33. Hafta bebek hareketlerinde zayıflama

windrose123

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
264
145
41
Merhabalar, tüp bebekle 33 haftalık erkek bebişe hamileyim, 1 hafta önden gidiyor dedi dr yani 34 haftalık görünüyor, son 3 gündür bebişin hareketlerinde azalma oldu sanki, bir saatten az binsürede 5 hareketi tamamlıyor ama öncesine göre hem sayıda hem de kuvvette azalma oldu nispeten. Yarın nstye gideceğim, sorum şu bu haftalarda olabilir mi böyle şeyler, yeri daralıyor diyorlar ama

Merhabalar, tüp bebekle 33 haftalık erkek bebişe hamileyim, 1 hafta önden gidiyor dedi dr yani 34 haftalık görünüyor, son 3 gündür bebişin hareketlerinde azalma oldu sanki, bir saatten az binsürede 5 hareketi tamamlıyor ama öncesine göre hem sayıda hem de kuvvette azalma oldu nispeten. Yarın nstye gideceğim, sorum şu bu haftalarda olabilir mi böyle şeyler, yeri daralıyor diyorlar ama
Merhaba ayni durumdayim suan cvp yazan olmamis bir ayda sure gecmis siz yazali acaba durumunuz nedir bende 34 haftalik hamileyim ve birkac gundur cok azaldi bebegimin hareketleri nedenini ogrenebildinizmi

Merhaba ayni durumdayim suan cvp yazan olmamis bir ayda sure gecmis siz yazali acaba durumunuz nedir bende 34 haftalik hamileyim ve birkac gundur cok azaldi bebegimin hareketleri nedenini ogrenebildinizmi[
Bebişin doğmasına 1 hafta var sezaryen olacak, hiç bir anormallik gözlenmedi,Gelişimi normal, Zaman zaman hareketleri artsa da genelde sakin bi bebek, Bu şekilde de olabiliyormuş,şimdilik ben de doğmasını bekliyorum:) yine de daha hareketli olmasını istiyorum:) haftaya bebişi görünce tekrar yazarım.

Cok tesekkur ederim icime su serptiniz insallah saglikla kavusursunuz bebeginize rabbim kolaylik versin sezaryan sebebi nedir peki

Cok tesekkur ederim icime su serptiniz insallah saglikla kavusursunuz bebeginize rabbim kolaylikversin sezaryan sebebi nedir peki

Bebişiimiz doğalı 5 gün oldu ve çok sağlıklı ve hareketli bi bebek, çok takılmamak lazım eğer ultrasonda vs birşey çıkmazsa. Öyleki tekme atsın diye beklediğim bebiş doğunca şimdi bezini zor değişdirtiiyor :)))

X