Premature Bebekler 33 haftalık bebeğim doğdu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
33 haftalık erken doğum yaptım,bebeğim 13 gündür küvözde bağırsak yetmezliği sorunu var,ağzından beslenemiyo bi türlü kusuyor.doktor ameliyat gerekebilir dedi,yarın sonuçlanacak.böyle bi surumu yaşayan anneler bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim,bebeğiniz bu durumdan ameliyat oldu mu,sonucu ne oldu,merak ediyorum,şimdiden teşekkürler

ınsallah tez zamanda saglıgına kavusur melegını kucagına alıp saglıklı bır sekılde eve donersın ınsallah cnm

canım benimkilerde 33.haftada doğdu ama böyle bir sorunla karşılaşmadık..İnşallah ameliyata gerek kalmadan sağlığına kavuşur bebeğin..

merhaba; minik bebeğinize acil şifalar diliyorum, yoğun bakım ünitesinin önünde minicik bir canı beklemenin acısını bilirim çünkü 11 gün ben de yavrumu bekledim. gerçi benim yavrum tam zamanında doğdu ancak kalp problemi vardı. yavrumun tedavi gördğü hastanede 20 ye yakın pramatüre bebek vardı aralarında 24 haftalık doğanlar bile vardı ve 24 haftalık bebiş dahil çoğu taburcu oldu darısı sizin ve yavrunuzun başına

Allah acil sifalar versin. Doktorun karari ne oldu. Bebegin durumu simdi nasil? Umarim cok daha iyidir.

merhaba.bende 30 eylulde 33 haftalık kızımı dunyaya getirdim.benim kızımda da bagırsak problemi cıktı.damardan besliyorlar.1 hafta 10 gun surecekmis tedavisi.bende ck endiseliym.sen ne yaptn bebegn iyilesti mi

arkadaşlar benim bebeğim 47 gündür küvözde.3 haftadır bağırsak probleminden dolayı serumla besleniyor,bu haftada damardan besleme devam edecek.bağırsakları çok kötü durumda.delinmesi durumunda amelayat olacak.bizim doktorumuz operasyon sırasında bir parça alındığını ve 1 amelayatla sonuçlanmadığını birkaç amelayat olması gerektiğini söyledi.bende 2-3 kez amelayat olanları araştırdım.benim karşılaştıklarım bu amelayatlar sonucu iyileşmiş sağlığına kavuşmuş bebekler.tabi inşallah hepimizin bebeği amelayata gerek kalmadan iyileşir.dualarınızı eksik etmeyin.

canım neden bebeginin bagırsakları kotu durumda.uzun sure farketmedn agızdan mı besledıler.benım kızım 2 gun beslendı hemen kestiler .doktor amelyattan bahsetmedı.antıbıyotk verıyorlar.korktm şımdı sen oyle deynce.ck gecmıs olsun.allahım saglık versın hepsıne

erken doğum neticesinde zaten direk küvöze aldılar.benim bebeğim hastanede enfeksiyon kaptı ve bağırsaklarda tahribat gördü.yeşil safra çıkarıyordu ağzından o kesilmeye başladı gibi.bağırsaklar çok kötü durumda deniliyor.serumla besleniyor ama bakalım ne zaman tamamen bitecek sorunumuz.

birde tam iyi oldu dediler çok az beslemeyi denediler ama tolere edemedi.aslında bağırsakları tam düzelmede denediler 1-2 gün.tam bilmiyorum ama tam düzelme olmadan beslemeleri iyileşme sürecini uzattı belkide.aslında hastaneden memnun değilim özel bir hastane ama neresi daha iyiki.enfeksiyonuda orda kaptı yoksa çoktan kızımı almıştım kucağıma.

Allah yardımcın olsun arkadasım tez zamanda birbirinize kavusursunuz insallah.. dualarım sizlerle

canım Allah yardımcın olsun. umarım tez zamanda iyileşir. kızım ve tüm prematüre bebeklere dua ediyorum. az önce geldim yanından. onu görünce biraz rahatlıyorum. aşacaklar bu büyük sınavı. çok güçlüler.

sidelya selam... sizin bebeğiniz demi küvezde... ilk defa dikkatimi çekti.. siz ne zaman doğum yaptınız, bebeğinizin sağlığı iyidir umarım...

evet canım. 30 eylülde doğum yaptım direk küveze aldılar. anne sütünü tolere edemedi. kustu 2 kere. şimdi bağırsak tedavisine başladılar. 1 hafta 10 gün sürecekmiş. çok endişeliyim

evet canım. 30 eylülde doğum yaptım direk küveze aldılar. anne sütünü tolere edemedi. kustu 2 kere. şimdi bağırsak tedavisine başladılar. 1 hafta 10 gün sürecekmiş. çok endişeliyim

dualarımız sizinle... dilerim en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz...

çok geçmiş olsun arkadaşlar benim bebeğimde 45 gün kaldı küvezde iyi anlıyorum sizi allah acil şifalar versin ikinizede.efsanecim sen hangi hastanede yaptın doğumunu bebeğin nerde arkadaşım

bebeğimin bağırsak sorunu hala devam ediyor,15 gün sonra biyopsi yapılacak doktor tam olarak hastalığının ne olduğu konusunda karar veremediğini söyledi.2 hastalıktan şüphelendiğini birisinin yalancı megakolon diğerinin gerçek megakolon olduğunu söyledi.inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir yavrum.bugün 40.günümüz.dualarınızı bekliyoruz...

Dualarım sen ve senin gibi bebeklerini kollarına almayı bekleyen anneler için.inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşecek gönlünü ferah tut.

dilerim bebeğiniz tez zamanda şifasını bulur... benim oğlum da yaklaşık 81 gündür yatıyor... sabır... aşacaklar allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…