313.489 Fetih suresi ilk ayeti

@newplanet kunfeyekun__ kunfeyekun__
@ Magnifiaque Magnifiaque @ Kara_gozlum Kara_gozlum , Didem için okudum Allah kabul etsin inşallah🙏
Ya Latif Ya Şekur Ya Vehhab Ya Berr 🙏🙏🙏
Mevlamızın bu yüce isimleriyle de kabul olunan dualarınız için şükür gözyaşları dökün inşallah ❤️

Dua başlangıcında ve sonunda tekrar sizin isimlerinizle duanızı okudum. Magnifiaque Magnifiaque arkadasımız duasını eklemedi sanırım. Yazınca tekrar içimden gecirecegim

Bu arada nacizane önerim isimlerinizi yazarsanız iyi olur kızlar sadece isim olsa yeterli. Dua ederken ismen dua etmek cok onemli

@newplanet kunfeyekun__ kunfeyekun__
@ Magnifiaque Magnifiaque @ Kara_gozlum Kara_gozlum , Didem için okudum Allah kabul etsin inşallah🙏
Ya Latif Ya Şekur Ya Vehhab Ya Berr 🙏🙏🙏
Mevlamızın bu yüce isimleriyle de kabul olunan dualarınız için şükür gözyaşları dökün inşallah ❤️

Dua başlangıcında ve sonunda tekrar sizin isimlerinizle duanızı okudum. Magnifiaque Magnifiaque arkadasımız duasını eklemedi sanırım. Yazınca tekrar içimden gecirecegim

Bu arada nacizane önerim isimlerinizi yazarsanız iyi olur kızlar sadece isim olsa yeterli. Dua ederken ismen dua etmek cok onemli
canım ben duamda yazmıştım adımı.. Allah razı olsun olsun canım.. rabbim seninde gönlündeki dualarını kabul eylesin

Canlarım regl olanlar 1 fatiha, müsait olanlar 1 ya-sin, 1 ayetel kürsi, 1 ihlâs içinizden ne gelirse bir ya şafi bile deseniz yeter belki sizin 1 kelimeniz yetecek vesile olacak şifa bulmasına🙏🏻🙏🏻🙏🏻
bizim dua çetesi hadi gelin umut olalım küçücük bir cana:KK36::KK36::KK36:

Didem : Allah'ım şu mübarek günlerin hatrına eli yüzü düzgün helal süt emmiş, ailemi ailesi bilecek, ailesi ailem olacak birisini çıkart karşıma ve eşim olsun. Duam için el açan bütün kardeşlerimin dileklerini nasip et; hastalara şifa, iş isteyenlere hayırlı rızık kapıları aç, evlat isteyenlere de sağlıklı evlatlar nasip et, amin
Didem 360 tane okuyacak
Bizler 357
Yarin 21.00 a kadar bitecek
1. @newplanet

2. kunfeyekun__ kunfeyekun__

3. Magnifiaque Magnifiaque

4. Kara_gozlum Kara_gozlum

5. Didem

6. Didem'in ablası

7. Didem'in abisi

8. @telasememuresi

9. ayseMsb ayseMsb