329. Dönem Meleklerinin Yeri =))

beni sinir ediyor bu çarşı izinleri ya alsanaalsanasmile
bir tane de asker arkadaşı var onla geziyor. aradım bunu nerdesin dedim sinemadayım dedi akannehir ya insan bir arar haber verir değil mi? arada da aradı gıcık gıcık kızların kahkası geliyor iice sinirlendim.Ben aynı şeyi yapsam dünyayı başıma yıkardı. ama ben de çarşıya çıktığına pişman ettim onu. Çok üzgünüm çoook
bir de uçak bileti mevzusu var tabi. benimkisi geçenlerde netten bilet bak demişti. bugün gitmiş bana hiç haber vermeden almış bileti. hem de atatürk havalimanından kalkacakmış uçak. nişanlım istanbulda görev yaparken orda çalışmıştı, duyunca çok feci sinirlendim. ben sana sabiha gökçenden bulmuştum falan dedim. Ama o görür gününü ordan uçağa bindiğine de pişman edeceğim onu.
burci aslında bunlar normal şeyler yani atatürkten bileti alması sinemaya gitmesi falan ama aynı şeyi ben yapsam çook sinirlenirdi. Benim hayatıma sınırlamalar getiriyorsa kendine de çekidüzen vermeli ama değil mi? Ama erkekler böyle işte kendileri istediği gibi kısıtlarlar ama kendilerine gelince iş bunalırlar. Valla bu konularda onu hiç şımartmadım böyle yapıyor.Demek ki hiç sesimi çıkartmasam tepeme çıkacakmış.
Şimdi de aramış işte adanada buluşalım pazar günü gezelim gelinliğine falan bakalım,sonra imam nikahı için annemle konuşayım falan diyor. çocuk gibi kandırmaya çalışıyor beni. her tartışmada gelinlikten evlilikten bahsederek beni yumuşatmaya çalışıyor.

sinemaya giderken sana niye hber vermıyo ki? yanında tlf var demi?
aman işte erkek milleti canım ne beklıyoruzki!...
haklısın valla bende olsam benımde sınırlerim zıplardı hiç taviz verme sen bildiğin gibi davran.
bence hemen yelkenlerı suya ındırmemek lazım, mesela senle yaptıgımız o hafiyelik varya o konu açılmalı , yüzyüze mutlaka hesap sorulmalı yoksa yanlarına kar kalcak bizde uykusuz gecelerle kalcaz ya!

benımkide geldiğinden beri tlf konusmamızı hep bişekilde kesiyo ve kapatıyo, yok misafır geldi kapatıyorum, yok babam geldı kapatıyorum.
kardesı msnde yazdıklarımızı okuyo sesını çıkarmıyo ya okutma konusalım dıyorum e napıyım küçük dıyo!
şimdiden ilişkimizin içinde olsun istemıyorum herkes yerını bilsin ya! :eek:klava:
bende acayip sinirliyim hiç sorma sınavlrda bitaraftan sıkıştırıyo valla artık çok bunaldım ...

haklısın valla bende olsam benımde sınırlerim zıplardı hiç taviz verme sen bildiğin gibi davran.
bence hemen yelkenlerı suya ındırmemek lazım, mesela senle yaptıgımız o hafiyelik varya o konu açılmalı , yüzyüze mutlaka hesap sorulmalı yoksa yanlarına kar kalcak bizde uykusuz gecelerle kalcaz ya!

benımkide geldiğinden beri tlf konusmamızı hep bişekilde kesiyo ve kapatıyo, yok misafır geldi kapatıyorum, yok babam geldı kapatıyorum.
kardesı msnde yazdıklarımızı okuyo sesını çıkarmıyo ya okutma konusalım dıyorum e napıyım küçük dıyo!
şimdiden ilişkimizin içinde olsun istemıyorum herkes yerını bilsin ya! :eek:klava:
bende acayip sinirliyim hiç sorma sınavlrda bitaraftan sıkıştırıyo valla artık çok bunaldım ...
babam gelmişti onunla çarşıya çıktım bankaya para yatıracaktım. arabadayken aradı beni babam yanımda dedim ondan söyleyememiş beyfendi sinemaya gittiğini. telefon var yanında. çarşıya çıktığında hiç boş bırakmıyorum ararım hep guclubacismile
Senin nişanlın neden böyle davranıyor ki :uhm: belki o konuları açacağını falan düşünüyordur. Kardeşi konusunda da haklısın. Şİmdiden alışırsa herşeyin içinde olmaya sonradan değiştirmesi daha zor olur!
Ben zaten imam nikahından önce herşeyi konuşacağım, gerçi tlf konuşmalarımızda anlatıyorum hep ama olsun açık açık konuşmak gerek. Hala içimde kocaman bir yara olarak duruyor o mevzu. Bir türlü kaldıramıyorum bana söylememesini, anlatmamasını.

