313.489 Fetih suresi ilk ayeti

evet saçımızdan çeke çeke bizi 10.000 li okumalara alıştırdı... Allah razı olsun ondan @newplanet...
:KK22:
Bu arada Sahurdan sonra kalp hastası bir bebek için yaklaşık 40.000 ya şafi okuduk ve ameliyatı çok iyi geçmiş çok şükür, mucizeydi ve oldu çok şükür:KK36:o yüzden çok mutluyum

:KK22:
Bu arada Sahurdan sonra kalp hastası bir bebek için yaklaşık 40.000 ya şafi okuduk ve ameliyatı çok iyi geçmiş çok şükür, mucizeydi ve oldu çok şükür:KK36:o yüzden çok mutluyum
Sen vesile oldun insaallah hep boyle guzel şeylere daha cok vesile olursun da bol dua sevap kazanirsin

Sen vesile oldun insaallah hep boyle guzel şeylere daha cok vesile olursun da bol dua sevap kazanirsin
Amin canım benim hep birlikte başardık🙏🏻beni yalnız bırakmadığınız için Allah binlerce defa razı olsun sizlerden 🙏🏻hızlı hızlı kapışıyoruz ya sayıları o sinerjiyi yakalayınca tamamdır 👌:KK36:

Magnifiaque Magnifiaque Allah’im Su mubarek gunlerin hurmetine gonlumdeki dileklerin benim icin hayirli sekilde olmasini nasip et.
Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir cocuk bagisla icimizdeki evlat hasretini dindir 🧡

Zeynep kizi merve 🌿 okuyan herkesten Allah razi olsun
@Magnifue 360 tane okuyacak
Bizler 357

Yarin 21.00 a kadar bitecek

1. @newplanet

2. kunfeyekun__ kunfeyekun__

3. Magnifiaque Magnifiaque

4. Kara_gozlum Kara_gozlum

5. Didem

6. Didem'in ablası

7. Didem'in abisi

8. telasememuresi telasememuresi