31. hafta bebek hareketleri

myline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
1.418
4
116
Bursa
arkadaşlar merhaba 31. haftama giriyorum, biraz tedirginim çünkü bebeğimin hareketleri biraz yavaşladı gibi önceden tekmelerinden duramazdım şuan çok fazla hissetmeyiorum gece bir ara devamlı tekmeledi. sabah çok az ama önceden karnım resmen dalgalanırdı pazar günüden beri yok neden acaba.

kötüye yormak istemiyorum, uyuyormu acaba ??? sizede böyle oluyormu?

Bende bunu soracaktım, galiba normal bişey... bende 29+6, bebeğimi gece yada sabah yatığımda en cok hisedebiliyorum, yada cok guclu tekmeliyorsa, onceden daha cok hisediyordum, şimdi galiba o kadar cok hisedemiyoruz sadece bakınca gobek dalgalanıyor...

bebek büyüdükçe yeri daralmaya başlıyor ve daha az hareket hissediyorsunuz.Farklı endişeleriniz varsa ve içiniz rahat etsin istiyorsanız bir de doktorunuza danışabilirsiniz,o sizi yönlendirecektir.

Bende bunu soracaktım, galiba normal bişey... bende 29+6, bebeğimi gece yada sabah yatığımda en cok hisedebiliyorum, yada cok guclu tekmeliyorsa, onceden daha cok hisediyordum, şimdi galiba o kadar cok hisedemiyoruz sadece bakınca gobek dalgalanıyor...

bebek büyüdükçe yeri daralmaya başlıyor ve daha az hareket hissediyorsunuz.Farklı endişeleriniz varsa ve içiniz rahat etsin istiyorsanız bir de doktorunuza danışabilirsiniz,o sizi yönlendirecektir.

sanırım psikolojik bir durum, etkiliyor, çok heycanlıysam daha çok hareket ediyor sanırım.
internette okuduğuma göre en çok 30-32. haftalar arasında hareket ediyormuş çünkü sıvı ve yeri çok oluyormuş. birazda ondan dolayı tedirgin oldum ama şükür hafif hafif tekmelerini hissediyorum şuan:)

mrb bende 26 ve 29. haftalarda daha çok hareket hissediliyo diye okumuştum dandini28'in söylediği gibi bebek büyüdükçe yeri daralıyomuş ve biz daha az hissediyomuşuz benimde günlerce çok hareketli bazı günler az hareket ediyor panikliyorum sonra tekrar hareket edince rahatlıyorum.

mrb bende 26 ve 29. haftalarda daha çok hareket hissediliyo diye okumuştum dandini28'in söylediği gibi bebek büyüdükçe yeri daralıyomuş ve biz daha az hissediyomuşuz benimde günlerce çok hareketli bazı günler az hareket ediyor panikliyorum sonra tekrar hareket edince rahatlıyorum.

aynı durumdayım o hareket ettikçe güzümde gülümseme ama hareketler azalınca yada durunca panik oluyorum.

benim de 3 gundur bebegimin hareketleri cok cok azaldi,daha ilk gun doktora gittim,bebek gercekten hareketsiz ama herseyi yolunda dedi,rahatlatti beni eve yolladi.Ama butun gun bir defa bile hareket etmeyince yine panik oldum,bugun cok sukur cok az da olsa hareket etti.Bunun sebebini bebegimin cigerleri gelissin diye vurldugum igneye bagladim ama yine de cok sikintili oluyor yavrumun hareketlerini hiseedemeyince.

31+5 gunluk hamileyim bu hafta cok az hissettim... Önceden gümbür gümbür tekme yiyordum...doktor normal saglıgı yerınde artık büyüyor dedi...ve 7. Aydan sonra bebek anne karnında %80 zamanını uyuyarak gecirirmiş

Back
X