- 12 Temmuz 2006
- 55.544
- 213.134
- 52
29 senelik evliyim sizden 4 yaş küçük ve aynı sizin gibi bir evin bir evladı kızım var, anne tavsiyesi gibi okuyun yazdıklarımı, evladım hayatını mahvedecek biriyle evlenecekse hiç evlenmesin hayatını yasasın çok daha iyi, ki eminim anne babanız sizi çok seviyor siz de onları seviyorsunuz, yuvanız olmasını istemekten ziyade mutlu olmanızı isterler, bu sebeple annem babam yuvam olduğunu göremeyecek mi diye de kafanıza takmayın, mutluluk da birilerinde değildir yine kendimizdedir.Çok haklısınız çook bu aptal kafama her gün bunları söylüyorum tek çocuk olduğum için sürekli yalnız kalıcam yalnız ölücem telaşı içindeyim mutsuz bir hayattansa yalnız kalmak daha hayırlıdır ama yine ağlarken buluyorum kendimi psikolog beni gördüğünde ve yaşadıklarımı dinlediğinde ilk yorumu şaka mısınız siz demişti gerçekten bir doktor gibi değil anlık insani bir tepki vermişti ameliyattan sonra spor salonu raporum bitti spora başlayacağım yarından itibaren bir kursada yazılacağım çok yalnız bıraktım kendimi biraz ondan da oldu çünkü ona göre çevremdeki herkes vasıfsız vizyonsuzdu herkesten uzaklaştırdı beni
Yine arkadaşlarınızla çevrenizle zaman geçirin, yapabiliyorsanız şöyle bir yurtdışı tatili ayarlayın kendinize hatta turla gidin değişik insanlar tanırsınız, hayata bir kere geliyoruz değmeyecek insanlar için heba etmeyelim, eski sizi geri kazanın mutlu huzurlu hayat dolu yaşayın