Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah'ım gönlümüzü göre versin hayırlı sağlıklı olsunlar önceki 2 çocuğumu kız isteism çok şükür Allah nasip etti. bu sefer erkek olsun cokk istiyorum öncelik sağlıklı olsun tabi
Allah'ım gönlümüzü göre versin hayırlı sağlıklı olsunlar önceki 2 çocuğumu kız isteism çok şükür Allah nasip etti. bu sefer erkek olsun cokk istiyorum öncelik sağlıklı olsun tabi
Sizinde inşallah benim de dört tane düşüğüm var tedaviyle oldu ne olursa önemli değil ama bi belli olsa da ona göre alacaklarımızı alsak iyi olur rabbim kızçelerinizi de size bağışlasın inşallah bide oğluşunuz olur yanılma payı var çünkü doktor Banada dedi %60 kız diye ama yanılabiliriz pozisyon uygun değil diye sizde de öyle olabilir bende erkek hissediyorum baştan beri önce erkek demişlerdi sonra kıza döndü