33 yıllık bebek hasretinde kötü son

ama kadın 60 yaşında ve rahminin alındığından bahsediliyor. bu durumda vücudu yumurta üretmiyor. kafamda deli sorular?
Biyoloji dersi bölüm-1 Yumurta, Rahmin sağ ve sol kısmında bademe benzeyen Yumurtalık adı verdiğimiz organda gelişir. Rahmi olmayan biri yumurta üretmeye ve regl görmeye devam eder.
Rahim Döllenme olduğunda kullanılan Kısım :-)

Haberdeki Kadın 60 Yaşında olduğundan Çoktan menopoza girmiştir, daha önce yumurtalarını dondurmadıysa bebek için Gürcü kadının yumurtaları kullanılmıştır.

Biyoloji dersi bölüm-1 Yumurta, Rahmin sağ ve sol kısmında bademe benzeyen Yumurtalık adı verdiğimiz organda gelişir. Rahmi olmayan biri yumurta üretmeye ve regl görmeye devam eder.

Haberdeki Kadın 60 Yaşında olduğundan Çoktan menopoza girmiştir, daha önce yumurtalarını dondurmadıysa bebek için Gürcü kadının yumurtaları kullanılmıştır.
hahah teşekkür ederim üstünden yıllar yıllar geçince ben unutmuşum bunları :KK70:

ama kadın 60 yaşında ve rahminin alındığından bahsediliyor. bu durumda vücudu yumurta üretmiyor. kafamda deli sorular?
eger yumurtaliklari alinmamissa ve sadece rahim alinmis ise, vücut menopoza kadar yinede yumurta üretiyor.

Mune Mune , bravo, yemin ediyorum bir jinekolog gibi anlatmissin. :KK19:

Yumurtalik demis iken gögüs kanserinden sonra kadinlarin en SIK gördügü kanser türüdür kizlar, yani onunda bilincinde olun. Özellikle ailedede anne, teyze, abla`da var ise kontroller illaki daha düzenli yapilmali.

Afferin 60 yaşında çocuk sahibi olunca başınız göğe ermiştir şimdi:KK12:O çocuklar kendine bakabilecek yaşa gelene kadar yanında olabilecek miyim diye düşünür insan önce.

yanlış bir bilgi var.
rahim olmadan regl olmuyor.

sadece hormonlar yumurtalıklar sayesinde çalışmaya devam ediyor.

Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
Doğmuş bir çocukla da sınamasın.
İmtahanın en zoru olsa gerek..

dün akşam haberlerde izlemiştim. gerçekten çok üzüldüm.

Evlat edinmek gibi opsiyonlar varken niye bu dert ? Ila kendin doguruncanmi ? Olmuyor iste niye zorluyorsun ? 60 yasindasin 60 !

Yaşamadım ama tahmin edebiliyorum evlat hasreti zordur,Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama,7 aylık bir bebek var ortada,yaşları malum zaten,ikinci bebeğe bakabilmek büyük cesaret. Ikiside bakıma muhtaç bebek yani,nasıl bakacaklardı ikisine.

film gibi hikaye, 60 yaşından sonra iki bebeğe nasıl bakacaklar keşke 2. yi yapmasalarmış... sadece 2 gün içinde çocukları ellerinden alınmış

Hemen önyargili olmak istemiyorum ama bence ilki kiz oldugu icin ikincisini istediler. Her nasil olursa olsun, yaptiklari tamamen bencillik. Cocuklarda arkalarindan kosturabilen, onlarin dünyasina inebilen ebeveynler hak ediyor. Bu kiz simdi 15 yasinda ve ergenlik caginda oldugunda annesi hic anlamaz onu. Bunun üzerine bide annesi babasinin saglik sorunlari cikti mi.. Erken yasta anne babayi kaybetmek zorunda kalirlar.

Keske 50 yasindan sonra evlat edinmek illegal olsaydi..

Hemen önyargili olmak istemiyorum ama bence ilki kiz oldugu icin ikincisini istediler. Her nasil olursa olsun, yaptiklari tamamen bencillik. Cocuklarda arkalarindan kosturabilen, onlarin dünyasina inebilen ebeveynler hak ediyor. Bu kiz simdi 15 yasinda ve ergenlik caginda oldugunda annesi hic anlamaz onu. Bunun üzerine bide annesi babasinin saglik sorunlari cikti mi.. Erken yasta anne babayi kaybetmek zorunda kalirlar.

Keske 50 yasindan sonra evlat edinmek illegal olsaydi..

benimde tüm gençliklerinde anne babalarının hastalıklarıyla uğraşmak zorunda kalacakları geldi sonunda da kayıp, yani ortaokul lisede bi çocuk bunları yaşamamalı, belki eğitimleri bile aksayacak

X