32 haftalık doğum olursa

Tamam demek ki acilmaniz cok yok ama en nihayetinde baslamis, mumkun olduğunca ayaklarinizi yuksekte tutarak uzanin, tuvalete gitmek dışında hicbir sebeple kalkmayin, ayakta dikilmeyin, merdiven asla cikmayin, yuksege uzanmayin, ust raflardan birsey almayin, asla agir kaldirmayin.

Kendinizi korursaniz bebekte kendini korur.

Daha once acilma sebebiyle bebek kaybettiginizi doktorunuz biliyor degil mi? Vajinal enfeksiyon gecirmis olabilirsiniz. Idrar tahlili ve vajinal kultur aliyor mu doktorunuz?

Bebeginizin gelisimi haftasiyla uyumlu mu?

Simdi size bi tavsiye youtube'da bebegi kanala indirme videolari var, acin onlari izleyin ve o hareketleri yapmaktan mutlak surette kacinin.
Sizde ıslaklık sebebiyle mi vajınal enfeksiyon dediniz?

Tamam, siz benim dediklerimi yapin, annenizi de eve cagirin esinizle birlikte size baksinlar ya da kaynananiz iste kimin yaninda rahatsaniz.

Allah'in izniyle cocugunuz vaktini tamamlayacak, en riskli haftalari asmissiniz.

Gelisimiyle uyumlu kismina da cok takilmayin, bu durum ultrason cihazinin kalitesine gore değişiyor ve yorumlayan doktorun tecrubesine gore.

Benim 2.kizim son ultrasonda 3900 gr'di doktorum 3 gun sonra gel sezaryen yapalım ben bu bebegi normal dogurtmam dedi, kizim neredeyse kendi cikti sabahina ve 3300 gr'di.
Bızim doktor da 2300 dedi 37.haftada

Tas catlasa 2800 dpgacak maalesef
Zayıf bir bebek dedı

Dogum yaptım 3350 ydi

O zaman stres kaynaklı degıldır ıste
Bı problem var belli ki. Stres dısında
Doktorum senin rahimde bu sıkıntı var ama şuan bakamam dedi erken riskli olduğum için. Artık doğumdan sonra gidicem. Ama ben hamile kalmadan önce özelde iyi bir doktora gittim muayene oldum sorun görmedi hatta miyomum var demişlerdi ona bile miyom yok dedi

Dogum yaptınızmı merak ettim bende 32+4 te 1820 gram dogum yaptım 25 gün küvözde kaldı dogum yapmadan önce 1630 çıkıyordu

Merhaba arkadaşlar 32+2 hamileyim erken doğum riskim olduğu için 29 haftalıkken iki doz ciğer geliştirici yapıldı. İki gündür karnım çok sert dün akşam sol belimden bacağa vuran ağrı vardı geçti. Sabahta sağ kasığımda başladı ağrı ama hafifledi. Bebegin kilosu 1800 Gr doktor az buldu. Bu hafta içinde doğum yapanlar saglik bı sekilde kucağınıza alabildinizmi yada kuvozde kaç gün kaldı bebekleriniz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Yorumları okumadan yazmışım bebişinix hayırlı olsun Çok sevindim vaktiyle doğmasına ❤️

Dogum yaptınızmı merak ettim bende 32+4 te 1820 gram dogum yaptım 25 gün küvözde kaldı dogum yapmadan önce 1630 çıkıyordu
Biraz geç bir cevap olabilir ama şu an sizinle aynı durumdayım bebeğim tam 32 haftalık ve kalbinin durma riski var ve bir kilo korkuyorum sezeryan mı oldunuz

Biraz geç bir cevap olabilir ama şu an sizinle aynı durumdayım bebeğim tam 32 haftalık ve kalbinin durma riski var ve bir kilo korkuyorum sezeryan mı oldunuz
Evet 36 haftada sezeryan oldum kuvozde kalmadı çok şükür. Sizede çok geçmiş olsun inşallah sagslim alırsınız kucaginiza

Evet 36 haftada sezeryan oldum kuvozde kalmadı çok şükür. Sizede çok geçmiş olsun inşallah sagslim alırsınız kucaginiza
Malesef cuma günü bebeğimin kalbi durması riskiyle erkenden alındı şu an 1000 Gr ve küvezde

Malesef cuma günü bebeğimin kalbi durması riskiyle erkenden alındı şu an 1000 Gr ve küvezde
Benim kızım 28 haftalık 1 kg doğdu 83 gün küvezde kaldı çıktığında 2600 falandı. 2 aya yakındır yanımda sağlıklı. Üzülmeyin yenidoğan yoğun bakımları gerçekten güzel çalışıyor. Neden erken aldılar bebeğinizi ?

Evet sezaryen oldum korkmayın onlar minik güçlü savaşçılar bebeğiniz sizinle olucak Allahın izniyle bol bol dua edin

Benim kızım 28 haftalık 1 kg doğdu 83 gün küvezde kaldı çıktığında 2600 falandı. 2 aya yakındır yanımda sağlıklı. Üzülmeyin yenidoğan yoğun bakımları gerçekten güzel çalışıyor. Neden erken aldılar bebeğinizi ?
Kan akımı sorunu vardı kilo almıyordu ve 32 haftalık olmasına rağmen karnımda gelişimi 27. Haftada durmuştu eğer alınmazsa kalbinin duracağını söyledi doktorlar işte bu 16 gündür küvezde yoğun bakımda

X