- 30 Ocak 2014
- 4.539
- 9.016
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Amin amin. Kızlar çok teşekkür ederim. İnşallah hayırla sonuçlansın. Rabbim dualarınızı kabul buyursun. Kandiliniz mübarek olsun şimdidenhepinizin ağzına yüreğine ruhuna sağlık
2 tur 313 kez okuduk ALLAH kabul etsin aminnnnnn
okumak, dua etmek isteyen okuyabilir
Selam ve dua ile ALLAH cümlemizin işini gücünü rast getirsin
Yetişemedim .allah yardimciniz olsun .allah sizin yaninizda olsun .işin gücün rast getirsin allah .hakkinda hayirlisi neyse o olsunhepinizin ağzına yüreğine ruhuna sağlık
2 tur 313 kez okuduk ALLAH kabul etsin aminnnnnn
okumak, dua etmek isteyen okuyabilir
Selam ve dua ile ALLAH cümlemizin işini gücünü rast getirsin
Amin canım güzel kardeşimYetişemedim .allah yardimciniz olsun .allah sizin yaninizda olsun .işin gücün rast getirsin allah .hakkinda hayirlisi neyse o olsun
telasememuresi
Inşallah allah yar ve yardimciniz olsun hayirli güzel sonuclar alirsinizAmin canım güzel kardeşimhaftaya sonuçlanacak inşallah hayırlı haberler alırım.
Amin Allah razı olsun birtanemRabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Yetişemedim ama bir kaç tane okuyup duanızı ettim
Sağ ol canım. KuzumYetişemedim ya 10 tane okudum yine deAllah'ım hepimizin herkesin işini rast getirsin
Sağ olasın canım50 aldım
Kalan 260
evet canim 313 den düşelim
53 okurum Allah yardımcın olsun işlerin kolaylassin inşallahevet canim 313 den düşelim
60 arkadaşlar aldı
Kalan 253
cnm yaaa bn yeni gordum okuyamadim o yuzden insallah dilegin kabul olurAmin Allah razı olsun birtaneminşallah inşallah
20 okudum.
Rabbim hayırlı kapılar açsın.
Kalan:120
Gec gördüm inşallah kalbinizden geçen olur
53 okurum Allah yardımcın olsun işlerin kolaylassin inşallahtelasememuresi
50 de ben okurum
Kalan 150
İnşallah hayırlısıyla dileğiniz kabul olsun
cnm ya
cnm yaaa bn yeni gordum okuyamadim o yuzden insallah dilegin kabul olur
Amin kızlar amin inşallah yaa10 okudum ama gec gordum. Allah gonlunuze gore versin