- 10 Ekim 2022
- 87
- 31
- 25
- Konu Sahibi Pembikbulut1
Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim bu zamana kadar bebeğime hep kıza benziyor denildi ayrıntılı usgdede %90 kız dediler . Hazırlığımızı kız bebek için yaptık çanta vs hazır. Normalde kontroller de artık sormuyordum cinsiyetini kabullenmistim. Geçen gün kardeşim arayıp rüyamda seni gördüm bu bebek kesin erkek sen yine bi sor cinsiyeti dediği için doktora son bir kez teyit edermisiniz cinsiyetini hep benziyor denildi kesin kız denilmedi dedim . Oda ben kız diyince şaşırdı kızmı dediler sana ben sen demesen direk erkek diyecektim dedi anlık bir şok geçirdim. Sonra baya uğraştı cinsiyeti net görmek için, bu zamana kadar hep bacaklar kapalıydı anlık açtı doktor tam pipisini gördüm diyince geri kapattı inceleyemedi kordon olma ihtimali varmı ? Bu arada doktor pembeleri kaldır erkek diyorum sen ara renkler al dedi çok emin konuştu. Bu zamana kadar bir çok doktora gittim hep kıza benziyor denildi ilk defa bu doktor erkek dedi çok şaşkınım bı kızım var bunada kız diye alıştık cinsiyeti hiç önemli değil ama bu zamana kadar kız bildiğim ve kızım diye sevdiğimiz için çok garip duygular içindeyim sanırım doğana kadar inanamıyca .Tekrar bı doktora gidip öğrenene kadar çevremden kimseye söylemeyi düşünmüyorum o yüzden buraya yazdım Benim gibi haftası bukadar ileri olup cinsiyet yanılması yaşayanlar varsa yazabilir mi ?
Son düzenleme: