canım neden bebeginin bagırsakları kotu durumda.uzun sure farketmedn agızdan mı besledıler.benım kızım 2 gun beslendı hemen kestiler .doktor amelyattan bahsetmedı.antıbıyotk verıyorlar.korktm şımdı sen oyle deynce.ck gecmıs olsun.allahım saglık versın hepsıne
erken doğum neticesinde zaten direk küvöze aldılar.benim bebeğim hastanede enfeksiyon kaptı ve bağırsaklarda tahribat gördü.yeşil safra çıkarıyordu ağzından o kesilmeye başladı gibi.bağırsaklar çok kötü durumda deniliyor.serumla besleniyor ama bakalım ne zaman tamamen bitecek sorunumuz.
birde tam iyi oldu dediler çok az beslemeyi denediler ama tolere edemedi.aslında bağırsakları tam düzelmede denediler 1-2 gün.tam bilmiyorum ama tam düzelme olmadan beslemeleri iyileşme sürecini uzattı belkide.aslında hastaneden memnun değilim özel bir hastane ama neresi daha iyiki.enfeksiyonuda orda kaptı yoksa çoktan kızımı almıştım kucağıma.
birde tam iyi oldu dediler çok az beslemeyi denediler ama tolere edemedi.aslında bağırsakları tam düzelmede denediler 1-2 gün.tam bilmiyorum ama tam düzelme olmadan beslemeleri iyileşme sürecini uzattı belkide.aslında hastaneden memnun değilim özel bir hastane ama neresi daha iyiki.enfeksiyonuda orda kaptı yoksa çoktan kızımı almıştım kucağıma.
canım Allah yardımcın olsun. umarım tez zamanda iyileşir. kızım ve tüm prematüre bebeklere dua ediyorum. az önce geldim yanından. onu görünce biraz rahatlıyorum. aşacaklar bu büyük sınavı. çok güçlüler.
evet canım. 30 eylülde doğum yaptım direk küveze aldılar. anne sütünü tolere edemedi. kustu 2 kere. şimdi bağırsak tedavisine başladılar. 1 hafta 10 gün sürecekmiş. çok endişeliyim
bebeğimin bağırsak sorunu hala devam ediyor,15 gün sonra biyopsi yapılacak doktor tam olarak hastalığının ne olduğu konusunda karar veremediğini söyledi.2 hastalıktan şüphelendiğini birisinin yalancı megakolon diğerinin gerçek megakolon olduğunu söyledi.inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşir yavrum.bugün 40.günümüz.dualarınızı bekliyoruz...