• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.s.amin canım.geçermi dersin 2011 temmuz 27 bir aksilik olmazsa:nazar::nazar:

İçini ferah tut iyi şeyler düşün
Aklına kötü bişey getirme yoksa dakika bile geçmiyor
Hep iyi şeyler düşün bi süre sonra alışıyorsun
Bide inanırmısın bilmem düşünce gücüne
Kötü düşünüp kötülüğü çağırma derler

a.s.sağol tatlım.bütün ASKERLERİMİZİ RABBİM korusun.:nazar:

amiiiiin canım inşallllaaaaahhh :Saruboceq: ya bir şekilde geçiyor ilk aylada biraz zor oluyor ama insan yavaş yavaş kabulleniyor artık :1no2: bizim şafakların darısıda senin başına inşallah :Saruboceq:

Kızlar benim sancım azcık hafifledi
Azcık rahatlamışken ne kadar uyusam kardır
Sizlere iyi sohbetler
Askerlerinize kazasız belasız tezkereler inşallah

sahrud bi sen kaldın bid eben bu başlıkta nereye gitti millet birde misafirr boshayallersmile

Kızlar benim sancım azcık hafifledi
Azcık rahatlamışken ne kadar uyusam kardır
Sizlere iyi sohbetler
Askerlerinize kazasız belasız tezkereler inşallah

amiiiiiiiiiiin inşallah :Saruboceq: geçmiş olsun yerimseniben iyi geceler bende çıkayım barii -tatlicadiarzu-

Günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnn.............hihoyyyt hihoyyyt
kociş yarın geliyoooorrrrrrrrr...kurtuldum yalnızlıktan...içimden ağlamak geliyor..gözlerim doluyor...çok heycanlıyım...
dün o kadar çok işim vardıki uğrayamadım buraya bu sabah erkenden kalktım ilk önce size uğrayayım dedim...birazdan işlere devamm....yemek hazırlıcam kocişime...
herkesin gözü aydın arkadaşlar..Allah bidaha ayırmasın bizleri ....ya Rabbim ne kadaaannnn zor bi şey geçirdik...çok zordu çoookkk...senağlama

Günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnn.............hihoyyyt hihoyyyt
kociş yarın geliyoooorrrrrrrrr...kurtuldum yalnızlıktan...içimden ağlamak geliyor..gözlerim doluyor...çok heycanlıyım...
dün o kadar çok işim vardıki uğrayamadım buraya bu sabah erkenden kalktım ilk önce size uğrayayım dedim...birazdan işlere devamm....yemek hazırlıcam kocişime...
herkesin gözü aydın arkadaşlar..Allah bidaha ayırmasın bizleri ....ya Rabbim ne kadaaannnn zor bi şey geçirdik...çok zordu çoookkk...senağlama

aynen yaaa onsuz evde onsuz yaşamak çokk zordu mafoldumben .. bende çoook ama çook heyecanlıyım canım yaaa eyvahedigeldismile ..bugün bende ev işi yapacağımmmm dip bucak bir temizlik yapayım,sonrada kocişime yaprak saracağımmmmm kaydirigubbakcemile3 .ALLAHIM HİÇBİRİMİZE KAVUŞMASI OLMAYAN BİR AYRILIK VERMESİN :Saruboceq: en kötü ayrılığımız bu olsun inşallahh :Saruboceq:

kızlaaaarrr şafak doğan güneeeşşşşş :lepi:
yarın kavuşuyoruzzz yaaa çook mutluyuummm
zemuszemus opuyorumnanaktan

meraba.....
iyi dileklerini gönderen herkese çoook teşekkür ediyorum..
sarma sardım....baklava yaptım....
kıvırcık06 canım sanada kolay gelsin...canım sarmayı düdüklüde pişirdim ilk defa valla yımışacık oldu tavsiye ederim..ben hep normal tencerede kısık ateşte pişirirdim böyle düdüdklüde çok daha kolay ve yımışak..koyduğun su üzerini fazla geçmesin yeter...
iden kavuşmuştur bugün..begy de akşama kavuşacak..SON SAATLER HİİİÇÇÇ GEEÇÇMİİYOOOO...

kızlar meraba benim eşimde 26sında gdiyor:gitme: burdur 58.piyade alayı....piyade er olarak gidicek:gitme:

meraba.....
iyi dileklerini gönderen herkese çoook teşekkür ediyorum..
sarma sardım....baklava yaptım....
kıvırcık06 canım sanada kolay gelsin...canım sarmayı düdüklüde pişirdim ilk defa valla yımışacık oldu tavsiye ederim..ben hep normal tencerede kısık ateşte pişirirdim böyle düdüdklüde çok daha kolay ve yımışak..koyduğun su üzerini fazla geçmesin yeter...
iden kavuşmuştur bugün..begy de akşama kavuşacak..SON SAATLER HİİİÇÇÇ GEEÇÇMİİYOOOO...

zemuszemus ayyy bende düdüklüde yaptım ayy evet lokum gibi oluyor düdüklüde tencerede 2 satte zor pişiyor...afiyet olsun hepimizee cokacimcoook ayyy köşe bucak temizlikte yaptımmm,bende tatlımı yarın yaparım hiç değilse onlarla oyalanırıım ya akşama kadar boshayallersmile yoruldummm yaaa olsun ama bu yorgunlukta çook güzel sonu belli olunca senin ki yarın kaçta geliyor sarıpapatya??

merhaba MeleGim şimdiden Allah kavuştursun yaa hayırlı tezkereler diliyorum ...

amin kıvırcıgım saol seninde gözün aydın cok zor dayanamıyorum yüreğim yanıyor nasıl ugurlayacagım onu cok cok cok seviyorum kocişimi...:gitme: burdur nasıl biyer piyadeler napar bilemiyorumeyvahedigeldismile

Back
X