canım benım cok bel agrım olmuyor bı donem sırtım fenaydı oda gectı... gecelerı bazen bel agrısı cekıyorum oda cok uzun ve sancılı olmuyor. genelde kasıklarımda agrı var benım... bızım doktor bel agrısına normal dıyor ama bu kadar uzun suruyosa bı gıtsen gorunsen keske hastane yakın mı aklında kalıcagına bı gorun ya... doktorlar telefonla yonlendırıyolar bızı ama yınede muayene gıbısı olmaz....
ben,mde bi ara olduydu ama bu kadar uzun srmedi zeynep bak saat kac oldu 6 saatı gectri suanda bilmiyorumkismile yakın degil canım 1 saat uzaklıkta doktorum nişantaşında
gel melde demedi ne yapsam bilemedimkine
alt dudagım beyazlamış bi türlü gecmedi dogurucak olmum ben
nst gırsem ıyı olcak ya
yatıyorum sola saga sırt ustu oturuyom hıc gecmıyo ayaga kalkarken cok agrıyo ayaktayken hafıflıyo gıbı
mınoset kac saatte fayda eder acaba
3.30 da ıctım
nst gırsem ıyı olcak ya
yatıyorum sola saga sırt ustu oturuyom hıc gecmıyo ayaga kalkarken cok agrıyo ayaktayken hafıflıyo gıbı
mınoset kac saatte fayda eder acaba
3.30 da ıctım
harzem bebek napsın sasırdı benlar zor kavuştular bana bekletmım felan dıyo herhaldeegülencim senin oğluş yaramaz çıkmış galiba halbuki sen ona ne zorluklarla kavuştun.......
ama olsun herşeye değer o minik ellerini öpüp kokladığında herşeyi unutacaksın canım.........inşallah rabbim sana hayırlı doğum nasip eder sağlıklı bir şekilde minik meleğini kucağına alırsın güzelim
ah zeynep saat 4.te misafır geldı samımı olmsadım aynı sokakta oturuyoruz 36 haftalık hamıle ne yapıcam evdede tekım mecbur kızı agırladım işte 19.30 gitti süreklı oturdum ıcın sanırım agrı devam edıyocanım mınoset 1 saate kesıyo benım agrım olunca
oyle gelıp gıden bı agrı degıl canım baska bı agrıda yok sadece belımı bı yere vurmusum gıbı agrıyo encvok kalkarke agrıdını hıssedıyorum ayaktayken da az yok gıbı acaba bel fıtıgımı dedıgım gıbı bırdde mısafır gelınce çok kötü oldum yemek yıyıp dınlenıcem bakalım gecıcvekmıcanım hafiflemeyen ve şiddeti giderek artan ağrılarsa bunlar.ayrıca karnında gerilip rahatlama şeklinde bir his varsa. sanki gazın varda çıkaramıyormuş gibide hissediyorsan.ağrı kesiciyle vakit kaybetme. benim oğlum yaramazın 3 kez erken geme teşebbüsünde bulunda ve erken müdahale sonucu durdurulabildi doğumu. tam zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğdu ekimde. ama bunun sebebi hiç bir belirtiyi es geçmemem oldu.
bu sözüm tüm hamişlere nolur kendinizi iyi dinleyin. bu hemsizin hemde onun hayatı için çok önemli. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar.
gıtmedım canım off allahım yardım etsın tekım bırde esım gecgelecekkgülencim naptın canım?? gittin mi dra, uslu uslu dedik senin yakışıklı yaramazlık yapmaya mı başladı yoksa? ne durumdasın merak ettim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?