31.03.2002 7yl nce bugn evlenmitik :)

Çok hoş bir tanışma:) film gibi bir aşk hikayesi olmuş eşinize dostunuza anlatabileceğiniz:)
hani derler ya doğar doğmaz alnınıza yazılır evleneceğiniz kişi diye. Kim bilirdiki uçakta tanışacağanızı.çok hoş:)
Mutlulukklar dilerim bir ömür boyu :nazar:

:utangac:saol canim ya nekadar seker yorumlamissin:utangac:
valla öyle onuda brakin ucakda ona sinir olmusdum ya:oklava:
ilk öyle göz göze geldik sonrada nerden nereye isde:asigim:

Fıstığım geç kutladım ama gene geldim sonunda..
Allah'ım hiç ama hiç bozmasın bu mutluluğu inş. Hep çoğatsın, hep arttırsın... :Saruboceq:

O kadar şeker olmuşsun ki, maşallah dilimi ısırdım...
Gerçi hep çok tatlı, ince ve naif birisin ama gene de o gün bi başkaymışsın.. a.s.

Bu arada bebeği naaaptın çok merak ettim:) Süprizin neydi? Çıbık söyle nen:)
Pek meraklı taze gördüm kendimi... :roflol:

Fıstığım geç kutladım ama gene geldim sonunda..
Allah'ım hiç ama hiç bozmasın bu mutluluğu inş. Hep çoğatsın, hep arttırsın... :Saruboceq:

O kadar şeker olmuşsun ki, maşallah dilimi ısırdım...
Gerçi hep çok tatlı, ince ve naif birisin ama gene de o gün bi başkaymışsın.. a.s.

Bu arada bebeği naaaptın çok merak ettim:) Süprizin neydi? Çıbık söyle nen:)
Pek meraklı taze gördüm kendimi... :roflol:

:utangac:ay canimcigim cok tsk ederim ya o senin yüreginin güzelligi nekadarda güzel yazmissin öyle mest oldum inan:utangac:
ikinci bebis müjdesini 9 ay on gün sonra kollarima alinca müjdelerim insallah :utangac:dermisim:jeyyar:
ben sana bi ara ayrintisiyla yazarim sekerim neler olup bitdigini:jeyyar:
yüregine saglik bu güzel yorumun icin hersey gönlünce olsun insallaha.s.:nazar:

canummmmmmmmmmmm benim allahım bir ömür boyu birlikte torunlarınızın torunlarını görmeyi nasip etsin işallah...allah nazarlardan esirgesin..

canummmmmmmmmmmm benim allahım bir ömür boyu birlikte torunlarınızın torunlarını görmeyi nasip etsin işallah...allah nazarlardan esirgesin..

amanin ne güzel bi dilek bu ya aminnnn insallah saglikla sihatle o günleride görürüz elimizde baston agzimizda takma dis bumburusuk bi vazeiyettekaydirigubbakcemile3
yüregine saglik canim arkadasima.s.:nazar:

"MAAŞALLAH canım..(ALLAH.cc) seni ve aileni kem gözlerden nazarlardan korusun,mutluluğunuzu daim etsin,hayırlı uzun ömürler versin..
kızlar lütfen maaşallah deyin:mymeka:

"MAAŞALLAH canım..(ALLAH.cc) seni ve aileni kem gözlerden nazarlardan korusun,mutluluğunuzu daim etsin,hayırlı uzun ömürler versin..
kızlar lütfen maaşallah deyin:mymeka:

yüregine kurban olurum tatlisim iyi niyetlim canim benim
tabii kizlar masallah deyin ltfen:utangac:
yorumun icinde tskler canim seninde hersey gönlünce olsun insallaha.s.:nazar:

CANIM BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN İKİNİZİDE ÇOK GÜZEL OLMUŞSUN EVLİLİK ÇOK GÜZEL BİRŞEYa.s.:nazar:

canım neden kafaya takıyorsun
bizim fotolarda aradan seneler geçinde zaman aşımına uğrayacak elbette;)
moda değişiyor stiller değişiyor öyle düşünme...
bir kere gözlerinizde ki aşk yeter....

Back