31.03.2002 7yl nce bugn evlenmitik :)

canım benim çok güzel gelin olmuşsun kızzzz maşallah :nazar: allah yuvanızda mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmek nasip etsin mutluluğunuz daim oldun hayatım:Saruboceq:
bu vesileyle seni de görmüş oldummmkaydirigubbakcemile3

umarim hayal kirikligina ugratmamisimdir seniyerimseniben
:utangac:cok cok tsk ederim canim o güzel yüregin yorumun ve dilegin icin kaydirigubbakcemile5a.s.

eşinle ve çocuğunla bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu günler geçirmeni dilerim wallaaa fıstık gibisin MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çokkkk tatlısınız maşlahhh süphanallahhhh rabbim bozmasın mutluluğunuzu inşallahh bir ömür boyu kötü gözden nazardan korusun inşallahhh meleğinle beraber nice senelere

ayyy inciiiiiiiimmm yani fundamm,
aaayyyyy çok güzelsiiinnn.kısss ne kadar tatlı ne hoşsun allahım özene bezene yaratmışş tüttütü maşalllahhhhh.:nazar:
bir okadarda yakışmışsınız ikinizinde mutluluğu resimlerde konuşuyor adeta,:1rolleyes:canım benim .
tesadüfen baktım bu topiğe iyikide bakmışım,seni tanıdım ve çookk mutlu oldum canım.
allah aileni korusun,ömür boyu mutlu huzurlu olasınız inşallahh.ağız datınızı kat kat versin rabbim.fıstık kızım benimm.:asigim:

ayyy inciiiiiiiimmm yani fundamm,
aaayyyyy çok güzelsiiinnn.kısss ne kadar tatlı ne hoşsun allahım özene bezene yaratmışş tüttütü maşalllahhhhh.:nazar:
bir okadarda yakışmışsınız ikinizinde mutluluğu resimlerde konuşuyor adeta,:1rolleyes:canım benim .
tesadüfen baktım bu topiğe iyikide bakmışım,seni tanıdım ve çookk mutlu oldum canım.
allah aileni korusun,ömür boyu mutlu huzurlu olasınız inşallahh.ağız datınızı kat kat versin rabbim.fıstık kızım benimm.:asigim:

:utangac:oy kurban olurum sana mest oldum yorumunla inanki:utangac:ne mutlu bana:utangac:
güzel bakan güzel görürmüs canim o senin yüreginin güzelligi allah razi olsun:1hug:
:Saruboceq:tüm güzel dileklerin icin yürekten amin diyorum cok saol canim:Saruboceq:
banada seni tanima firsati verdigin icin cok mutluyum:utangac::asigim:a.s.:nazar:

canım bence içine sinmediği gibi değil 7 yıl öncesine göre gayet güzel olmuş saçında sende ve zaten doğal halinde çok güzeldir bence çok sevimli sempatik bir yüzün var maşşalah canım. bu arada neden gazete çıkmıştınız ki? güzel kızını da allah bağışlasın canım ömür boyu mutlulklar inşallah.

canım bence içine sinmediği gibi değil 7 yıl öncesine göre gayet güzel olmuş saçında sende ve zaten doğal halinde çok güzeldir bence çok sevimli sempatik bir yüzün var maşşalah canım. bu arada neden gazete çıkmıştınız ki? güzel kızını da allah bağışlasın canım ömür boyu mutlulklar inşallah.

:Saruboceq:amin canim o güzel yüregine saglika.s.
nisanimizda kayinpederimin cok yakin arkadasi geldi gazteciydi adam fotolarimizida o cekdi ve bize süpriz yapti haftasonu dergisinde yayinlamis resmimizi saolsun:utangac:

Back