ve kahve yaptı karşılıklı içip geceyi sonlandırdık.sizlerle paylaşmak istedimmm.şimdilik bende haberler bu kadar.bu arada begycim tebrik ederim allah tamamına erdirsin arkadaşımmmm

331 kısalar herkesisnki geldimi güzcüğümünki gelmedi daha başka yok dimi şekelerrr

yok canım bi güz kaldı

vahh vahh canım ya az kaldı onunda neysekii :)

evet begy im yaa az kaldı onunda

ya kızlar bır ben kaldım valla nolcak bu halım bılmem.
işler bıttı lakın bende bıttım . oldum resmen yaa

canım sorunlarını halletmene sevındım . bı denk gelemedık senle .

[
canım sorunlarını halletmene sevındım . bı denk gelemedık senle .[/QUOTE]

sağol arkadaşım yaaa.inanır mısın bende çok mutlu ve huzurluyum maşallah diyim de nazar değmesin.senin de kocacığının gelmesine az kaldı di mi arkadaşımm.bu arada denk gelememe konusunda haklısın canımm yaa.ben düzene girdim sayılır ama şimdi de senin kocacığın gelcek.neyse iyice düzene girelim de sonra görüşürüz yine bol bolll

[

sağol arkadaşım yaaa.inanır mısın bende çok mutlu ve huzurluyum maşallah diyim de nazar değmesin.senin de kocacığının gelmesine az kaldı di mi arkadaşımm.bu arada denk gelememe konusunda haklısın canımm yaa.ben düzene girdim sayılır ama şimdi de senin kocacığın gelcek.neyse iyice düzene girelim de sonra görüşürüz yine bol bolll[/QUOTE]

kalpkalbe karsı bak denk dustuk ıste. sımdı geldım eve . alısverıa yaptım. yarında kuaforre gıdımbı dıp boya yaptırayım dıyorum. muhtemeklen persembe gelcek ınsallah yanı. cok ozledım canımı yaaa.
senın kıler yola geldıgıne cok sevındım . ıletısım herseyı halledıyo gordunmu.

Günaydın kızlar
nabersiniz son gelişmeler ney okuyamadım pek düğün alışverişinden anam ağlıooo
eşek gibi yiyorum bir gr almıorum sürekli koşturmadan bide arabayla dolanıoz demekki araba olmasa çöp kalıcaktım ben =))

günaydın kızlar,idenim aynen bizde dün mobilya falan baktık ama, ben ilk önce evi ayarlayalım dedim, sonra çıktık ev baktık bi kaç telefon aldık bakalım bugün bakıcaz :)

oyy yirim bidenem yaa ben de seninle guru duyuyom insto alkisalkisalkis

[

sağol arkadaşım yaaa.inanır mısın bende çok mutlu ve huzurluyum maşallah diyim de nazar değmesin.senin de kocacığının gelmesine az kaldı di mi arkadaşımm.bu arada denk gelememe konusunda haklısın canımm yaa.ben düzene girdim sayılır ama şimdi de senin kocacığın gelcek.neyse iyice düzene girelim de sonra görüşürüz yine bol bolll[/QUOTE]

herkeşler huzulu mutlu olsun bayanssulusmile

günaydın kızlar,idenim aynen bizde dün mobilya falan baktık ama, ben ilk önce evi ayarlayalım dedim, sonra çıktık ev baktık bi kaç telefon aldık bakalım bugün bakıcaz :)

oyyy bunların sefkilileri askerden gelmiş de düğün alışverişine mi çıkmışlar boshayallersmile

yirim ben bu teboshayallersmileze gelinleri cokacimcoook

damlam sen yanına bişey almadan gezme sakın temem mi harcadığın enerjiyi yerine koyman lazım bol obl tatlı ye.

iden sen yanına bişey alma harcadığın inerji kalsın öyle melekem Çok üzgünüm çoook

kilo verirsin düğüne kadanzemuszemus

Bu arada benimkini sorarsanız gelir gelmez işe ve babasının kontrollerine verdi kendini

çok yoğun para kazanıp yuvamızı kuracak yawrucuğum

aynen dediğin doğru arzum, ama bişeyler bakarkene yiyrmiyom hele tatlı hiç yiyemem kan şekeri fırlama yapar valla genel tuzlu yirim ben

aynen dediğin doğru arzum, ama bişeyler bakarkene yiyrmiyom hele tatlı hiç yiyemem kan şekeri fırlama yapar valla genel tuzlu yirim ben

demekki ondan zayıfsın
wala bizim bitaraflarımız sıkıştı arzum yicek zaman bile bulamıoz
ama yedimmide eşek gibi yiyom kaydirigubbakcemile3

yahu daha perdeler var halılar var köşe takımı alıcam beyaz eşya var avizeler var takılar alıncak (altın aldı başını gidiyo hapı yuttuk ..) kına elbisem yok hala gelin ayakkabım yok kına ayakkabım yok damatlık alıncak

kız gittim bi milyoncuya 100 tl bıraktım hala alıncaklar var =)))
çamaşırlık kirli sepeti ütü masası cart curt
anam ne zor muş evlenmek

ayy aynen valla idenim, çarmaşıırlık,ütü masası falan, kına elbisemi onları aldım benim hep büyük alınacaklar kaldı yaa, onlarada bakıyoruz işte bakalım nasıl alıcam çoh merak ediyom

ayy aynen valla idenim, çarmaşıırlık,ütü masası falan, kına elbisemi onları aldım benim hep büyük alınacaklar kaldı yaa, onlarada bakıyoruz işte bakalım nasıl alıcam çoh merak ediyom

walla şöyle söyliyim durup durup ağlıyorum
psiklojim bozuldu
hatta mobilyaları alırken indirim yaptılar 900 tl kadar hepsini aynı yerden aldık die
6,900 dedi babam almayın dio kız inmem dio

ya lütfen indirin alalım çok yoruldum yazık bana dedim
yok inmem dedi kız
benimkine baktım
gözümden bi damla yaş aktı
kız acıdı bana 150 tl daha indi
sonrada diyom bidaha ağlamıcam 150 tl mi len benim göz yaşım die dalga geçiom =)))

kızlar ben geldiiiimmm :))
herkeste bi düğün telaşı başlamışş
yawrularr gelinliklerinizi seçtinizmiiii bakiimm

kızlar ben geldiiiimmm :))
herkeste bi düğün telaşı başlamışş
yawrularr gelinliklerinizi seçtinizmiiii bakiimm

seçtim yavrum allı pullu taşlı bişi straplez çoookk değişik bişey deil
işte gelinlik beyaz bişe sempatiksalakcinni

seçtim yavrum allı pullu taşlı bişi straplez çoookk değişik bişey deil
işte gelinlik beyaz bişe sempatiksalakcinni

ayy ne güzell sewindiim cnm opuyorumnanaktan
fazla stres yapıp bunaltmayın kendinizii sakin sakinn telaş yapmadan halledin herşeyinizii
telaş yaparsanız hiçbişey istediğiniz gibi olmaz acelesi yok yawaş yawaş alırsınız ewlendikten sonraa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…