sınavlarında da başarılar canım.
Gerçi sen hepsinin üstesinden gelirsin. Valla büyük cesaret yüksek lisans yapmak çalışırken. Ben de birara düşünmüştüm ama açıkçası mıçım yemedi =)) Sınavlarla uğraşamam dedim öylece kaldı =)

tek tek okudum ne cok sey yazmıssınız öyleee
bugün misafirlerim vardı. esimin arkadasları o yüzden giremedim nete. bizimki banyoya girince hemen actım bilgisayarı kaydirigubbakcemile2

babam gelmişti onunla çarşıya çıktım bankaya para yatıracaktım. arabadayken aradı beni babam yanımda dedim ondan söyleyememiş beyfendi sinemaya gittiğini. telefon var yanında. çarşıya çıktığında hiç boş bırakmıyorum ararım hep guclubacismile
Senin nişanlın neden böyle davranıyor ki :uhm: belki o konuları açacağını falan düşünüyordur. Kardeşi konusunda da haklısın. Şİmdiden alışırsa herşeyin içinde olmaya sonradan değiştirmesi daha zor olur!
Ben zaten imam nikahından önce herşeyi konuşacağım, gerçi tlf konuşmalarımızda anlatıyorum hep ama olsun açık açık konuşmak gerek. Hala içimde kocaman bir yara olarak duruyor o mevzu. Bir türlü kaldıramıyorum bana söylememesini, anlatmamasını.
ya belki unutmuştur etrafa laf yetiştirmekten aklına gelmemiştir aramak bizim kadar düşünceli değiller ya bosver gitsin=) tavrını koymussun yeter o ona.

ya canım etraftaki insnlra benden daha cok ilgi gösterıyo misafir gelıyomus bunu görmeye benımle konusurken kaptıyım ayıp olur dıyo !! bana ayıp olmuyomu diyincede ama askım yenı görüyolr dıyo ya sabır ben görmedım bıle ya havalara gırdı ben bılıyorum:eek:klava:
nasılsa 1-2 haftaya iner havası !
hayranları filan var sanıyo herldekaydirigubbakcemile3

sen yükseği halledersin canım evlenincede yapabilirsin hatta istiyosan yap bencealkisalkisalkis ya çokta zor degıl aslında ama sınav haftaları öldürüyo lisans gibi değil abartıyolar sınavı ya! 12den 4bucuga kadar sınav oldum bugün beynim pelte olduudelikafadulden

tek tek okudum ne cok sey yazmıssınız öyleee
bugün misafirlerim vardı. esimin arkadasları o yüzden giremedim nete. bizimki banyoya girince hemen actım bilgisayarı kaydirigubbakcemile2
çıktınmı canım? bebiş nasıl yemene dikkat et bugün 4 aylık hamile bi arkadasımla yemege cıktık hamburger yıycektı yedırmedım tavuk salatası yedırdım zorla hihihi:lepi:

hemen bi görünüp cıktım tatlım.
yaa ben esim geldikten sonra daha düzensiz yemek yer oldum :kedi:
evde yemek yapmaya fırsatımız olmuyor devamlı birileri geldiği için hep dısarı cıkıyoruz

canım yorgunum
sabahtır iş yapıyorum
öldüm yorgunluktan
canım izin alabildin mi?
ben alamadım
eşim evde ben işte:KK43:((

yooo alamadım canım ben de aynı eşim evde ben işte akşam misafirler yanmışım ben ohaoldumsmile
bir ay bu misafirler bitmez şimdi

Son düzenleme:

ayyy kardeşine de nasıl okutuyo ya ben de sinirlendim şimdi tam dayaklık sen de onu kızdıracak bir şey yap diyor şeytan kötükedihüso

günaydın hayrancığım
bende izin alamadım canım ya,misafirler yok Allahtan garip olan biz gidiyoruz:))
haftasonu kayınvalidemlere gidicez,bütün akrabalar orda toplanıcak,hepsini nasıl ağırlayım ben::)))

yusumcuğum
sonuna kadar okudum canım çok haklısın
hatta okurken bizim durumumuza ne kadar benzer dedim
canım erkek milleti böyle,benim eşimde askerdeyken öyleydi,
eczaneye gidicem,gitme diyordu,telefon edip getirtecekmişim
yada markete gidiyorum,arıyor neden haber vermedin diyor,okadar bunalttı ki
askerlik boyunca,şimdide ben ona kızıyorum,her adımından haberim olacak diyorum
yaptıklarının tek tek acısını çıkartıcam :mymeka:

burcucuğum
sanada sınavlarında başarılar dilerim canım
ben kendi kendime tatil yaptım
bu hafta okula gitmicem :icecream:

