313.489 Fetih suresi ilk ayeti

Yeminle bir an kalbime inecekti :KK53: Ben kend8m için 313.489 u bitirmeyi sormuştum canım, onun içinde mi 9.999 okumalıyım hergun🤗
Yok canım istediğin gibi okursun ben terkip içinde terkip yapayım dedim bireysel okumama yoksa önemli olan nihaî sayı😉

ayyyy sakın canım bir şey olmasın sana.. teknik arıza giderildi... mesaj atabiliyorum artık... ilk gün den kayıp vermeyelim canım
Neyse ki düzeldi, bir hesapladım senin dediğin gibi 45 bin çıktı, new 3 gün deyince 100 bine çıktı dedim buradan nasıl kaçsam:KK70::KK70:

Yok canım istediğin gibi okursun ben terkip içinde terkip yapayım dedim bireysel okumama yoksa önemli olan nihaî sayı😉

Tamam canım, bu aralar çok okumam yok, buna ağırlık veririm 🌷

Dün gece dilhunla yazışıyoruz, benim ağzım inna fetahna leke fethan mübina zikretmeye başladı, dilhun da mesaj attı bi açtım aynı ayet:KK45: ikimiz aynı anda aynı ayeti okuma başlatalım diye tevafuk oldu, heyecanlıyım o yüzden

👉👉arkadaşlar herkesin regline denk gelecek, belki 2-3 ay sürecek okuma sayıyı düşük tutarsak. Ezberden okuyoruz hem de sure değil ayeti dua maksatlı okuyoruz. Hocalar okunur dedi. Abdest de şart değil de ne kadar adabına uygun okursak o kadar etkili olur😉

X