- 22 Mart 2021
- 2.512
- 20.228
- 258
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
2 Ünv mezunu çook yakın arkadaşım 35 yaşında hukuk okumaya karar verdi ilk sene kazanamadı 2. sene kazandı 41 yaşında hukukçu olduMerhabalar
Yakın arkadaşımın küçüklüğünden beri hayali hukuk okumaktı ama ailesi istemediği için başka bölüm yazıp bitirdi. Mezun olduğu böşümden yüksek lisans bile yaptı. Şimdi Galatasaray Hukuk'a yerleşti. Ama hazırlık falan derken 32 yaşında mezun olacak. Çevresindekiler sürekli moralini bozuyor. O yaştan sonra bitirsen ne olur beraber okudukların hep küçük olacak işe bile almazlar diye. Hayalini gerçekleştirdiği için mutluyken şu aralar çok depresif. Sizce insanlar haklı mı? Buradaki yorumları kendisine de okutacağım. Artılarını eksilerini objektif şekilde yazabilirseniz çok mutlu oluruz
32 nedir yahu, duyan da 50 yaşındaymış filan sanacak -ki 50 yaşında bile istediği işi yapabilir insanMerhabalar
Yakın arkadaşımın küçüklüğünden beri hayali hukuk okumaktı ama ailesi istemediği için başka bölüm yazıp bitirdi. Mezun olduğu böşümden yüksek lisans bile yaptı. Şimdi Galatasaray Hukuk'a yerleşti. Ama hazırlık falan derken 32 yaşında mezun olacak. Çevresindekiler sürekli moralini bozuyor. O yaştan sonra bitirsen ne olur beraber okudukların hep küçük olacak işe bile almazlar diye. Hayalini gerçekleştirdiği için mutluyken şu aralar çok depresif. Sizce insanlar haklı mı? Buradaki yorumları kendisine de okutacağım. Artılarını eksilerini objektif şekilde yazabilirseniz çok mutlu oluruz
Merhabalar
Zaten çok zeki biri ama arkadaşları ailesi dalga geçmiş kantinde 18liklerle mi takılacaksın diye
39 yaşımdayım. insan kaynaklarında staj yapıyorum. Yemekhanede biri 24 diğeri 21 yaşında olan iş arkadaşlarımla takılıyorum. Cok da güzel oluyor. Kaldı ki üniversitede 53 yaşında sınıf arkadaşımız vardı. Arkadaşınızı tebrik ediyorum. Herkese kulaklarını tıkasın.Zaten çok zeki biri ama arkadaşları ailesi dalga geçmiş kantinde 18liklerle mi takılacaksın diye
taşrada sıradan bir üniversitedeyim ben bir proje kapsamında çalışıyorum ara sıra okula da uğradığım için görüyorum ortamıZaten çok zeki biri ama arkadaşları ailesi dalga geçmiş kantinde 18liklerle mi takılacaksın diye
Arkadaşınızı tebrik ederim. Hazımsız ve yetersiz insanlar başkalarının başarılarına hep kulp bulurlar zaten. Hayat rakamlardan ibaret değil. Egitiminin keyfini çıkarsın bence.. Başkalarına verilecek en iyi cevap, göstereceği başarıdır bence.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?