Son düzenleme:
butterfly
canım sen nasılsın
bebeğin nasıl canım?bulantın felan oluyor mu?

dirimcim aslında bir yerlere gitmek çalışan bayan için daha mantıklı çünkü temizlik yaptığım eve bakıyom şimdi bir de hergün işten geldikten sonra misafirlre yemeklik bir şey hazırla zor valla napsak biz size geliyoz mu desek misafirlere misafirler de ayol çalışan bayan değil gece 12 de gidiyor o saatten sonra evi topla yarın erken kalk zombi gibi işte dolaşıyom ya

dirimcim aslında bir yerlere gitmek çalışan bayan için daha mantıklı çünkü temizlik yaptığım eve bakıyom şimdi bir de hergün işten geldikten sonra misafirlre yemeklik bir şey hazırla zor valla napsak biz size geliyoz mu desek misafirlere misafirler de ayol çalışan bayan değil gece 12 de gidiyor o saatten sonra evi topla yarın erken kalk zombi gibi işte dolaşıyom ya
:)))
canım kayınvalidem misafirler direk bize gelsinler dedi,
ben okadar kişiyle mümkün değil baş edemem:))
ama evlendik daha ev görmeye gelmediler,eşimde geldi
misafirler başlar artık:)
akşam eve gidiyorum yemek bulaşık derken uyumuşum
haftasonuda doluyuz :dilcikar:

Yarın karneleri dağıttıktan sonra adanaya gidiyorum kaydirigubbakcemile2
Pazar günü de nişanlımla kavuşacağız inşallah =)
1 hafta yokum buralarda. Kendinize çok iyi bakın ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirin. Ben de haftaya inşallah güzel haberlerle gelirim buraya.
Kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Herkes ozlem gidermekle mesgul anlasilan :KK66:)
ooh bundan guzeli varmi yaa cok sukurr...

Yusum seninde gozunaydin simdiden, umarim cok guzel gecer..
Sag salim bitirdik yaa darisi geridekilerin basinaa...

1 hafta yokum buralarda. Kendinize çok iyi bakın ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirin. Ben de haftaya inşallah güzel haberlerle gelirim buraya.

oo süper haber bu canım. gözün aydın... bekliyoruz güzel haberlerini :1hug:

Herkes ozlem gidermekle mesgul anlasilan :KK66:)
ooh bundan guzeli varmi yaa cok sukurr...

Yusum seninde gozunaydin simdiden, umarim cok guzel gecer..
Sag salim bitirdik yaa darisi geridekilerin basinaa...
kızlaarr bizde kavustuk dün hemde çok komikti....biliyosunuz ben o buluşma anı için ne hayaller kurdum, ne planlar yaptım. deli gibi alışveriş yapıp en güzel halimle karşısına çıkacaktım ama ne oldu bilin bakalımkaydirigubbakcemile3
dün öğlen sınava girdim ve sonsınavımdı, artık gözler 1 haftanın uykusuzlugundan pörtlemiş, kan çanağı olmuş, saçlar rezalet(3 gündür banyo yapamadım sınavları yetiştirmek için=) yüzümde 1 tane koca sivilce kıyafet yataktan kalkma gayet paspal hatta en razil halim....
sınavdan çıktım surat asık bezgin kafam yorulmuş, eve gidip hazırlanıyım insan benziyim diye düşünürken bi ses!
pişşşt!!!
ben şookkk:1shok::1shok:
arkamı bi döndüm nişanlım sırıtıyo yüzüme !!! allahım dedim şaka bu hayır hayııırrr diyorum
gözlerimi kırpıştırıyorum vallahide o billahde o!
ilk lafım;
napıyosun sen burda be!!! :roflol:
sonra naptın derseniz tabiki hoşgeldin aşkım, nasılsın demek yok=)
yüzümün rezaletin görmesin diye koridordan sınıfa kaçtım bide sınıf kapısını yüzüne kapattım ama o anki şokla ne yapacagımı şaşırdım inanılmaz bi şeydi, kızgınlıgımda vardı ona biliyosunuz az buz seyler yasatmadı bana, sanırım tüm duygular karıstı ve ben adamdan resmen kaçtım:roflol::roflol::roflol:
ne planlarım vardı hepsi suya düştü ya sonra zar zor gönderdim okulda öpmeye çalışıyo dedim hastamısın be git=)))
akşam neyseki istediğim gibi süslenip püslendim güzel çıktım karşısına hasret giderdik ama dünkü o halim inanın kamera şakalarındanda süperdi etraftaki öğrenciler benim kaçışıma gülmüşler rezil oldum okulda yaaa=))))))

