31.03.2002 7yl nce bugn evlenmitik :)

cannnııımmmmm daha yeni gördüm resimleri... o kadar güzel o kadar tatlı çıkmışsın ki resimlerde anlatamam... rabbim ilk günkü tazeliğini korusun ilişkinizde inşallah... en kötü gününüz resimlerdeki gibi olsun tatlım... :Saruboceq: bu arada çok hoşsun canım... :jeyyar:

:Saruboceq:amin canim yüregine saglik:Saruboceq:
mest oldum yazdiklarinla inan cok tsk ederima.s.
allahim seninde herseyi gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:

Allah bir yastıkda kocatsın zuzum.biliyor musun bugün aynı zaman da benim prensesim burcumun da doğumgünü teyzesi.2nisan da prensimin di ya .geç oldu ama biliyorsun buralarda değildim.gelince de yeni gördüm konuyu tatlışım.tekrar ömür boyu mutluluklar diliyorum zuzucuğum.
62309329.png

incilipasta.png

zuzum gec olsunda güc olmasin derler ya hani senin varligin bile yetiyo bana inanki gerisini bosver ama beni mest etdin inanki caniminici cok saol yüregi güzelim simdi yalnis anlamadiysam teyzesinin burcusu 31mart dogumlumu yani???

forumda merak ettiğim ender insanlardandın seni de gördüm yakaydirigubbakcemile5ayrıca ilk sayfada ki 4. fotoda funda arar a accayip benzettim seni.....bir ömür boyu mutluluklar....

mademki merak etmissin beni umarim hayal kirikligina ugratmamisimdir seniyerimseniben
demekki zayif halim adasima benziyomus ha:jeyyar:hicde sevmem kendilerini ama saglik olsun simdi ise saolsunlar sibel cana cok benzetirler ben benzetemiyorum ama benzetilmekde hosuma gitmiyo desem yalan olur hani yani:utangac:yerimseniben
yüregine yorumuna saglik canim cok saola.s.

zuzum gec olsunda güc olmasin derler ya hani senin varligin bile yetiyo bana inanki gerisini bosver ama beni mest etdin inanki caniminici cok saol yüregi güzelim simdi yalnis anlamadiysam teyzesinin burcusu 31mart dogumlumu yani???

alkisalkisalkisevet tatlım tam da öyle.burcum bi tanem kızım,kuzum,yavrum 31 mart doğumlu.hiç unutmam artık senin bu mutlu gününü.seni tanımak ve bişeyler paylaşmak çok güzel.iyi ki kk var,iyi ki varsın.hayatının her anın da mutlu ve huzurlu ol.sevdiklerin yanından eksilmesin hiç.muck muck.kaydirigubbakcemile5

ay süper ya ne güzel etmişsin paylaşmakla
bayıldım hele de davetiyendi galiba ne kadar orjinal olmuş öyle,
sen şimdi beğenmiyorum diyosun kendini ama ozamanlar moda neyse öyleydi,
bakalım biz bundan 7 sene sonra düğün fotalarımıza baktıkmı ne dicez:)))
bu güzel yuvaya rabbim ağız tadı huzurlu daha nice seneler yaşamayı nasip etsin inşallah
güzel yuvanın tatlı meyvesinide unutmadan geçemicem:))

ayyy ben bayıldım falla ne kadar güler yüzlüsünüz ve gülmek ikinizede çoook yakışıyor vee acaipte birbirinizi tamamlıyorsunuz maşallah 7 yıl geçmiş Allahım daha nice uzun seneler versin sizlereeeee:nazar:

alkisalkisalkisevet tatlım tam da öyle.burcum bi tanem kızım,kuzum,yavrum 31 mart doğumlu.hiç unutmam artık senin bu mutlu gününü.seni tanımak ve bişeyler paylaşmak çok güzel.iyi ki kk var,iyi ki varsın.hayatının her anın da mutlu ve huzurlu ol.sevdiklerin yanından eksilmesin hiç.muck muck.kaydirigubbakcemile5

:Saruboceq:a^min zuzum aminnnn:Saruboceq:yüregine saglik bende ozaman prensim ve prensesimin dogum günlerini aklimda tutar insallah unutmam canimcigim öp kokla ikisinide benim icin emia.s.:nazar:

ay süper ya ne güzel etmişsin paylaşmakla
bayıldım hele de davetiyendi galiba ne kadar orjinal olmuş öyle,
sen şimdi beğenmiyorum diyosun kendini ama ozamanlar moda neyse öyleydi,
bakalım biz bundan 7 sene sonra düğün fotalarımıza baktıkmı ne dicez:)))
bu güzel yuvaya rabbim ağız tadı huzurlu daha nice seneler yaşamayı nasip etsin inşallah
güzel yuvanın tatlı meyvesinide unutmadan geçemicem:))

:utangac:tskler canimcigim:utangac:
canim o davetiye diil haftasonu dergisi varya orda cikdik ama yurt disi baskisi olandayerimseniben
allahim seninde daima gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:a.s.:nazar:

ayyy ben bayıldım falla ne kadar güler yüzlüsünüz ve gülmek ikinizede çoook yakışıyor vee acaipte birbirinizi tamamlıyorsunuz maşallah 7 yıl geçmiş Allahım daha nice uzun seneler versin sizlereeeee:nazar:

:utangac:cok cok cok tsk ederim okadar seker yazmissinki mest oldum inanki:utangac:
o senin yüreginin güzelligi saolasina.s.
allahim seninde gönlüne göre verir insallah:Saruboceq:

insallah 17...27..37... demeyide allah nasip eder ve mutluluğunuz hiç bozulmaz valla bende resimleri görünce mest oldum:asigim:
ALLAH bebisinle esinle çok ama çok mutlu olmayı nasip eder insallah....

insallah 17...27..37... demeyide allah nasip eder ve mutluluğunuz hiç bozulmaz valla bende resimleri görünce mest oldum:asigim:
ALLAH bebisinle esinle çok ama çok mutlu olmayı nasip eder insallah....

:utangac:cok tsk ederim bu güzel yorumun icina.s.

canım benim çok güzel gelin olmuşsun kızzzz maşallah :nazar: allah yuvanızda mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmek nasip etsin mutluluğunuz daim oldun hayatım:Saruboceq:
bu vesileyle seni de görmüş oldummmkaydirigubbakcemile3

Back