32. Hafta Çalışan Anne Raporu Acil Fikir Almam Lazım :(

freya_

İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2023
7.125
22.391
268
33
32. Haftayım doktorum ve sekreteri izne çıkmış. Ben de 30. Hafta kontrole gittiğimde şehir dışına gideceğimi söylemiştim. Doktor eşin gelsin 32. Hafta için çalışma raporunu vereyim ona demişti, gitmiş eşim vermemişler.
Gününü de kaçırma sıkıntı yaşarsın demişlerdi. Ben şimdi napayım? Başka Doktor da takipli hastam değilsin diyor aradım özel hastaneyi vermiyor :/ sorun yaşar mıyım?

doktorunu ara sen ayarlar bence
yadar rahatsız etmek istemiyorum dersen aynı şekilde mesaj at doktoruna görünce size yardımcı olacaktır bence

Doktorumu aradım veremem izindeyim diyor, diğeri takipli hastam değilsin diyor vermem diyor. Diğer hastanede ücret verelim versin yok kendi gelsin diyor. Şehir dışındaki doktor da vermiyor özelde. Sinirlendim valla. Gittim devlet hastanesine randevu yok, sıra varmış birinde doktorun birine girdim böyle böyle anlattım, verdi. Parasını verince de perişan oluyoruz. İzinde sorun olmayacağını bilsem hafta içinde alırım ama problem çıkarıyorlarmış. Son dakika perişan oldum ordan oraya boş yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…