kıyamam sanaaa kız iyi süslen benim gibi faka basma adam 6 ay sonra benim kakılmış gibi gördü rezalet=))

canım bebek iyi ama benim psikolojim iyi değil. dün gün içinde 4 kez duygularım değişti. aksamda tartıktık kocamla :sinifsinif:
canım hamilelik zor oluyo gerçektende ya benim hamile olan yakın bi arkadaşım hergün ağlardı masadakileri yere fırlatırdı sinir harbi geçiriyodu sürekli ama 5. aya girdi şimdi normale döndü geçicidir merak etme

Son düzenleme:
bikaç gündür giremedim sınavlar yüzünden kızlar buarada sınavlarda bitti çifte bayram oldu=)
saçlarımı çok begendi buarada hep böyle yap diyo=)))

kızlaarr bizde kavustuk dün hemde çok komikti....
biliyosunuz ben o buluşma anı için ne hayaller kurdum, ne planlar yaptım. deli gibi alışveriş yapıp en güzel halimle karşısına çıkacaktım ama ne oldu bilin bakalımkaydirigubbakcemile3
dün öğlen sınava girdim ve sonsınavımdı, artık gözler 1 haftanın uykusuzlugundan pörtlemiş, kan çanağı olmuş, saçlar rezalet(3 gündür banyo yapamadım sınavları yetiştirmek için=) yüzümde 1 tane koca sivilce kıyafet yataktan kalkma gayet paspal hatta en razil halim....
sınavdan çıktım surat asık bezgin kafam yorulmuş, eve gidip hazırlanıyım insan benziyim diye düşünürken bi ses!
pişşşt!!!
ben şookkk:1shok::1shok:
arkamı bi döndüm nişanlım sırıtıyo yüzüme !!! allahım dedim şaka bu hayır hayııırrr diyorum
gözlerimi kırpıştırıyorum vallahide o billahde o!
ilk lafım;
napıyosun sen burda be!!! :roflol:
sonra naptın derseniz tabiki hoşgeldin aşkım, nasılsın demek yok=)
yüzümün rezaletin görmesin diye koridordan sınıfa kaçtım bide sınıf kapısını yüzüne kapattım ama o anki şokla ne yapacagımı şaşırdım inanılmaz bi şeydi, kızgınlıgımda vardı ona biliyosunuz az buz seyler yasatmadı bana, sanırım tüm duygular karıstı ve ben adamdan resmen kaçtım:roflol::roflol::roflol:
ne planlarım vardı hepsi suya düştü ya sonra zar zor gönderdim okulda öpmeye çalışıyo dedim hastamısın be git=)))
akşam neyseki istediğim gibi süslenip püslendim güzel çıktım karşısına hasret giderdik ama dünkü o halim inanın kamera şakalarındanda süperdi etraftaki öğrenciler benim kaçışıma gülmüşler rezil oldum okulda yaaa=))))))

burcucum yemin törenine aynen bende böyle gittim o kadar güzel başlamıştı gidişim bi yağmur yedim makyaj aktı saçlar berbattı bide yorgunluk:roflol: ama olsun kavuçmak herşeyi unutturuyor karşılarken çok şıktım ama otogarda gözlerini alamıyordubilmiyorumkismile

burcucum yemin törenine aynen bende böyle gittim o kadar güzel başlamıştı gidişim bi yağmur yedim makyaj aktı saçlar berbattı bide yorgunluk:roflol: ama olsun kavuçmak herşeyi unutturuyor karşılarken çok şıktım ama otogarda gözlerini alamıyordubilmiyorumkismile

benim kadar berbat değilsindir caım en azından temizsindir ben konular yetişmediği için banyo yapamadan gittim sınava ya :roflol:
baya bi süzdü zaten akşam ama durgunlaşmış baya çok düşünceli

X