- 7 Aralık 2018
- 6.975
- 17.991
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Benim konum var 33 yaşında başlayıp bitirdim üniversiteyi. Sınıfta 46 yaşında abimiz vardı arkadaşları emekli olmuştu düşünün. Mezun oldu güzel bir iş yeri açtı kendine. 32 yaş artık geç değil moral bozmak yok hem de Galatasaray hukuk yani. Millet de uzanamadığı ciğere mundar demiş resmen. Hukuk mezunu olan biri çok güzel işlere başlar Galatasaray üniversitesi kültürü ile sadece hukuk ile sınırlı kalmazMerhabalar
Yakın arkadaşımın küçüklüğünden beri hayali hukuk okumaktı ama ailesi istemediği için başka bölüm yazıp bitirdi. Mezun olduğu böşümden yüksek lisans bile yaptı. Şimdi Galatasaray Hukuk'a yerleşti. Ama hazırlık falan derken 32 yaşında mezun olacak. Çevresindekiler sürekli moralini bozuyor. O yaştan sonra bitirsen ne olur beraber okudukların hep küçük olacak işe bile almazlar diye. Hayalini gerçekleştirdiği için mutluyken şu aralar çok depresif. Sizce insanlar haklı mı? Buradaki yorumları kendisine de okutacağım. Artılarını eksilerini objektif şekilde yazabilirseniz çok mutlu oluruz
Bende aynı sizin gibi 10 yıllık ev hanımı iken atandım. Çok çabaladım yıllarca herkes bir şey söyledi. Ama kimseyi takmadım.11 yıllık ev hanımıyken 35 yaşımda 2 çocukla kpss çalışıp,atandım. Bu sene örgün dgs kazandım.Ve bunları yaparken herkes bişey söyledi. Bunca yıl sonra ne yapacaksın da,amaann uğraşmaya değmezmiş de, dizimi kırıp,evimde otursaymışım ya bla bla bla… Arkadaşınız negatif seslere Kulağını kapatsın ve önüne baksın. İnsanlar kendilerinin ulaşamadığı şeylere ulaşanları hep kıskanırlar, kendi yetersizlikleriyle yüzleşemedikleri için…
Merhabalar
Yakın arkadaşımın küçüklüğünden beri hayali hukuk okumaktı ama ailesi istemediği için başka bölüm yazıp bitirdi. Mezun olduğu böşümden yüksek lisans bile yaptı. Şimdi Galatasaray Hukuk'a yerleşti. Ama hazırlık falan derken 32 yaşında mezun olacak. Çevresindekiler sürekli moralini bozuyor. O yaştan sonra bitirsen ne olur beraber okudukların hep küçük olacak işe bile almazlar diye. Hayalini gerçekleştirdiği için mutluyken şu aralar çok depresif. Sizce insanlar haklı mı? Buradaki yorumları kendisine de okutacağım. Artılarını eksilerini objektif şekilde yazabilirseniz çok mutlu oluruz
Kimseyi dinlemesin,hayalini kurduğu şeyin peşinden gitsin.Sartlari ve imkanı elveriyor ,bu süreçte kimseye muhtaç olmayacaksa kimsenin lafına bakmasın......Merhabalar
Zaten çok zeki biri ama arkadaşları ailesi dalga geçmiş kantinde 18liklerle mi takılacaksın diyeMal mal konuşmuşlar, Galatasaray hukuk için derece yapmak gerekmiyor muydu, insan buna üzülür mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?